Thursday, 11 July 2013

Autumn in My Heart vs Autumn di Hatiku




Salam Khamis semua..alhamdulillah 2 Ramadhan hari ni.. tiba2 teringat lak kat mamat sorang ni..tak salah masa minat dia dulu time tu sekolah rendah lagi.



 suka tengok muka dia..macho2 gitu..haha..
lama dah tak tengok muka mamat ni sekarang..
rasanya dah tua dah sekarang.hehe
cerita ni pun memang best..macam nak tengok lagi plak.hehe


Sekarang ada cerita Autumn di Hatiku kan..hehe..tak tau la bez ke tak..
tak sempat nak layan lagi..jalan cerita pun tak tua camna..huhu

24 comments:

lia said...

owhhh minat thick eye-brow yer? akak minat dgn woon-bin tu he3...

Nurzakiah Hanum said...

best kan ceta nie

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....mcm best jerk tajuk dia...tpi time dia xbest...kesibukan melanda tika itu...hehehe...

Deqla Manjew said...

aikk.. kat malaysia pun dah ada autumn..?? perghh cpt betol menular.. hihi..

Kakzakie said...

Kakak lagilah Ayu sebab kurang berminat menonton jadi memanglah tak tahu..

♥ Miss Hearty ♥ said...

haha..lawak citer nie.laki korea tu hensem ! *cair :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ori korea tetap dihati..hihih

Norizan J said...

tak sempat pun nak layan cite ni.. kat tonton kan..

kayyana said...

dulu memang minat sungguh dengan citer autumn in my heart tu..siap hafal lagu lagi.. heheheh

man said...

yg cerita korea pernah tgk..crt melayu xsmpt lg

Nisah Idham said...

erm akak pon tak follow cite ni ayu.. belum berkesempatan lagi ..

ejulz said...

tengahari sape je nak tgk.. hehe

Si Matatajam said...

Rasanya autumn in my heart lg best..hi hi.. autumn dihati ku tu cerita pendek2..tu yg spoil...geli hati bila dengaq hero Korea tu speaking malay..

boni kacak said...

ye lah.. saya dulu peminat setia autumm in my heart tau. saya suka pelakon perempuan tu, yang sakit tu. entah macam mana lah rupa dorang sekarang kan?

Yana Libra said...

skang dah tak nampak laki autumn in my heart tu lg..huhu~

9n0L4 said...

cite ape la pulak ni. hehe. aimh tu mmg knfem la best. asek nangis je. :)

aReLaN said...

of coz la takleh lawan autumn in my heart. sedih giler kot citer tu.wuuuuuu

Rosmiza Ali said...

Layan jugak citer autumn in my heart ni dulu.. Adyik nangis jer cerita dia.. Dari awal sampai akhir kejenya nangis tak sudah2.. Letih kite dibuatnya join nangis skali.. Kuikuikui. Citer autumn di hatiku ni pun tak tengok lagi.. Dari tajuk macam best.. Tambah pulak lagi dengan hero dari korea tu.. Hehe.. =)

Cik Aini said...

sama la Ayu..ai dulu layan cite ni.sedih kot..heron ensem heroin cantik.yg autum di hatiku tu x pnh layan lg..

Cendol said...

eh muka mamat tu macam atok cendol laaa.hahaha :P
jgn marahhh..lari laju2

Cik Nur™ said...

won bin...!
perghh,,,nur suka gila dgn dia dulu,

Chic Na said...

sekarang dia dah pandai cko melayu kan.. hehe.. member tgk dia ckp best..

Mimi Azirah said...

Autumn in my heart nih memg best

QasehnyaRania said...

ye ke. tak tahu pula :)
hihi