Wednesday, 24 July 2013

Happy Belated Birthday Kak Jaa





Salam 16 Ramadhan,Alhamdulillah 23/7/2013 hari tu ada birthday girl lah..hihi..sory baru sempat buatkan entry untuk kakak yang comel kecik2 cute ni.hihi.eh macam sama maksud ja kan.hehe..

Alhamdulillah dah pernah jumpa akak comel ni ;-)..masa pergi MAHA tahun lepas.bila plak dapat jumpa agaknya...MAHA tahun depan plak kot..hihi..



Doa buat K.Jaa

Selamat Hari Lahir K.Jaa,
moga pertambahan usia ini memberi seribu makna buat akak
moga segala yang dihajati dimakbulkan Allah,
dipanjangkan umur,sentiasa murah rezeki,
dan bahagia di smaping hubby tersayang ;-)



20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Happy Belated Birthday Kak Jaa

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari lahir buat beliau, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan dan juga kebahagiaan serta kejayaan di dunia dan juga akhirat...

Deqla Manjew said...

ala.. deqla lom buat entri lagi la..huhuhu.. happy belated besday cikgu jaa..!!

lia said...

dedua dlm gmbr adalah comey ;)

diana said...

selamat hari jadi..:)

diana said...

selamat hari jadi..:)

Mrs Velentine said...

HBB jaa

Ann Ishak said...

happy belated birthday kak jaa

Chic Na said...

happy birthday Jaa.. blum sempat nak wish.. ;)

ejulz said...

hepy blated bday jugak.. smoga sihat selalu dan murah rezeki.. :)

Haryati Faizal said...

amin...selamat hari lahir...

Rosmiza Ali said...

Happy birthday buat K.Jaa.. Cea, orang panggil kak kite pun nak mpanggil kak juga.. Ntah2 sebaya.. Kuikuikui~~

Cik Nur™ said...

HBB kak Jaa.. :)

Lelaki said...

selamat panjang umur.

lelamaisara said...

happy birthday Jaa...:)

nn lylyn said...

hb kawan ayu =)

Masha Meisters said...

happy belated birthday kak jaa :-)
wish u all the best yo!

Cik Aini said...

selamat hari lahir Jaa :)

boni kacak said...

terima kasih ayu...

hahahaha.. semoga diberkati umurnya, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila-bila.. amin

nik ros said...

happy bday. moga panjang umo dan murah rezeki. dua2 comel jea :)