Thursday, 18 October 2012

Testimoni ke 3 Charcoal mask ;-)




ini seorang member yang tak pernah bertemu lagi..hehe
insyaAllah 1 hari nanti jumpa jugak kan dear..hehe

Iya baru guna sekali dah rasa perubahan
blackhead makin kurang,kulit makin licin
dan dah kurang berminyak.. ;-)


ini pula dari family GSF,Nur
nampak tu,Nur cakap bulu roma n
Whitehead sekali terkeluar tau..
ini baru pakai sekali..hihi





klik untuk info Charcoal mask ;-)
atau drop komen dekat sini ;-)


38 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

aish..tak sbr nak try..arni kmpem yui trnsfer yunk..tunggu tau.

Cik Zaniff said...

waa..cm best je..xpnh dgr plak jnama tu..:)

Anum said...

bagus ni

E'in said...

ayu, bln dpn ein cari ayu okay nak beli benda nie..

Mrs Velentine said...

tak sabar nak cuba

nanieybarnieylurviey said...

yg pasti 'ku masih menunggu'. sat lgi nk call warden tnye.. da thp bengang kot.. Grrrr..

shu said...

best pakai mask ni..tapi nk tunggu kering tu yang penat..slalu pakai weekend :)

:: Mrs.Eady :: said...

mcm best je nie...

dya bunga said...

jeles nya semua dh guna..

misz sheyla said...

dah pernah pakai ..tapi bukan jenama ni...memang nak tarik sakit sikit kan??xpe ke?? kalau kulit ade jerawat sikit2 leh pakai tak?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah ni yg buat xsabar2 nk juga CM tu hehehe

izzah said...

baper rm yek masker ni...mcm best jek...

kinara kinatara said...

wah...:)

kina nak beli jugak lah xp lepas karisma..hehehe:)

Chic Na said...

makin ramai yg dah cuba. hehe.. tak rugi try. :)

Nyue said...

hahhaha..cik nur da try yea..hehehe...mesti nty dia akan buat review kat blog dia..hehe

Nurul Akmal said...

Nurul pun pakai ni... memang best.. :)

aReLaN said...

promo jangan tak promo.hohoho

Haryati Faizal said...

dapat sambutan yg menggalakkan ye...bagus jugak... bila akak nak try ha? hihi

Cik Nur said...

miaww..!
segan nur di buatnya...hihihi

nur anis said...

dapat sambutan hangat ni ayu..:)

izan mama mia said...

wah..makin dapat sambutan ni

nn lylyn said...

brape RM ek?

wan nurul hezrina said...

ayu kalau pakai bape lama nak tepek?tunggu merah n sofia tidolah senang nak pakai..huhu nak beli nnt nurul helo..

Rohani Hashim said...

waaaa cam menarik jer nih...

Kesuma Angsana said...

wa nampak cam bagus ni

boni kacak said...

nak try jugak lah nanti..hehehe

Detective Fiqa said...

wahhh :D hehehe nak cube boleh? :D

Arina Shamsul said...

Bila la mama nak beli ni..hehehe.

yaya ade said...

x sabar nak tggu mask ni smpai. hehe :D

syakirah izwanie said...

Mahal dok?

Karukord Jagau's said...

aku ada jambang cemana nk pakai huhuhuu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

makin ramai yang pakai mask ni :)

Cik Aini said...

xpe2...sabar ye Ai..
x kemana..nti dpt lah mask tu.hehehe

C'Jai said...

Patut makin gebu muka ayu...heeee

QasehnyaRania said...

menarik;)

bintik2 hitam semua boleh kuaq kan.. ;)

Si Matatajam said...

Makin ramai yg dah bertestimoni yek...murah rezeki Ayu lps ni..

Deqla manjew said...

huh jeles ramai dah try..cpt la ayu jumpa bawak mask tu!! :)

Che Rosliza Che mat said...

ramai yg pakai...jeles sis...hubby tak kasi beli dengan ayu hihihi...dia ckp nak cari kat kedai jepun...bila pergi jepun..