Wednesday, 24 July 2013

25-29 Julai 2013



Salam 15 Ramadhan..Alhamdulillah minggu kedua puasa..yang bestnya petang ni nak balik kampung..yeayyy..dapat lah lepas rindu berbuka dan bersahur dengan family,Alhamdulillah

lama gak cuti,tapi nak buat camna kena kena ikut big boss a.k.a adik ayu yang sorang tu,nanti raya dia tak balik.marah bos nanti cuti lama.yang raya dah ambil seminggu dah.hehe..nak buat camna kan kampung jauh kat utara ;-)

semalam sempat BW,yang belum lepas cuti ayu sambung lagi eh.hehe...doakan ayu selamat pergi dan balik ya ;-)

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah n salam ramadhan ke 15

HeNRieTTa JoSe said...

selamat pulang ke kampung...hmm...sure bridge jam nie nnti...

nuyui a.k.a miss YUI said...

jg dri bek2 ya ayu...

Mrs Velentine said...

MV belum lagi pernah berbuka dgn keluarga

eita said...

semoga selamat balik ye

Deqla Manjew said...

wahhh bestnye blk kg, dpt la berbuka, bersahur dgn family kan.. seronok tu.. moga selmt smpai dan pulang... =)

lelamaisara said...

wah seronok la ayu balik kg...:)

:: Cik Viva :: said...

bestkan..sy balik kg mlm ni..balik jumpa family..

Masha Meisters said...

hehe...bestla dye balik raya...
masha hari2 balik kampung...hihihi

Chic Na said...

selamat bercuti ayu.. safe journey.. ;)

Chegu Anuar said...

Uihhh.. bestnya buleh balik kampung.. Kirim puluit sepinggan nooo Ayu.. -)

lia said...

kirim nasi kandar satu he3

Rosmiza Ali said...

Selamat bercuti ayu!=)

Cik Nur™ said...

selamat pulang ke kampung ayu...

Cik Aini said...

best2..
selamat berbuka bsama fmly Ayu..moga selamat pergi dan balik.amin

Gadis Shoot said...

Bestnya balik kampung.. Kampung Eyma Johor , dari Perak pula tu :(

::CIK LYNN:: said...

selamat berpuasa ayu :)

nik ros said...

seronoknya dpaat bukak puasa dgn family. mesti meriah kan