Wednesday, 10 October 2012

Testimoni pertama Charcoal mask!!





nampak tak kawan-kawan??
semalam kawan Ayu a.k.a my Twin Ain order untuk try...
so harini dia dah try..
baru pakai sekali dah terasa licin muka..tu yang suka tu..hehe
selain blackhead & white
bulu2 halus dekat muka pun tertanggal.. ;-)

ini bukan rekaan dan cobaan tau
ini betul-betul..hehe


ini dari rakan blogger plak..hehe
memang ok kan ;-)


camnilah ghupanya,..hehe
cara pakai di sini



ada sedikit lagi,sebab ayu g cari dah habis dah..
kalau ada yang nak order bagitau ya ;-)
boleh sms Ayu - 010-3737834
atau komen kat sini ;-)
untuk next week pun boleh 
order dulu untuk simpan ;-)

28 comments:

dya bunga said...

blurr kejap...apa benda ni?elok ke?hihi

BERT said...

wahwah biz mask ke ayu.. produk dr mane ni?? cam korea punye ke

Chic Na said...

gerun gak baca diorang cakap sakit tu. hahaha.. tp berbaloi la sbb menjadi. :)

Si Matatajam said...

Bestnya bila bintik2 hitam bleh kuar dari muka ni kan..

Deqla manjew said...

wahh.. bagus ni..ayu boleh jadi wakil jual mende ni pulak..amek trs stok dari kilang pas tu jual...hihi...deqla nak 1 tau..jgn lupa.. :)

izan mama mia said...

wah...ni mesti cuba nie..tapi sesuai ke ngan akak yg dah 30an ni ayu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui nak try syg..t pm kat fb ya.

ros_reeza said...

owh ada yang dah mencuba ye :)

Jna marcello said...

alamak mcm tertgl info jee..apakah ini?

nanieybarnieylurviey said...

noted: jgn letak kt kening.. fuhh.. nasib ada org ckp kt atas tu.. hilang kening nnti :)

fieda said...

kalau tertepek kat kening nayo la nk tarik..hihihi..brp harganya ayu..?

Mrs Velentine said...

ayu sorry akak x sempat nak bank in lagi..

Cik Aini said...

apesal ai xtau pun produk ni.huhuhu
mmg ketinggalan bas lagik lah ni..

erkk..mmg ok ke ayu?
apa lg dia pnya kebaikan?nti ayu pm ai kat fb eh..nk tau gak lah :)

Lyaa Suriany said...

mask ni
kite pun sukaaaa

Nyue said...

wow...ayu da start berniaga sekarang...hurmm...nyue pon nak cuba la....brape harga satu tu ayu???

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayu nak juga hehe

boni kacak said...

wah..da ada yang cuba da..

lelamaisara said...

akak tak jumpe la kat sini ayu....
nak try gak la...mcm best jerk..

nur anis said...

huhu..saya pun pernah tertempek dekat atas kening..huhu

9n0L4 said...

waaaaaaaaaa. nak jugakkkkk. mane nk cari bende ni? :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak pernah pakai yang cosway punya tak silap, sapu satu muka, last2 tak tahan nak tarik, terus je cuci. hehe

Misz Mieza said...

Memang bukan cobaan ni kawan2.. Serius best pakai charcoal mask nih.. Kalau nak kuar pakai make up tu kan, better pakai mask ni dulu supaya kulit muka lebih segar & licin.. =)

Haryati Faizal said...

bley tahan gak ye...sambutan dia...

eimah siti said...

cik siti nak try jugak la...berapa satu ni??? kalau letak kat certain2 tempat ja boleh??? contoh mcm kat dagu n kat hidung sbb kat tempat tuu ada bekas jerawat n blackhead,...huhu

Cik Nur said...

puas bila baca testimoni org..
rasa kulit kita lak yg licin..hihih

Yana Libra said...

mmg best, tp sakit sikit lah~

miz izyani said...

brp harga?? include postage..

miz izyani said...

brp harga 1 tiub?? including postage..