Monday, 1 October 2012

Hadiah misteri!!!!


Minggu lepas dapat 2 hadiah misteri...dari 2 blogger yang berbeza..hehe..
first sekali aku dapat hadiah Header dari Kina,
aku pilih doodle dari hasil kreatif Mama Arina...jom tengok ;-)

hihi dah siap sudah,and memang aku suka..Kina bagi free tau..
sapa nak bagi lagi??nak nak..hehe
maklumlah aku bukan pandai pun bab ni..blog pun orang tolong deco..hehe
dah guna header ni..hihi..tapi camna nak centre ya?? ;-)
tqvm Kina!!!akak suka..hehe

ok yang kedua plak dapat hadiah dari blogger Nisa
aku ada join GA dia dulu..last2 dapat hadiah pula
rezeki jangan di tolak ;-)..jom tengok ..


comelkan memang kreatif..kalau nak order boleh lah intai kat blog beliau..hehe
 tq kawan2 memang best jadi blogger ni
dari dapat kawan,kongsi rezeki,hadiah pun dapat ;-)
yang penting melalui blog jugak terasa semakin rapat walaupun belum jumpa ;-)



35 comments:

Cikrosecute said...

cantik header tue walaupun simple.....tahniah...rezeki...

Cikrosecute said...

pasal edit blog tue....sis ambik rm 10.00 jer....kalau ayu nak...boleh...tapi komputer sis sekrg nie ada problem huhuhu....

Chic Na said...

wahh header baru la. cun.
bebear tu pun comey.. ;)

aindzaya said...

hai..ayu..festime dtg sini..ain dah masukan ayu dlm bloglist gsf..
done follow jugak..

bezny dapat brg free, boleh buat kenangan..mohon lepas nie, ada gathering pulak kan..:)

~Cik Sweety~ said...

woww lawaa.. slalu jek dpt hadiah free ayu nee..huhuhu

QasehnyaRania said...

cantik..jom terjah..
singgah malam l;)

E'in said...

header ayu cantik! e'in jeles.. huhu

Unknown said...

tahniah ayu dapat hadiah

kinara kinatara said...

hehehe.thanks atas entrynya..nanti law berkesempatan kina buat totorial centerkan header..sekarang lapy rosak..xtau bila nak hantar service...
xp rasenye kat blog leesa ade totorial 2:)

Cinta Misteri said...

Best kan jd blogger. Wlaupun tkde gift ttp best sbb CiM rasa prsahabatan di blog ni lah yg paling ikhlas skali.

Everything's Everythings said...

Owh header tu lawa kalau buat dia jadi transparent background..
cewahh mntang2 baru belajar photoshop xD

insan_marhaen said...

memang bes la kan..

Abang Karu said...

Murah rezki...asik dpt hadiah je ni :)

boni kacak said...

wah..bestnya dapat hadiah..hehehe

Pn Ayu said...

wahhhh..untung laa die :)

Chegu Anuar said...

Wahhh.. best betoi nooo.. ada rezeki nanti, den pulak bg hadiah..

-meeSUPERGIRL- said...

wah kemain rezeki 2 skali gus .. kite pon dpt jugak .. kite dpt lampu tidoq .. kroh3 .. haha

Si Matatajam said...

Cantik header tu..dah siap pasang tu..gadget kak M ni susah skit nak pasang header ni...tu yg tak terpasang lagi tu..

Unknown said...

comelnyee.. lagi2 keychain tu... tahniah ayu...murah rezeki ayu.. :)

dya nasir said...

cantiklah.dya xletak2 lagi header kina buat.haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki kamu ayu..

nursuriani said...

tahniah! anda berjaya! hehehehe. untung laaaa ayu!!! hehehehe

nur anis said...

tahniah ayu..rezeki tu..:)

shu said...

tahniah ayu :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rezeki ramai kawan kat blog :)

Cik Rose said...

Tahniah Ayu... rezeki tu :)

haryati said...

comelnya...btw tahniah ye!

Miss N™ said...

Murah rezeki ayu..patutlah tgk header baru..ingtkan salah masuk blog tadi..hihih

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

header baru ayu sgt cantik :)....murah rezeki ayu dpt hadiah...comel jer hadiah tu...betul tu rezeki jgn ditolak :)

::CIK LYNN:: said...

murah rezeki tu...=) comei header bru ni...

mummyrinazone beauty said...

wah wah wah..patutlah tgk header dah berubah..cantik.mmg unik mama arina nyer doodle2..

Cik Ai said...

wawah...
tahniah2 :)

Deq's Qienz said...

Shumeinyaaa..

Nisa Greennnpanda said...

header tue comel.. ^_^

thanks ayu for the entry, siap promote lg tue, hehe... sori tau coz lmbat benor send hadiah tue.. ">_<

QasehnyaRania said...

cantik sangat u
simple..ciksu suka..;)
yg pnting biru colour sama citarasa kita.hihi