Monday, 8 October 2012

Good Luck For PMR candidates!!!!!


Wahh minggu ni adik-adik Tingkatan 3 
akan menduduki peperilsaan besar..
ayu ucapkan Good Luck untuk Blogger,
anak2 blogger,adik2 pada blogger 
serta semua student yang akan ambil PMR minggu ni...

usaha,doa dan tawakkal itu yang penting..
mintak restu mak ayah sebelum jawab exam..
InsyaAllah kejayaan bersama anda!!!!!

 

kawan-kawan yang dah besar 
camna time PMR dulu ingat lagi tak??hehe..
ayu ada yang ingat ada yang tak..tapi target 8A..
dapat nya stengah aja..haha..
kalau lah boleh diputarkan waktu 
mesti boleh dapat 8A kan sekarang..haha
 berangan kuat betul aku ni ;-)




kalau yang nak order Charcoal Mask mcacam
dekat entry << ni >>bolehlah order,
harin ni sempat pos yang order semalam..huhu
ayu ambik duit minyak ja..hehe

30 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh baru mula exam ke.. ingatkan dah habis exam.. ngeee~ nmpak sgt xbape tau..

cikeyrah said...

charcoal mask tue bape rm yer?

Haryati Faizal said...

good luck! semoga berjaya dengan cemerlang...

Mrs Velentine said...

kalau akak nak bole

Kesuma Angsana said...

ye, gd luck pada semua ye !

Ikmal said...

Assalam, esokkan PMR bermula... harap semua candidates buat sehabis baik... Good Luck!

Cik Nur said...

bakal-bakal calon PMR tentu berdebar2kan sekarang ni.. :)

dup dap dup dap.. heee.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck to all pmr candidates :)

dya bunga said...

good luck utk adik2 yg bakal menduduki pmr.hihi

boni kacak said...

terima kasih ye kak.. saya akan buat bersungguh2 untuk pmr ni.

kinara kinatara said...

gud luck untuk mereka:)

Chic Na said...

good luck utk semua.

betul tu. kalo skrg amek pmr mesti dpt straight A's. hehe.. ;)

Anis Farhana said...

Saya mangsa PMR 2012 . Esok je =')

Ema Blog said...

esok mulakan..tahun ini tiada siapa yg ambil exam PMR dalam keluarga..anyway good luck kepada semua pelajar yang akan menduduki examnya

Si Matatajam said...

Good luck untuk depa semua...

LYAfrina said...

gud luck buat smua adik2 y bakal mduduki exam PMR....
smoga semuanya dilapangkan dada utk mjawab exam...

teringat zaman lya PMr tu..bertarung dgn pyakit ketumbuhan otak.. tp alhamdulillah..sempat operate before PMR... effectnyer... ermm..hingga sekarang merana ;(

Everything's Everythings said...

Haha tu lah kan? ;P
kalau boleh putar balik mesti success punya xD
xpe lah yg lps dijadikan pengajaran..
Good luck utk semua peserta PMR :D

BERT said...

dlu nyesal x blaja rajin2 masa pmr.. huhu.. bila dah spm baru nak buat betul2 haha.. gudlak untuk smua calon pmr.. budak2 skang dah pandai2.. tu yg bestnya.. hehe

C'Jai said...

gud luck untuk calon2 PMR....hadapinya dengan tenang..

Che Rosliza Che mat said...

mesti dorang berdebar2 nak jawab soalankan....ingat masa sis nak ambik periksa dulu....

Fiza Suhaimi said...

Good Luck untuk calon PMR esok.. salah sorang calon tu adalah adik fiza.. alahai ayu, fiza tengok dia rileks je.. fiza ni yang gelabah lebih.. hehehe..

fieda said...

good luck utk mereka semua..

Dezee said...

30% Usaha 70% doa..untuk jadikan sesuatu itu berjaya perlu 100% jumlahnya..XD

nur anis said...

saya baru semalam tau yang hari ni pmr..haha

Deqla manjew said...

good luck utk adik2 PMR.. yg tak reti nk belajar tu xtau nk kata apa la..hihi..apapun, hope dpt scorr! =)

Masz Sidek said...

good luck siapa yg duduk periksa...

Masz Sidek said...

good luck siapa yg duduk periksa...

ros_reeza said...

untuk adik-adik yang menduduki PMR, semoga berjaya ye :) jawab dengan tenang :)

Nisa Greennnpanda said...

gud luck utk adik sy gak, hehe...

wan nurul hezrina said...

adik sepupu nurul ada amik exam nie.anak buahpun ada yang amik.semoga adik semua success