Tuesday, 23 October 2012

Testimoni ke empat Charcoal mask ;-)


pagi pagi meng'update' testimoni..hehe..
kali ni dapat lagi 3 testimoni dari sahabat blogger...
meh kita tengok respon mereka pula ;-)




Cik Nur yang dah cuba pun ada tau..hihi..
lagi respon nani  sila terjah entry <<ini>>
siap memakai topeng lagi tau..hehe





yang kedua ni dari blogger Yui,
kulit muka Yui rasa sama macam ayu,
kes ayu tak banyak sangat whitehead
 tapi banyak bulu roma halus..hihi
dan muka lebih rasa bersih dan licin 
lepas pakai mask ni ;-)




''tp hasil dia mmg best. lepas ja buka mask tu, tgk ada benda2 putih ntah apa nama melekat d mask tu. licin ja hidung sy lepas tu tau. kalau semut jalan konfem tergelincir. haha. memandangkan minyak selalu bermaharaja  lela d bahagian hidung ja, so sy letak d situ ja. tp seyes best. nasib baik dia dah warn d belakang yg mask ni tdk blh pkai lebih dr 2 kali dalam masa seminggu. kalau tdk, tiap hari sy calit benda ni d hidung sy :p
tdk nyesal la beli charcoal mask ni, cpa belum try tu, try la skrg. sesuai tuk kulit b'minyak cm sy *promote sikit*''



yang ketiga ni dari Blogger Yaya
Yaya pakai dekat hidung ja,
jom g tengok Yaya pakai..hehe





klik untuk info Charcoal mask ;-)





Kata Ayu:Mood nak balik kampung..hehe

45 comments:

Anum said...

good2

nanieybarnieylurviey said...

hehe... topeng suria baju hitam.. :)
next month nani nk order lagi :) smlm da pkai kali kedua.. best sgt sbb tertarik bulu2 roma kt muke.. superb!!

Cik Zaniff said...

mcm best..
pm harga boleh x..:)

Ayuni said...

ala, wat sye nk beli....

izan mama mia said...

menarik....mesti kn cuba nih...mana nak tau muka jd lebih lawa..kiiki

nur anis said...

nak balik kampung raya haji ye ayu..:)

new hope said...

bisnis woman

KLIK menyanggah Nazri Aziz, Malaysia sebuah negara sekular

Kakzakie said...

Dah semakin ramai yg menggunakannya ye Ayu.. Bagus kan kalau syer sama-sama dapat hasilnya..

Nur farahiza said...

memang nak pakai jugak , tunggu ye ayu , hehehhe

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,yui pon sama.. kat hidung dan bwh bibir je letak =)

Deqla manjew said...

wahh... bisnes makin maju nmpknye ni...hihi..chaiyok2 ayu!

♥ Miss Hearty ♥ said...

charcoal mask memang terbaik ! :)

Haruno Hana 하나 said...

waaa :D mcm best je charcoal mask ni ^^

Nyue said...

huhuhu....bagus btol...tp bandingkan nyue dgn roomate nyue..rmate nyue ag bnyk kuar dr nyue..hurmm...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

bagus ni.. Alhamdulillah..

hainom OKje said...

Kalau tak sungguh orang tak katakan Ayu

Haryati Faizal said...

bagus share ngan kwn2 psl benda2 yg elok ni kan?

unsecretostory said...

Kat mana boleh dapat lagey ehh mask cemni ?

kinara kinatara said...

wah semakin banyak testimoni nie..:)

hehe:)

akak ade stock lagi x?

Kesuma Angsana said...

mkn maju ye ayu

Dezee said...

Kabur lar ayu..Dezee dah la rabun.

BERT said...

ni yg jeles ni... nak pkai jugakk huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah banyak testimoni yg bagus2 ni hehehe

Tihara said...

as salam,

wahh demam charcoal mask melanda blogger..rasa mcm best je kan :)

Penyuluh said...

nice info...)
thank

Chic Na said...

nanti dekat nak abis nak order lagi k. hehe..

Si Matatajam said...

Wah ramainya testimoni..tahniah Ayu..hope bisnes ayu sukses

Cik Nur said...

aik..nur pun termasuk seklai tu..hehehehe..lawak2.. nur mlm ni nak pakai lagi..heee.. :)

lelamaisara said...

wah....ramai palk dah mencuba ni....

Che Rosliza Che mat said...

semua ckp bagus...tak sabar sis nak pakai jugak ..

Mrs Velentine said...

ayu akak ada buat entry testimoni semlm..mmg best pakai wlpn sakit..

Misz Mieza said...

Kencang bisnes Cik Ayu kita ni.. Hikhik! Alhamdulillah, semua bagi feedback yg positif kan ? Memang best pon Charcoal mask ni.. =)

Detective Fiqa said...

huhu df nak cube. but terasalah fobia nak pakai. =="

MAY said...

HIHI..MY PUN DE JUAL JUGAK BNDE NI..TP TAK DISPLAY KAT BLOG LAGI..MALU RASE SBB DA RMI YG JUAL PON..JUAL KAT OPIS JE..=)

teha said...

tetiba rse mcm nk try jugak... hehehe

yaya ade said...

ehh ada yaya la. hehe. best sgt charcoal mask ni :D

boni kacak said...

silap haribulan, saya pun ambik satu jugak ni..hehehehe

Karukord Jagau's said...

saya tak leh pakai...sbb ada misai kehkehkeh (mcm la nk kena pakai kat misai)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau akak nak, nanti akak mesej ayu ye :)

Cinta Misteri said...

Lama dh tk brtopeng. Gi facial je...huhu

Cik Aini said...

adoiiii
bikin lagi ai x sabar tau :)

9n0L4 said...

amboihhh. dah testi ke 4. hee. berdarah usahawan ni. ;)

wan nurul hezrina said...

nurulpun muka tak bnyk mslah sgt.tak byk whitehead n takde jerawat.tp tang bulu halus2 tak tau adaker dok.hehe..

shuhadaothman said...

berkenan la.... stok byk lagi ke ayu?

::CIK LYNN:: said...

ala...lynn xwat entry pasal testi ni lg :)