Friday, 12 October 2012

2 testimoni Charcoal mask lagi ;-)


ada yang bosan nak baca tak??hehe..
sekadar ingin berkongsi pendapat blogger
 yang dah cuba charcoal mask ni..
so mana yang dekat tu boleh lah pergi cari..
tak rugi cuba barang baik!haha...
ok first buka twitter tadi dapat testi dari blogger INI..hehe..



So amacam ok tak??hehe
orite meh nak promote sekali nak tengok dunia coklat?
pergi ja terjah Miss Coklat ni..hihi
tempah pun boleh ;-)


yang kedua dari Adik Keyrah yang memang dah comel ni ha..


nampak tak ?
kalau kurang jelas boleh pergi blog Keyrah
siap pakai topeng lagi ha..hehe





so yang mana ada dekat dengan rumah bolehlah beli
yang tak ada nak order kat ayu pun boleh 
kalau apa2 boleh sms (010-3737834)
atau tinggal komen pn b0leh ;-)

26 comments:

Deqla manjew said...

terbaiklah....ni yg x sabar nk try ni..jgn lupa bawak nnti kalo jadi k...hihi

Mrs Velentine said...

ayu nnt akak bank in..ayu dh dpt cr stok ke

Bui Junaidi said...

KALAU POS KE KUCHING,BERAPA YER?BERMINAT JUGAK NAK CUBA..^_^

Detective Fiqa said...

wahh buat bisnes ke ? :D

TiranaAduka said...

salam ayu,
Ok je bg ta..

Mira Maisara said...

cam best je..hehe

kinara kinatara said...

hehe..semoga maju jaya akak:)

LelakiSemalam said...

ok la nak cuba gak..hehe

Chic Na said...

awww.. malu i. hehe.. next time nak pakai kat hidung je la. mari beli mari beli. tolong promote. :)

Sue PeLik said...

wahhhhhhh ayu jual produk neh ka?? huhuhu muka su ada masaalah neh laaa huhuhu then menyebabkan jerawat huhuh

dya bunga said...

next month dya nk cuba..hihi

izan mama mia said...

wah..petanda bagud nih...

Si Matatajam said...

Makin maju la bisnes ayu lps ni..testimoni pun makin ramai yg beri komen positif yek...makin cun la Chic Na..hi hi..

Misz Mieza said...

Memang best charcoal mask nih.. Tak sempat lagi nak buat entry.. InsyaAllah esok kalau berkelapangan MM buat ye.. =)

Arina Shamsul said...

wah baca testimoni macam menarik sangat dear.

btw produk ni dari mana?harga berapa?hehe

E'in said...

lau mcm nie, e'in pun nak try gak t..

Nisa Greennnpanda said...

cam best je charcoal mask nie ayu.. leh hilgkn blackhead eh?
ayu PM kat FB sy price die, hehe..>_<

Cik Aini said...

xpe2..
sabar menanti smp ujung bulan nti ye Ayu..
hehehe

9n0L4 said...

kulit sensitif ni boleh ke pakai. huhu. main kuat sgt ditarik sume, merah sage lah muke ku nnt. hee.

Haryati Faizal said...

bagus ye ayu, sbb share kecantikan sm2 ye...

jaakechik said...

mana entry produknya ayu? jaa nak tgk laa... jaa pon byk blackhead jugak kt idung ni.

Cik Nur said...

fuiyo..! cikna pun dah try ye.. :)
nak..nak..nak..heee.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cewahhh cikna awai g try dh noh hikhikhik

::CIK LYNN:: said...

bpa hrga dia, ayu?

wan nurul hezrina said...

waa mau nanges kalau kena picit jerawat tuh.huhu..kalau pakai anak2 takut plak nnt dahlah kaler itam.hehehehe

Chic Na said...

haha.. cikna bkn boleh tgk org tayang2 benda best mesti nak. huhu..