Friday, 2 November 2012

Yeayyy BE yang pertama ;-)


Baru tadi aku merajuk dengan Nuffnang lepas ja terjah  blog Yui..hehe...
sebab Yui dapat BE lagi..hihi..
sebelum ni ada jugak lah aku ikut tips-tips untuk dapat kan BE..
alhamdulillah rezeki aku hari ni agaknya,BE baru singgah..
terkejut jugak mula2 sebab selalu buka Nuffnang tak ada apa2..
sekarang ada BE pertama..hehe..terima kasih nuffnang ;-).
.tak sia-sia aku berutus surat cinta..haha..
moga lepas ni sudi bagi lagi eh..hehe




BE-1 dari HP-Printer

mohler klik2 tabung ayu..hehe
teruja benar ha,printscreen kejap..hehe
sebab semalam baru ja hantar surat cinta

kalau betul itulah tips nya menjadi lah
sebab aku tak sempat nak ngayat lagi tu..haha





Kata Ayu:Sini hujan lebat,plan2 ayu balas kunjungan kawan2 ya ;-)

37 comments:

Deqla manjew said...

alhamdulillah....sukanye diaa... deqla ni xtau la nk tgk camne BE ni...x phm...sbb tu la kot nuffnang xnk bg..hikhik...

Mimie Najib said...

alhmdulillah..rezki.. :)
sy pun baru je dpt 1 cmni.. :)
hrap2 akn bertambah rezki tu..

shuhadaothman said...

yeaayy! tahniah ayu. hehe. ce share sikit ayat ap yg ayu bg kt nuff? hihi ^^

BERT said...

akhirnyeeeeeeee!! thniah2.. yg penting.. sntiasa update survey n bio paastu pastikan UV ayu sntiasa 100++ ke atas tau.. insyallaah menten dpt be slalu.. tu tips dr akk.. akk slalu buat.. n mmg be sntiasa ada.

Anastasyea Aida said...

Tahniah, semoga awak pun akan dapat BE lebih banyak lagi lepas ni .. :)

www.anastasyea.com

Anum said...

tahniah

Nisa Greennnpanda said...

congrats ayu..
moge pasnie dpt lbh byk lg BE, hehe..

Fendy said...

terus berusaha...

nuyui a.k.a miss YUI said...

haa.bru td ckp kat yui ayu tkde kan..ni dah ada..alhamdulillah..

p/s: foundation yui beli area tmpt yui ja dear.. mcm kedai jamu tu..

Mieya Atiera said...

Tahniah sis :)

Cik Nur said...

Seronokkan..!
mmg rasa seronok bila dapat BE.. :)

Karukord Jagau's said...

tak lama lg boleh la melanja kita makan cendol hehehee

♥ Miss Hearty ♥ said...

Alhamdulillah..tahniah ayu :) usaha lagi ^^

Chic Na said...

wah rezeki.. tahniah ayu. belanja cikna jugak ye. hehe..

ct n honey said...

masyuk......
saya ada buat GA.Hadiahnya handmade bag sesuai utk remaja kerana warna dan coraknya ceria.kalau sudi jomlah join sekali
http://cthoney.blogspot.com/2012/11/handmade-bag-ct-n-honey-1st-giveaway.html

~capital N~ said...

cube share sikit, cne ayu bole dapatbe nie..????
tahniah..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah...
sebenarnya saya tak paham apa tu BE
he..he..

unsecretostory said...

Tahniah . bestnya nanak jugakk :(

Haryati Faizal said...

tahniah ayu...beshnye...akak tak penahnya dapat lagi....

kinara kinatara said...

nak makan abg ngan akak..then leyh la blanje karaoke..huhu:)

Nadia Elena said...

wah.. best ni...
tahniah ayu... =)

aini shahroni said...

klik..klik...
hyep!
selamat berkenalan..

blogdrifter's visiting your blog
^______^

I'm from ::Arkitek Hati::

Misz Mieza said...

Wah! Dah dapat BE! Bestnya! Kongsilah tips sikit.. MM pun nak jugak.. Tak pernah lagi dapat BE.. Huhu.. T_T

teha said...

wah ! suke nyee die .. hihihi :)

teha said...

suke laa tu.. hihihi

Izara4eva™ said...

alhamdulillah.. bestnye dpt BE.. jeles ni :P

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alahamdulillah. rezeki ayu bertambah2 :)

Si Matatajam said...

Tahniah Ayu...best kan perasaan tu..

MAY said...

wah..tahniah...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah ayu..best kan hihi

9n0L4 said...

wahhhhhh. tak acinyeeeee. nak jugak ayu. macam mane buat tu. ;)

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah... rezeki tu..

dya bunga said...

bestnya dh dpt be..hihi

wan nurul hezrina said...

tahniah alhamdulillah=)kalau rajin hantar surat cinta mmg nuffnang akan bg be..hehehe

QasehnyaRania said...

bestnya dah dpt ..
ciksu blom lagi..
asyik dok kumpul per click je ni.

apa cer ;)

Cik Aini said...

wah...dah dapat..alhamdullillah
bestnya..ai belum pernah dpt lg tau.huhu

QasehnyaRania said...

u share la ayat surat cinta kat en nuffnang tu..nak la juga .hihi

blom blk lagi ke?
miss u :D