Sunday, 7 July 2013

2 tahun bersamamu...




Alhamdulillah.. genap 2 tahun ayu bersama ''B''..macam2 orang yang ayu kenal..macam2 maklumat ayu dapat..di sebalik macam2 tu,pelbagai pengalaman ayu dapat..yang paling best dapat kenal korang yang awesome ni..kenangan terindah kot..yang pahit tak banyak berbanding yang manis2 ni.hehe..paling best part tambah kenalan lah..

''B'' merujuk kepada Blog..hehe..sebelum ni just suka2 ja,tapi bila dah dapat tambah kenalan rasa best pulak kan..kadang timbul jugak,sampai bila ya blog ni akan wujud..hehe..inshaallah selagi ada umur,selagi hubungan terjalin..dan macam2 lagi lah..hehe..inshaallah..

tinggal lagi 2 hari sebelum Ramadhan...moga banyak berita baik untuk Ramadhan kali ni..tahun ni pun tahun kedua ayu bekerja..banyak angka 2 kali ni..hehe..

21 comments:

adrianna syaz said...

Salam ayu..sya baru je berbloging..tp mmg seronok bila ada kawan2 kat sini..

Salam ramadhan ayu :D

Etuza Ezawarna said...

ingatkan B tu boyfrend lelaki awak lah ayu..ok bagus2 something interesting to read hehehe

Ummi Iman said...

Happy birthday B :) moga terus 'membesar' dgn sihat ;)

trah zain said...

Owh, B...haha..
Ingtkan sapa ^__^

ejulz said...

seronok kan? tapi mesti ada masa yg sibuk sampai xleh nak tgk blog.. hehe

rabiatul adawiyah said...

betul kak setuju...banyak benda yang kita dapat dalam berblog nie..:)

Mizz ErMa said...

lorr..ingatkan b tu refer kpd boyfren..hehehe

Lyaa Suriany said...

selamat mnymbut ramadhan dear

Amanina Mads said...

wah dh genap 2 thn.. hehe
tahniah

Yumida Huda said...

moga ayu sentiasa dimurahkn rezeki
angka 2 tu means..gaji dah start angka 2 erk..ehem2..hehe

Bila Aku Menulis said...

maka jadi thn ke 2 lah ayu kena beri duit raya ... heheheeee

Che Rosliza Che Mat said...

dah 2 tahun ya...akak fikir tadi 'B' tue pakwe kikiki

Fiza Rahman said...

Selamat menyambut ulangtahun ke 2 bersama 'B'...hehehe...

Drop by dari blog kak zakie.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.lama dh tu kan..

Deqla Manjew said...

mmg dah agak dah B tu merujuk pd blog.. selamat ulang tahun kelahiran buat blog ayu..yg ke 2 tahun ye? xde buat GA ke? hihi..

9n0L4 said...

thniah yu. due tahun tu bkn satu mase yg pndk. :)

Cik Nur™ said...

dua tahun sudahh....
tahniah ayu dan B..hehehe

Rosmiza Ali said...

Banyak angka 2 tahun ni.. Insha Allah, ada jodoh tak lama lagi ayu pulak yang ber'dua'.. Amin.. =)

Cik Aini said...

B ni lah yg mbuatkan kita kenal kan Ayu..syg dgn B ni tau.hehehe

nanieybarnieylurviey said...

Angka tuah nih.. Kerana B ayu la kite kenal :) :)

Chic Na said...

ulangtahun kedua la ye.. keep on blogging ayu..