Tuesday, 9 July 2013

Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Negeri Seluruh Malaysia 2013




Salam semua,Alhamdulillah esok bermula ramadhan kita bagi tahun 2013.moga ramadhan ini lebih baik dari sebelumnya.Amin...

boleh rujuk link di bawah mengikut negeri masing-masing ;-)




Ini pula bagi sekitar Selangor ;-)




Selamat Berpuasa Muslimin Muslimat di mana jua berada ;-)
Salam Ramadhan dari Ayu ;-)

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

thanks for sharing

lia said...

selamat berpuasa jugak dear...

HeNRieTTa JoSe said...

thanks ayu....sangat memerlukan nie....

Fiza Rahman said...

Dah save. Thanks sis.

Kerja kat GLC apa? Saya pon GLC juga.

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

setiap kali bulan puasa , suka tengok waktu berbukak puasa kat area sabah , sebab sabah berbukak awal...hehe
btw , selamat berpuasa dan beramal ibadah :)

ma ❥ said...

selamat berpuasa :)

lelamaisara said...

salam ramadhan untuk Ayu..:)

ejulz said...

makaseh ayu.. :)

Masha Meisters said...

hehe...prepare dah ni....best3:-)

diana said...

selamat berpuasa..:)

Deqla Manjew said...

thanks for info ayu.. selamat berpuasa... =)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dik..pic tu..waktu berbuka tahun lepas punya tu... huhu

Kesuma Angsana said...

tq share yer ayu & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

Kesuma Angsana said...

tq share yer ayu & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

BERT said...

nice.. selamat berpuasa.. moga ramadan kali ini mendapat keberkatan danamalan dan doa diterima aminnn

Yumida Huda said...

selamat berpuasa di esok hari ayu..

Amanina Mads said...

selamat berpuasa ayu :)

9n0L4 said...

slmt bpose ayu. sori lame tak jenguk sini. hee.

Chegu Anuar said...

Selamat Berposa Cik Ayu... Posa jangan tak posa.. -).. Hayatilah kelebihan bulan Ramadhan lebih drpd sekadar berpuasa.. InsyaAllah

Rosmiza Ali said...

Selamat menjalani ibadah puasa ayu! ^^,

Cik Aini said...

selamat menjalani ibadah Ayu :)

pohon ampun dan maaf kalo ada silap dan salah ai dgn ayu slama ni..kosong2 k :)

the malay male said...

terima kasih kerana berkongsi

nanieybarnieylurviey said...

Thanks Ayu share.. Selamat berpuasa

Si Matatajam said...

Penting waktu imsak dan berbuka ni..

Chic Na said...

mungkin ramai yg memerlukan jadual ni..