Friday, 5 July 2013

6 BE tengah running..





Salam Petang Jumaat semua..
tadi try tengok nuffnang rupanya dapat lagi 3 BE..lama tak jenguk..hehe..
Alhamdulillah


Generation Today Campaign - 

Intel Malaysia memulakan kempen terbarunya, 'Generasi Today' kempen. Satu kempen yang bertujuan untuk menggalakkan terbaru PC Intel berkuasa, kempen 'Generasi Today' membolehkan pelanggan untuk berdagang dalam PC Intel berkuasa lama (kedua-dua komputer meja dan komputer riba) bagi rebat tunai sehingga RM300. Rebat kemudiannya boleh digunakan untuk membeli jenama baru peranti Intel berkuasa daripada rakan-rakan yang mengambil bahagian.

boleh tukar PC lama ke baru ke erk.



INTI Cycle 3 Degree -

INTI universiti college..banyak jugak tengok kos dekat U ni.computing,hospitality,health sciences..kena buat pilihan yang bijak kalau nak sambung belajar  ;-)..

Coke Ramadhan 2013 

ada special price ke?yang pasti kena daftar dulu untuk dapat rewards..tak dapat lah nak join.dah lama tinggal tak minum coke.100 plus boleh masuk tekak lagi..hehe


harap kekal lama lah kali ni..hihi..  

15 comments:

lia said...

wahhhh kagumnyer sekali 6 tgh running...

Nurzakiah Hanum said...

wow

Zee Suhaini said...

wahhh rezeki masyuk ni..tahniah
klik2 tabung yang ade sekali kat sini..

Rosmiza Ali said...

Wah! Boleh tahan rancak jugak blog Ayu dapat BE.. Blog MM takde satu pun BE melekat.. Huhu~~ Apa pun, tahniah Ayu! ^^,

E'in said...

untung laa die... hihi

Karukord jagau said...

leh ar belanja mkn peh ni ekekekee

shark said...

rezeki org rajin tu~

nik ros said...

tahniah.byk sgt tu. murah murah rezeki

Ummi Iman said...

Byknya.. Alhamdulillah rezeki :)

Amanina Mads said...

wah tahniah ayu..hehe
nina xpernah dpt lg

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..masukla t..hihi

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... tahniah ayu..deqla x reti nk bukak..cari kat mana BE ni.. hahaha..

9n0L4 said...

byknyeeeeee. nk jugak yu. buatla utk akak jgk. hihihi.

Cik Nur™ said...

murah rezeki ayu... :)

Chic Na said...

duit raya ni.. hehe..