Wednesday, 7 November 2012

WW:Tempat paling aku nak pergi...





Moga kita menjadi salah seorang tetamu Nya nanti..
Amin.....



Kata Ayu:terlewat datang kerja hari ni..nasib bos sporting..hehe

41 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya hampir semua umat Islam terngin nak pergi sni..yui juga..

Anum said...

insyaallah

Cik Zaniff said...

teringin jugak nak p...tambah2 tengok drama khas sempena raya haji ari tu..~

Mrs Velentine said...

insyaallah...

Chic Na said...

InshaAllah. nak sgt ke sana. :)

terbabas ke ayu? hekhek..

Ctie Anis Nisa said...

Amin...nisa pun teringin sangat pegi sini..semoga Allah kabulkan impian kite kan.. :)

Aimi Syahirah said...

Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html Teringin nak gi juga.. InsyaAllah..

BERT said...

amin.. moga kita dpt kesane jugk nti kn..

Eiqa Almond said...

Aminnn..
InsyaALLAH, mudah mudahan kita dapat pergi ke tempat baginda suatu hari nanti..

Nyue said...

insyallah ayu....

nanakimie said...

amin...insyaAllah...

Chegu Anuar said...

Mak mentua den baghu ja bali Isnin lopeh.. Seghonok betoi katanya.. Kita tunggu kad jemputan laaa..

Cik Nur said...

Ameen..!
InsyaALLAH..satu hari nanti..

Deq's Qienz said...

Nt kite g sama2 ya..sy pon trigin nk ke sini

nabila azmi said...

insyaallh one day ti kan=)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

nur anis said...

insyaallah...:)

♥ Miss Hearty ♥ said...

insyaAllah bila ada rezeki nti :)

nanieybarnieylurviey said...

SAME HERE!!! kadang terasa rindu sgt nk ke sana even x pernah pergi.. tp belum rezeki lagi. Moga dipjgkan umur, dipelihara kesihatan dipermudahkan rezeki kite semua agar kite dpt jejak ke sana menjadi Tetamu :)

p/s: lwat jenguk Ayu ari ni

MAZLIZA ABD RAZAK said...

amin...doa sama-sama (",)

izan mama mia said...

insyaallah suatu hr nanti

Cho Zila said...

Insyaallah .. impian ramai muslim...

ros_reeza said...

Ros pun sama Ayu.. Baru je cakap ngan asbend pagi tadi.. Ros ajak dia g honeymoon, then dia kata nak pergi umrah :)

ieda said...

insyaallahh dikk
samalah ngan akak ..
teringinnn sgt2 huhu

zera eira said...

insya Allah ayu. zera pon teringin nak kesana. lebih2 lagi dengar sedar2 yg dah kesan cerita ttg suasana disana. subhanallah. :)

Cinta Misteri said...

Siapa yg tknk ke sana. Klau boleh skang ni jugak.
Hurmmm..rindunye

Misz Mieza said...

Insha Allah, akan dipermudahkan jalan ke sana.. =)

Klik2! Hehe.. ;)

QasehnyaRania said...

haaa..buat tu lewat..hihi

insyaALLAH..mudah2an kita semua diberi kesempatan utk ke sama kan..

10 markah tok u..esk tgk n3 yer ciksu buat apa dengan roti tu.. ;)

Deqla manjew said...

moga kita dpt ke sana jugak nnti yer ayu..sape la yg x teringin kan jadi tetamu Allah..

MRS Rongoks said...

ika pon :D

boni kacak said...

InsyaAllah...semoga tercapai impian tu :)

Haryati Faizal said...

InsyaAllah satu ari nanti ye...akak pun teringin jugak nak pi sana...

Nurfaezah Abdullah said...

Aamiin.. :) dgn izin Allah.

dya bunga said...

dya pun teringin nk pergi sana

Cik Aini said...

insyaallah
satu hari nti..nk penuh kan ilmu di dada dulu sblm ke sana..amin

Si Matatajam said...

Sama la kita Ayu...mmg membuak-buak rasa nak pi situ..

::CIK LYNN:: said...

insyaAllah amin...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Insyaallah...akak pon tingin juga nak kesana

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun teringin pergi sana huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

insya Allah ada rezeki untuk kita semua nanti :)

Miss BaNu said...

aminnn insyaallah