Monday, 15 October 2012

Jumpa 2 blogger yang sangat tecikkkkk!!!!!


kawan-kawan dah gi terjah kat entry Dya n Deqla??hehe..
meh kali ni aku lak nak berceqhita naaa..
Sabtu lepas aku berpeluang jumpa 2 blogger yang
 comey + kiut sebab dorang kecik dari laku..hihi..
macam2 plan semua tak kena dengan tarikh tapi 
akhirnya dapat lah jugak jumpa Sabtu lepas..
cuma Nani yang tak da...tidak plan asal nak jumpa berempat..hihi..
tapi last sekali jadi jugak lah berempat tapi exchange orang..
hehe sapa??biarlah rahsia..hehe..


kebetulan Sabtu hari tu hujan sangat lebat kesian
 2 orang blogger ni tak leh nak keluar rumah..
so aku pun tunggu la h dulu..sambil tunggu perut krok2 lah pulak..
so pergi lah makan dulu..meh nak tengok sopan tak aku makan.
.ada orang curi snap gambar..hihi



 haha ini bukan versi buat2 ya,nak terjatuh ayam tu..hihi
first time makan zinger double down KFC sedap!
gi cuba cepat..hehe

 Sambil menunggu sambil bergambar plak so
memang tak kisah tunggu pun
da ja aktiviti sampingan ..hihi


jeng jeng jejak sedang bermula sekarang
akhirnya seorang blogger tecik
telah sampai dengan jayanya..hihi



inilah Dya,bersama bunga dalam beg tu..hihi
comel orang nya kecik molek aja
so pipi ayu lagi kembung ya dya..haha
lepas tu kitaorang gi minum jap
 sambil tu blogger tecik lagi sorang..hihi


dan akhirnyaaaaa
blogger tecik lagi sorang selamat tiba
dengan jayanya..dapatlah kitaorang gi menjerit ramai2..hehe

tecik kan deqla..
pipi aku kembung lagi nih,deqla amik sikit..hihi

semangat Dya nyanyi kamera pun tak nampak..hihi 

ni time Deqla kusyuk plak..hihi..menghayati tu..hihi
time aku??haha malu nak tunjuk pic candid..hihi 


Rehat sambil posing-posing..hihi
arghhh paling besaq kat situ
ni yang nak kena diet ni..hihi


ini candid masa nak balik..hihi
dua2 blogger tecik kusyuk tunggu lif 
sampai tak perasan..hihihi


nampak tak?itulah Bunga yang Dya bawak tu,
Bunga ni suka warna putih..hihi
dan patung merah red-black tu
pemberian Deqla,warna feveret hubbynya..hihi



Kesimpulannya bez sangat dapat
jumpa blogger tecik 2 orang ni..hihi
nampaknya akulah paling besar kat sini.malu aih..haha
blogger tecik 2 orang ni kaki karok..
memang superb lah dorang nyanyi masuk audition
boleh terpilih ni.siyes!
tak caya korang kena dengar sendiri..hihi
insyAllah lepas ni kita jumpa ramai2 plak eh?
ada ke yang nak??haha..perahsantan kejap.hihi



Kata Ayu:aku half day arini,sekarang dah kat umah..selsema dan batuk dah menyerang..hihi..Charcoal mask available boleh order..hehe

51 comments:

Deqla manjew said...

hahaha.. x perasan la ayu snap pic tggu lift tu...lawak toii...alolo...comeynye..siap edit bagai..thx syg...ni yg syg ayu lebeh ni..eh syg dya lebeh jugak..haha...ooo tu la pic ayu seblm deqla n dya smpai eh? kan memula deqla nk tgk kat henpon ayu malu2 nk bg tgk...haha...

dya bunga said...

ayu kt pipi je tembam..hihi..ok lah..comel..bunga pun pndai posing.haha

sHaRiNa eLyaNa said...

wah bestnya..ohh..sha ada jumpa ceta karoks ngn kak deqla..bestkan jumpa blogger :)

Deqla manjew said...

oh yer... ayam kepci baru tu kan.. deqla dah rasa jugak..sedap...comey muncung ayu tu...haha...

kinara kinatara said...

wah..bestnya seronok2..huh...:)
bila lah kita dapat jumpa pulak kan...akak2 sayang:)

Deqla manjew said...

tau xpa.. haha..mmg tggu ayu punye link trs deqla edit...sng jugak nnti ida nk tgk..dia klik je nnti.. =)

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhhhh..bestnya ayu dpt jumpa bloggers ! sonok je tgk :) kalau saya disitu sayalah paling kecik..hehehe

Nyue said...

ayu tinggalkan nyue yea....ngajuk..ngajuk la begini..hehehehe...

Nyue said...

terlampau ngajuk nyerr..lupa nk ckp..mkn ubat yea...hehehee

Dezee said...

Heh..Dezee dah baca kat kisah dya. XD

Cik Nur said...

Kalau nur ada, nur lah paling beso.. :)

seronokkan bila dah jumpa2... bestt..!

Cik Nur said...

ayu nampak tinggi.. :)

nanieybarnieylurviey said...

tk cre Ayu :)
wahh ingt da lupe nk ukur pipi sapa lagi kembung.. smpt lgi ye.. :)

sHaRiNa eLyaNa said...

sha jumpa kat entry kak deqla :)

Mrs Velentine said...

wah...kecik2 pun menawan tau

misshannajr said...

terhubung tali silaturrahim :)

Kakzakie said...

Kalau kata comel semuanya comel cuma Ayu jenis tinggi macam pramugari gitu...

Sue PeLik said...

oh! bpoya2 lagi then tak ajak lak tuh! huhuhuhu

Miss BaNu said...

fuyooo bestnyer..gi karaoke tuh..nyanyi lagu apa tuh cam kusyuk jer hehehe..aah kfc zinger double down mmg sedap dh bberapa kali mkn dh haha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye jalan-jalan dengan rakan blogger..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..beshnya dia..

Detective Fiqa said...

amboii. selera hah akak ayu makan. hehehe. pergi tak ajak punn. sedihh =="

boni kacak said...

wah...bestnya..siapa pergi karoke lagi..tak ajak titew pun??heheheehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

kita bile pulak nak kuar sama2? haha :p [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

Karukord Jagau's said...

haaa.len kali aku nk ikut....nk ikut...nak jugak menyumbangkan suara heheheee

nanakimie said...

eh tah2 kita betembung kot kn,nana p jgk ri sbtu ritu:)

Si Matatajam said...

Wah2 berjimba sakan depa tu na...jelesssss ^_^ ha ha..

Nadia Elena said...

saya jumpa blogger laaagi kecik dari yang kat atas ni..jemput singgah.. :)

http://nadiaelena.blogspot.com/2012/10/yuyu-zulaikha.html

Misz Mieza said...

Amboi Ayu! Syoknya dapat jumpa deqla ngan dya! Tingin gak nak main ngan bunga.. Huhu.. Nanti if berkelapangan MM naik KL leh jumpa.. ^_^

Chic Na said...

cik na terdatang kat blog ayu dulu. blum baca lg citer depa. hehe..

uwaaaa jeles hokey. bestnya korang karok. suara sape paling sedap? hehe.. tak kira nanti nak jumpa korang jugak. :)

cepat sembuh tau ayu.

shuhadaothman said...

jeles je tgok pic betiga ni. hehe. nnti jmpe la ramai2 pulak. ^^

jgn lupe mkn ubt ye ayu :)

TiranaAduka said...

salam sis ayu.

Pergh... Santai kat karok..ekeke.
Sronokkan dapat jumpe rakan blogger.

TEringin gak TA.

zera eira said...

seronok nya gathering kawan2 blogger. teringin na juga! :)

Chegu Anuar said...

seronok jugak nooo... siap berkarok sekali... bilo nak belanjo den pulak Ayu..? tp pakej la, satu blogger 3 anak beghanak.. wakaka..

Chegu Anuar said...

Terbaekkk..

fieda said...

blog ayu yg terakhir kak fieda baca utk entry ni..wah syok tu dapat dating2 dgn member blogger..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haaa...sedapkan burger kfc tu.... nyumm..nyum... rasa nak lagi laa...

nur anis said...

teringin nak makan menu baru kfc tu..hape namanya ek..lupa..huhu..

izan mama mia said...

issh..dah tau dah ayu dtg ngan siapa hr tuu..hihihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wahhhh best tu..xper nanti nk jumpa juga korang semua haha....hoho picture dya n deqla tgh nyani ada..pic ayu mn tgh nyani hikhik

Haryati Faizal said...

beshnye dapat jumpa kwn blogger...
rindu pulak kat time square bl tengok ayu amik gamba kat situ...huhu

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

lepas ni boleh ajak ramai lgi kua sama2 he he

C'Jai said...

seronok kan dapat jumpa2 cam ni...

SURIA AMANDA said...

huhu, x sangka deqla pandai nyanyi...leh la ajak duet nanti ni kan..

Cendol said...

weeehhhhh bestnye!!eee jelessnye!!bestnye korang dpt jumpe!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

best la jumpa rakan2 blogger :)

Cik Aini said...

bestnya..nmpknya mkn ramai dh jumpa fmly gsf nih..best kan,dr alam maya ke alam nyata gitew..

psst! x sabar nk amik mask..eh silap x sabar nk jumpa Ayu lah.hahaha

QasehnyaRania said...

ALOLO SYIOKNYA KORANG NIE.. ;)

~Cik Sweety~ said...

bile tgk pic dh tau betapa keciknya deqla ne haaa..hahaha..dgn sweety agknya paras bahu kott.. hehe..bestnya korang dpt jumpa2segala.. i jelessss okeeehhhhhh..lgi2 dpt menyumbangkan lagu plak tuh..sweety mmg suke bab2 menyumbang nee..hahaha

Che Rosliza Che mat said...

wah!...seronoknya jumpa...jeles sis hihihi

N.Aima K said...

tembam pipi awet muda taaauuu!!!