Monday, 31 December 2012

JUMPA 7 BLOGGER SPORTING+SEGAR


 baiklah seperti yang di janji kan entry<< ini>>..
kali ni ayu nak meng'review' 7 blogger 
yang ayu jumpa masa Gathering GSF Sabtu lepas..hehe

Bersama DEQLA

Ni kali kedua ayu jumpa deqla..sebelum ni dalam entri ni<<sini>>..memang sangat kecik ni..siap boleh dukung lagi<<ini memang tipu eh..hehe..deqla memang seorang yang sporting..bakat terpendam suara dia sedap boleh dimakan hingga menjilat jari..hehe..masa time gathering,ayu tidur 1 chalet n siap sebelah deqla lagi.hehe.bez sembang dengan deqla ada saja dia nak cakap n memang tak boring!

Bersama K.YUE

Ini first time ayu jumpa dan tengok k.Yue sebab dalam blog dia pun memang xda sangat dia interframe gambar..hehe..nasib masa dia datang dekat BTS tu dia dah kenal ayu n deqla..hehe..K.yue pun memang seorang yang sangat ramah dan mudah mesra..mula jumpa pun dah start sembang macam dah kenal lama.hehe..best sangat dapat kenal k.Yue..anak sulung jugak ni..so may be ciri2 kami tu ada jugak lah yang samakan.hehe.sweet kan K.yue?tak macam 25 tahun lebih kurang Deqla jugak..hihi

Bersama MAMA ARINA

Big boss GSF..akhirnya dapat jugak jumpa Mama Arina.teringin sangat nak tengok Alesya.tercapai jugak..Mama pula memang sporting.suka ketawa saja..manis ja orangnya..peramah sudah tentu GSF semuanya suka cakap..hihi..lemah lembut tapi aktif!ada saja idea dia..patut Alesya pun aktif tengok mama dia lah..hihi..entah bila pula kita boleh jumpa kan..huhu

Bersama NUR

Blogger keempat ni Nur..Mama cakap suara Nur macam Linda Onn..hihi..akhirnya terbukti dengar suara Nur macam rock2 sikit..bila nyanyi mak aiiii cair habis,..sedap ooo..boleh makan macam Deqla gak..bakat terpendam ni..hihi..Nur memang sporting..ada saja dia nak cakap dan buat lawak..kesimpulannya tak yah risau dok sebelah Nur gerenti tahu nak sembang apa..hehe..Nur pun anak sulung jugak,dan terbukti tengok Nur pun agak lasak gak ni..hihi


Bersama AI

Ini orang kampung ni..hehe...Ai namanya..asal Perlis jugak..ni kali kedua ayu jumpa ai..sebelum ni jumpa dekat entri <<sini>>..Ai pun memang sempoi...main cakap ja dia...ini pun pelawak jugak ni..boleh geng dengan Jagau..hihi..jangan marah eh Ai...nanti kan kena......haha..sambung sndiri eh..hihi..Ai pun memang sporting and ada ja idea dia macam Mama jugak..memang dilahirkan dengan lambakan idea kot eh..hihi..

Bersama KAK M

Ini orang pulau ni..sebelum sampai Melaka kena berenang dulu mendarat dekat Kuala Perlis baru sampai Melaka..hihi..Kak M pun memng sporting dan peramah...suka ketawa jugak ni..ada ja benda dia nak cakap dan buat lawak..tak kering gusi duduk dengan dorang ni tau.hehe..masa pergi Melaka Kak M bawak Khalish sangat comel ini pun ikut muka ibunya jugak..hehe..lembut ja Kak M ni..muka suci kan Kak M kan..hihi

Bersama K.LELA

Last sekali jumpa Kak Lela...masa datang ke Melaka hari tu Kak Lela pergi dengan Alesya n Hubby nya..dapat jugak jumpa Alesya yang cute macam Mama dia jugak..hehe..muka copy paste jugak ni..hihi..K.Lela memang lembut,cakap pun lembut ja..rasa K.Lela ni tak pandai marah,lemah lembut sopan santun semua ada..btul tak kak?hehe..K.Lela pun sporting jugak malam Sabtu tu siap boleh karaoke lagi..hihi..bila lah dapat jumpa lagi kan kak?ingat eh kenduri nanti turun Perlis tau!hihi



Bersama Alesya anak Kak Lela dan juga Alesya anak Mama Arina..geram sangat dengan dua2 Alesya ni..muka copy paste mama dorang ja..macam nak cubit2..hihi..Alesya yang sorang garang sikit..mula2 tak nak pun datang dekat..yang sorang lagi pula suka buat hal sendiri..kontra dekat situ..nama ja sama..hihi..apa pun dua2 cute mute!!macam nak culik ja..hehe..gambar dengan Khalish ada dekat kamera Kak Yue..tidak boleh letakkan jugak..huhu..K.yue nanti dah transfer bagi erk..hihi


  
Inilah kenangan manis bagi penutup 2012..berjumpa ramai blogger setelah setahun berblog..sangat best!moga lepas ni dapat jumpa lebih ramai blogger lagi..dah macam kawan rapat dah bila jumpa..alhamdulillah berjumpa dan semakin akrab moga ia berkekalan hingga akhirnya..

41 comments:

shahfir said...

itu yang kita mahu huhu..

Ema Blog said...

dari alam maya ke alam realiti...seronokkan..

CikZaniff said...

waa..besntnya ..hope berkekalan sampai bila-bila kan...:)

Nyue said...

k.yue pon nak buat cm ayu gak...tunggu...mayb next week..dgn gambar baru best kan...

ayu pon sweet ag..dengan peramah n sopan santun gituu...xkering idea kan..

gambar ayu dgn khalish nty nyue bg...

setuju sgt, dh mcm kenai lama kan...

dEdEQ dE wIshEs said...

BESHHHHNYE DPAT JUMPE GENK BLOGGER

Deqla manjew said...

amboiii siap review lagi..terbaiklah entri ni dear.. deqla xde pun gmbr ngan alesya...uwaaaa... nk dukong pastu dia nk p mandi pulok..terlps sudah.. hahaha.. tp xpela yg pntg dpt tgk alesya yg cute tu real..ehh dear, byk lagi kan gmbr kite.. xpela nnti deqla masokkan..haha..lawak bile ayu ckp gmbr kite xde..padahal dah berlmbk!! :p

Nisah Idham said...

Salam Ukhwah.. seronoknya baca cerita awk ni.. tumpang sekaki kehappyannye itu (^_~)

Mimie said...

utgla jumpe blogger rmi

Lyaa Suriany said...

jealous nye haiii dpt kumpul blogger mcm ni

Mrs Velentine said...

awat tak de gambar khalish..hehehe

LYAfrina said...

deqla sgt2 kecil orgnya...
inilah kenanan terindah.... hubungan dieratkan ke alam realiti

kaizen said...

gud luck n all the best tok 2013 nnt...

*moge mkin rjin berblog

Dayana Bahar said...

Mantooop nyer review... mood betul2 jeles... hehe

Che Rosliza Che Mat said...

wah!! akak tgk pun seronok...

Yana Libra said...

best tgk...kalau g mesti lagi best..huhu~

sHaRiNa eLyaNa said...

bestnya hehe..bila nak jumpa sha pla?? huhuh

Misz Mieza said...

Seronotnya.. Rasa sangat jeless.. Hehehe.. =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best xhengat la ayu oi....akak ni tengok jer uolls bermesra mesraan...jeles kot hahahaha....

bilakah agaknya kita pulak nk berjumpa hikss

eimah siti said...

selamat tahun baru ^^

Cik Syida said...

waahhh.. bestnya dapat jumpa ramaii blogger :D

Si Matatajam said...

Best sgt dapat jumpa Ayu dan yg lain2 tu...love uollss ketat2.. Muahaahaa 'wajah suci'? Hi hi tak menahan ayat tu..

dya bunga said...

wah..comelnya dua2 aleesha tu..dua2 ikut muka mak..hihihi..

nanieybarnieylurviey said...

Alahai comey2 belaka.. Nani kenal Deqla, Mama Arina, Nur n Kak M je.. Slmt thun bru 2013 Ayu !! Happy jgk kenal Ayu.

boni kacak said...

wah..bestnya.... teringin nak pergi hari tu..tapi tak ada rezeki..terpaksalah dipendamkan hajat tu.. :)

Chic Na said...

bestnya dapat join gathering. uwaaaa.. huhu.. bila nak jumpa cikna lak ni ayu? huhu..

Karukord Jagau's said...

alaaa....jelez tul la....ayam x de :(

Arina Shamsul said...

Hahahaa..apa kurangnya ayu,sangat manis dari sudut senyuman.sangat peramah dan kuat ketawa juga..heheeh.
Adik mama sll ckp suka tengok senyuman kak ayu.hehehehe.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..gathering yg happening kan..
eh..eh..sama nama la anak mama arina dgn kak lela yer ;)

Cinta Misteri said...

untungnya.... syokla baca n3 ni. lps ni klau jpa diorg CiM tau dh karakter stiap sorg. so, trbukti semua sporting

Haryati Faizal said...

bley kenal2 gak ngan diaorang ye.... nak terjah blog diaorang lah...

Bui Junaidi said...

SERONOKNYA DPT BERTENTANG MATA DI ALAM NYATA DGN RAKAN DI ALAM MAYA KAN..^__^

Pykaa Pdott said...

wah best la dpt jumpa blogger . :)

Cik Aini said...

amboiii
riview one by one nmpak..hehehe
apapun GSF mmg terbaek lahh.rindu korang suma..rindu nk gelak2 mcm aritu..rindu nk peluk2 lagi..huhuhu
smp skrg msih tringat kenangan kita bersama..jam 3 pagi hokayy!

moga ukhuwah kita bpnjngan selamanya.amin

luv u ol ketat2 =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..syoknya..suka2..

Cik Nur said...

adehh..malu di review gitu..
mane de linda on laa...
off adalah.. :)hihihihi...

apapun, Ayu pun sporting dan baik orgnyaa.. :)

tiba2 rindu ayuuu....dan semua...!

wan nurul hezrina said...

enjoy naa=)seronok campur jeles..hahaha oklah dah dapat togather2..seronokkan melaka?nnt bleh datang melaka lagi..nnt nurul tunggu next gathering 2013 plak..hehe

nanakimie said...

serba merah cik ayu kite,heee...seronoknya dapat gather2:)

nanakimie said...

serba merah cik ayu kite,heee...seronoknya dapat gather2:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seronoknya.. :)

fieda said...

olo comey2 belaka..

Deq's Qienz said...

syiokkk la..kngan terindah 2012 kan..