Sunday, 4 November 2012

"SEGMEN:6 pekara tentang saya II"


Sempat jugak siap 1 entry untuk support family GSF sorang ni ha..adik Kina..hehe
dulu pernah join dah ni buktinya <<AYU>>
so kali ni ayu cita yang lain plak eh..hehe



~~6 Perkara Tentang Ayu~~



1. Sangat tersentuh tak boleh tengok cerita sedih2 atau baca novel yang sedih2 mesti akan kelua air mata..nampak ja rock,dlaam hati ada taman..hihi(airmata darah belum lagilah ya..hihi)



2.Seorang yang suka pendam perasaan,marah sedih memang tak suka cerita sangat.tapi kalau tengok riak muka pasti orang tau,itu tak dapat nak sembunyi..hehe(lebih kurang cam baby tu,sendiri2 ja kalau sedih mara ka,hehe)


3.Suka buat surprise..yang ni memang suka kalau balik kampung ka,birthday family memang suka buat surpise tiba2 dorang dapat ja apa2 dari Ayu.suka tengok muka orang happy sebenarnya..hihi(jangan terkejut sampai gitu udah lah yer,hihi)


4.suka warna biru..hehe..dulu kalau baju raya tiap2 tahun mesti warna biru..bila dah besar sikit dah da tema baju baru tukar warna..hihi..sebab tu mama selalu cakap ''Along kalau warna biru apa2 pun suka..hihi''(macam bunga kat atas pun cantik jugak.hihi)


5.Suka snap gambar sorang-sorang pun jadi..hehe..agaknya inilah yang dikatakan perempuan kan?ramai yang suka..hihi..tak kira dimana saja ;-)(gambar kt atas dekat mcd ramai orang pun jadi kerja..hihi)


6.Suka minum air ais..hehe..ini memang tak boleh lepas setiap hari mesti nak minum air yang ada ais,maksudnya kena sejuk..sekarang makin kurang dah sikit..hihi(sedapnya kalau dapat milo ais tu..hihi)



Jomlah join,klik banner ye kawan-kawan ;-)

37 comments:

izan mama mia said...

i love milo to...hihi

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen ayu...suka warna biru ya...

Nadia Elena said...

samalah..suka biru juga... =)

Tihara said...

as salam

sedapnya milo tabur tu.. :)

Tihara said...

as salam

sedapnya milo tabur tu :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

eh eh..macam sama ngn kite jeW.hik3 :D

Ctie Anis Nisa said...

yg no 5 tu cantik...yg no 6 tu,yummy...hihi.. :D

Misz Mieza said...

Macam best plak segmen ni.. Nak join gaklah.. Hehe.. ^_^

Chic Na said...

yg no 1,2,3 tu kita sama. yg lain2 tu tak sama. hehe..

Ikmal said...

Assalam, selamat bersegmen erk....

Jom komen sikit dekat sini--> http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

Izara4eva™ said...

ara pun suka bgambar sdri.. haha.. SS :P

Detective Fiqa said...

milo is my FAV hehehe :D

kinara kinatara said...

wah thanks sudi join kak..huhu..kina dah tahu 12 pekara tentang akak:)

hope lepas nyh semakin rapatlah kita ya kak:)

kina pom suka bace novelllllll..



best wooo...:)

LelakiSemalam said...

org pompuan mmg rajin snap pic sendiri...hehe!

LYAfrina said...

hampir2 sama dgn lya,..

pon bjiwa sgt2 sensitif.. hati mudah tersentuh & mudah menangis..padahal baca novel je pon..inilah penghayatan namanyer kan..

unsecretostory said...

kita sama no 1 , 5 tue .
Milo ais tue menggoda betol !

Karukord Jagau's said...

no 1 sama...
no 2 sama...
n0 3....4...5....6 eh...! sama la ngan kita ekekkeee (^___^)

Cik Nur said...

samalah ayu.! kita hantu ais..
tapi milo nur dah tak boleh minum..huhuhu..

apapun selamat bersegmen ya ayu.. :)

Ain Dzaya said...

kongklusi menunjukkan ayu seorang gurl yg berjiwa lembut dan sangat ayu....:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sedapnya milo tuu =D

boni kacak said...

selamat bersegmen bro :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tgk gmbr milo tu mmg umphh!

nanieybarnieylurviey said...

nani dulu pun slalu raya je bju biru.. x reti sbut kaler lain. skang je bru belajar terima color lain :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hadoi milo tu xmenahan betoi la tgk hehe

Mrs Velentine said...

nak join lah..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

1 & 2 tu sama dengan akak :)

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen ..
ciksu pon suka biru juga ;)

dya bunga said...

yg snap pic sorg2 tu kita samalah ayu..hihi

wan nurul hezrina said...

oooo kira suka cengenglah nie.hikhik..nak join gak nnt..hehe support kina=)

tang ais tuh samalah kita=)

Deqla manjew said...

yeahh..antara pasal ayu yg deqla dah tau...hihi..selmt bersegmen.. :)

Ayuni Yusop said...

Yuni pun cepat sensitif. Kadang-kadang benda kecil pun Yuni boleh nangis.

Cik Aini said...

ayu...byk persamaam nih..no 1,2 n last mmg sama.heheheh

eh suka tdo gak kan..lg sama lah kita.hahaha

Si Matatajam said...

No 1 tu sama gak la ngan akak..

Aimi Syahirah said...

Hi dear! Wah best entri ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Cik Que said...

datang dari segmen yg sama...selamat berkenalan....^____^

lelamaisara said...

selamat bersegmen....
oh mcm tu upenye Ayu....

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..
yea.. ada geng kaler biru.. hehehe