Wednesday, 31 October 2012

Aku Kembali dapat 2 hadiah dari...


Alhamdulillah semalam dalam pukul 10.30 malam
 semalaam sampai di bumi Selangor ni..
memang liat lah nak balik dari Perlis..hehe..
hari ni dah start kerja memang banyak kerja lah jawabnya..
lapang2 nanti ayu balas BW ya..
banyak dah tertinggal ni..

terima kasih yang tak sentiasa kunjung blog ayu ni.
.tak update pun view macam ayu update..hihi..
sayang korang..mmmuuuaaahhh..hehe..
ok nak sambung kerja nanti ayu balas jejak kawan-kawan ya...



jawapan teka teki hari tu ;-)

Teluk Kemang,PD..hehe
ada yang teka betul gi tengok komen eh,tak sempat nak letak..hihi


Ada 2 hadiah yang sampai dekat rumah


sekali lagi nak mohon maaf buat kedua-duanya
dari Sis Waniey ayu dapat brooch bunga,
tak sempat snap pic mama dah rembat pakai awal lagi..haha
dia kata cantik n dia amik pakai..
adoi tak dapat lah ayu nak melaram.huhu

yang kedua dapat keychain bentuk kaki dari Sis Deq Qienz
mula-mula adik buka hadiah tu
dan dia nak jugak..haishh kacau betul lah
tapi aku dapat jugak rembat akhirnya
dah tu aku sembunyi dalam almari kat umah
last2 terlupa bawak balik jugak..haha

so keduanya pic tak da ,sory na..
tq sebab sudi bagi hadiah cute mute..hihi
orang tersayang ayu yang pakai,tak pa kan
harap2 adik tak jumpa keychain tu,t dia rembat jugak..haha



Kata Ayu: Moh sambung kerja banyak menanti..hehe

43 comments:

Anum said...

wow best2

izan mama mia said...

welcome back ayu

Cik Zaniff said...

selamat berkerja ayu.:)

Mrs Velentine said...

rindu kat ayu

Nyue said...

best nye..hahahaha...dpt dua hadiah terus..eheheheh

Nadia Elena said...

untunglah~~~

Deqla manjew said...

yeayyy ayu dah balik!! hahaha... ayu kedekut yer main sembunyik2...last2 lupa bawak blk gak..haa.. kan...hikhik..

Deq's Qienz said...

welcem back ayu..sian dia byk keja nk dibuat..hikhik..

kicik je gift tuh..sja la nk kasi sbg tanda kenalan kite :)

E'in said...

best laaa dpt hadiah...

kinara kinatara said...

huhu...kak ayu dah lembali...yuhuuuuuuuuuu...sukanya....:)

BERT said...

laa dekat teluk kemang ke.. x pasan la plak...dulu akak lahir kat PD la haha.. slamat dah kembali bekerja ya.. lame cuti ya ayu.. kemain lagi siap dapat hadiah bgai.. best2

Cik Nur said...

selamat kembali ayu.. :)bila dah bercuti lama mmg liat nak kerjakan..hihihi.. :)

jom..nur ada byk hidangan entry dekat ayu..hihih

♥ Miss Hearty ♥ said...

yeayyyy ! ayu dah kembali :)
untunglaaa dapat manyak hadiah.heeee ^^

Kesuma Angsana said...

wah tahniah ye !

ejulz said...

tahniah.. :)

Kakzakie said...

Cantik pantai Teluk Kemang. Kakak tak teka hari itu sebeb memang tak tahu..

Detective Fiqa said...

wahh wahh. untunglahh :D

Jna marcello said...

ayu na nk order charcoal mask tu
anyw ^^selamat hari raya^^
;)

pergi perlis best!! sbb ade laksa sedap ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt kembali ya dear..

wan nurul hezrina said...

lahh kena rembat suda..hehe nurul bagi alamat opis lagi senang..hehe

Ain Dzaya said...

ain ta dpt pun..sobbss.na keychain tu jugak..

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh...best nyer!

Chic Na said...

selamat kembali bekerja ayu. :)

Izara4eva™ said...

wah sonok dpt hdiah.. slmt bkerja ayu :)

nanakimie said...

hehe...xdapat ayu nk rasmi kerongsang tu ye:)

Nazayiena said...

Bestnya dpt hadiah....

-meeSUPERGIRL- said...

alaa nak tgk .. tahniah yeee

Si Matatajam said...

Best kan join GSF ni. Semua baik hati belaka..

shuhadaothman said...

hehe. shu pon dpt jgk.. ^^

LYAfrina said...

selamat kembali bekerja..

lya sjk naik kerja cuti raya n..x smpat nk hadap blog.. bz sgt2.. arini bru lapang..ambik pluang nk bw n..

Tihara said...

as salam

jenguk sini sat..oh wani menang, tahniah :)

TiranaAduka said...

salam sis ayu.
Tahniah dpt hadiah..

Misz Mieza said...

Yeay! Ayu dah come back! Bestnya dapat adiah.. =)

9n0L4 said...

hihi. hadiah kene rembat ehhh. takpelahhh. bkn sape sape pun kan. :)

Yana Libra said...

selamat start bekerja ayu~ :)

boni kacak said...

nasib baik saya tertinggal entri tu..kalau tak, dah teka dengan tepat dah tu..hahahaha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

di PD ni yea.. Cantik.. saya tak abis melawat lagi..

dya bunga said...

yeayy...dya xingt dya teka betul ke x.haha

::CIK LYNN:: said...

sama la ayu...xsempat nk BW...entry pn tme weekends je...huhu

waa...rezeki2...hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hehe akak pos kt kg ayu mama ayu la yg pakai dulu yer x hehehe...xper org tersayang guna pun ok per..janji sampai juga tanda kenangan dr akak tuk ayu tu hehe

Cik Aini said...

bestkan fmly GSF..
betul2 mcm fmly dah..
terbaekk :)

QasehnyaRania said...

ALHAMDULILLAH REZEKI TU..;)
MUDAH2AN MURAH REZEKI MREKA NNTI..AMIN

Che Rosliza Che mat said...

Welcome back ayu...tahniah..