Saturday, 13 July 2013

Lelaki dan Kereta?






Lelaki lebih obses pada kereta? betul ke tak?hehe..bagi pandangan ayu..memang nampak lelaki kalau bab kereta memang macam isteri buatnya.kadang tu jaga lebih dari isteri kot.hihi..

dan adik ayu pun sendiri cakap.kalau habis duit untuk kereta memang tak berkira.rela tak makan lagi..aduhai memang obses ni.hihi dalam masa 2 tahun dan 3 kali bertukar warna kereta dia.macam2 dah buat.

Perempuan yang ayu jumpa obses pada kereta pun ada jugak.contoh terdekat mama ayu..kereta kalau boleh nak sporty habis.haha.jiwa muda sikit mama ayu..anak perempuan dia ni geleng kepala ja..anak2 laki memang lagi suka la.hihi

apa pendapat korang?

13 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

Akak sokong hihihi

Rosmiza Ali said...

Ada jugak perempuan yang obses dengan kereta ni kan? MM biasa2 jer.. Hubby pun rasanya biasa2 jer.. Asal kemas & bersih dah cukup.. =)

Busyra Bt Takiyudin said...

ha ah sokong2. lelaki ngan kereta ni mmg tak dpt dipisahkan. rela oo beli eksesori lagi dri beli makan. hihi

LelakiS said...

haha mmg la.

the malay male said...

tak semua, kereta saya biasa je".... takde nak make up keretaun. dari mula beli sampai sekarang masih 'standard'. takde tambah apa2 .... duit maybe banyak abis kat renovation rumah :-)

Mimi Azirah said...

Sme la ngan suami akak...

Nurfaezah Abdullah said...

jangan obses sangat sudah hehe

QasehnyaRania said...

ok je jnji nampak bila habiskan duit tu
selamat berpuasa u

ejulz said...

no komen.. hehehe

kayyana said...

hahahah.. selalunya bile lelaki la yang lebih obses dengan kereta ni.. sebabtu kalau kite nak beli kereta 2nd hand ni jangan beli dgn owner perempuan.. beli ngn owner lelaki.. wahhh.. stylo la mak kamu ni.. hehehe

9n0L4 said...

kalau kete mmg lbh familiar dgn laki la. tapi kalau ade ppuan yg suke dan pro ttg kete, takde salah pun. tabik laaa. :)

Amanina Mads said...

setuju2..hehe

Cik Nur™ said...

selalunya lelaki la ayu..hehehe

Nur gila sikit2 je kot..hehehe