Tuesday, 9 October 2012

Terkejut tak???... terkejut tak???hehe



masa mula-mula buka blog aku terkejut jap..
eh betul ke blog aku ni??kenapa dah berubah erk??
angin tak da ribut tak da blog aku berubah!haha..
dalam masa yang singkat tanpa planning lak tu...

ni semua hasil kerja adik dalam gsf sorang ni hah..hihihi...
Kina namanya..korang kenal tak??
kalau tak kenal cepat pergi terjah! hihi..
baik orang nya...semalam ada chat dengan Kina..
pastu Kina tanya lah nak dia editkan tak?hihi.. 
tu yang aku cakap tak planning tu..
so aku pun suruhlah Kina buat camna pun tak pa
nak orang nak tolong banyak songeh lak kan..hihi

memang ingat nak edit..
tapi ingat lambat lagi lah sebab aku buzy sekarang ni 
tak sempat fikir..hihi...last2 tak palah dah Kina offer.
.aku pun setuju..tu yang tiba-tiba blog ni dah lain tu..hihi...
Terima kasih Kina tolong cantikkan a.k.a lawakan blog akak ni..hihi..
suka sangat tau..nak edit sendiri tak reti ;-).
.Kina pun ada buat tempahan untuk edit blog tau..
so apa lagi kalau ada yang nak cantik kan blog boleh lah pergi tanya Kina ;-)



this is me~kinara kinatara~cumey saje~

Jom-jom gi serbu Kina..hihi




order untuk Charcoal mask ada lagi,
boleh rujuk entry <ini>>
harini nak natar yang pos semalam ;-)

27 comments:

Deq's Qienz said...

Ehh blog dia dah bwrubah wajah la..kiut sgt..

Si Matatajam said...

Bertuahnya dia Ada org offer nak edit..free plak tu...mmg cantik blog ni..

Nisa Greennnpanda said...

comel je blog nie now.. pndai die edit..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

blog ayu cantik...masuk td terkezut mak ni ingat silap masuk blog org lain muahahhaa

BERT said...

wahhhh dah lainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! tantek plak tuuu.. jelesss2 jelessss2... huhuhu... akak dah lama gila tak tukar layout.. mau setahun jugak haha.. hai bila la nak tukar nih haiyya

Arina Shamsul said...

blue ~

biru mata hitamku dear..hehe

nice dan kemas :)

Sue PeLik said...

terkejut2 hehehehe cnteknyaaa blog awak!! huhuhu

ros_reeza said...

pewiit.. cantiklah blog Ayu.. Ada sedikit kejelessan di sini.. hihih

dya bunga said...

patutlah cantik je blog ayu ni..hihi

Masz Sidek said...

ha'ah... memang terkejut masuk blog ayu... mula2 ingatkan blog org lain... sbb selalu masuk tengok wajah ayu kat header dulu... hehehe

cantik... pandai kina edit...

izan mama mia said...

ingat dah salah rumah td..hihihi...

nur anis said...

ingatkan salah rumah dah tadi..huhu..cantik je..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hai ayu..singgah lagi tgk blog wajah baru eheeee

Cinta Misteri said...

Alaa kina..so sweet... Yea lah ayu, sesuatu yg baru mmg nmpk janggal

kayyana said...

uwaaa... bestnye die.. ade org offer edit blog.. nnt nak terjah blog adik kina lah.. hehehe

lelamaisara said...

wah dah berubah wajah...cantik la Ayu..:)

alin said...

nice... =)

Deqla manjew said...

cantik dear... sebiru mambang laut...hikhik.. gurau dear...good job kina!!

Detective Fiqa said...

weewwitt dah blog baru :D

nanieybarnieylurviey said...

cntik!!! Ayu charcoal mask tu ada lgi x?? DM kt nani kt twitter mcm mne nk beli n byr :)

Cik Nur said...

wahhh..langsir baru yee..!
cantik laa... :)

Che Rosliza Che mat said...

hihihi...dah bertukar wajah..terkejut sis masuk sini..

Ema Blog said...

cantik rumah baru

wan nurul hezrina said...

sejuk jer pandang blognie patutlah ingatkan memula masuk salah umah takdi.hohoho

Misz Mieza said...

Wah! Dah berubah wajah! Terkejut MM.. Ingatkan tersalah masuk blog tadi.. Hehe.. Nice.. =)

Cik Aini said...

comei2...
pandai kina tu eh..
xpe2 pelan2 la eh..kina pun dh jd ahli kan.hahaha **ada makna tersirat n tersurat kat sini :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rumah baru... :)