Tuesday, 20 November 2012

Senarai group blogger di Facebook




Aku rasa ramai blogger dah tahu kan dekat facebook 
pun dah banyak group2 yang ada untuk blogger..
so ni aku kumpulkan dalam 1 entry..
boleh lah pakat2 join dan tambah kenalan kan ;-)
klik saja untuk ek group ;-)













53 comments:

♥ Miss Hearty ♥ said...

banyaknya ! wajib terjah neh nanti..hehehe..tenksss ayu sudi share ^^

Anum said...

layan nie

Mrs Velentine said...

tq utk info ni..ada yg akak dh join

Deqla manjew said...

ehh.. ayu tertinggal 1 la... GSF mana?? haha...ada antara senarai tu deqla join tp x aktif pun kat sana.. lebeh kpd GSF la opkos! :)

QasehnyaRania said...

eh..eh..banyaknya ciksu join
blogging group dan just berbloggie

jom tejah sat ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg byk!

Lyaa Suriany said...

feh
byk gile
kebanyakan org same je ni
hehe

Ikmal said...

Asslam, banyaknya geng blogger... tapi kebanyakan dah join... hehehe

sHaRiNa eLyaNa said...

wah byknya heheh..sng la nak ping nnt kan

ISLAM DAN MELAYU said...

no komen

Nyue said...

best ayu..bleh BW sje...nyue keje bertimbun ni..nk update entry pun xsempat..heheh..

:: Mrs.Eady :: said...

bnyk nyer!!

lelamaisara said...

wow..banyak upenye group...

Detective Fiqa said...

byknyer nak join!!!. ;:D boleh kan?

Deq's Qienz said...

ayu maaf lama xsinggah..jum baca blog dq ada sebut nama ayu.

Aleeya Atinza Saaid said...

ayu...banyaknye..x tau nak join mna satu dah neh hehehe

Chic Na said...

banyaknya. yg cikna dah join cuma GSF. hihi..

nn lylyn said...

banyaknye ^^

izan mama mia said...

uih..byknyer....

izan mama mia said...

uih..byknyer....

Jna marcello said...

wahh bnyk nyee smua ni wajib join ;p
TQ for sharing this ayu ;)

izan mama mia said...

uih..byknyer....

Dayana Bahar said...

gsf tak termasuk eik.. hihi kna tnye big boss dulu.. kita group len mcm skit hihi

Kesuma Angsana said...

tq share ye ayu

BERT said...

ade yg dh join ni.. hihi.. tp byk lg yg tak join.. tq shre ayu

Arina Shamsul said...

semuanya mama dah join..tehehehe. :

Cik Nur said...

byknya..nur join 10 je kot...

jaakechik said...

byk sgt gropunya yer..pasni boleh ler add semua...hehe.....tq share ayu...


p/s : maaf lama x singgah, bz sungguh sejak dua menjak ni.

Haryati Faizal said...

tak sempat nak join la...byk sgt...hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyak juga kan..semua tu ayu join ker?maaf akak lmbat singgah sini...line cam siput vavi skang ni hikss

boni kacak said...

wah..banyak betul group blog ni kan??hehehe

nik ros said...

byk sgt group kat facebook. nik dah join lbh 50 kot..hehe

Busyra Bt Takiyudin said...

banyak jugak.. ada yg busyra dah join n ada yg belum.. hehe

LYAfrina said...

fuhh... byknyer.. tp komitmen mbuatkanlya xleh join byk group kt FB.. sbb masa terhad.. kt ofis lak FB block.. so..ckp la dgn GSF saje...

Fendy said...

ada lg penambahan...banyaknya...

Mieya Atiera said...

Join group banyak2 tapi nak share tu yang malas tu. hahaihh

dya bunga said...

byknya group..haha..

9n0L4 said...

byknyeeee group. nnt penuh dgn notification group ni je la kat fb. hehe.

nur anis said...

selalu guna group group ni untuk bw..:)

wan nurul hezrina said...

huh banyak nyer..nurul lak takder fb payanh tgk link

Si Matatajam said...

Banyaknya..baru tau.. Nak terjah lps ni,.

Karukord Jagau's said...

banyaknyaa....

Solehah Shamsuddin said...

sume ni solehah join :)

Cik Aini said...

makk aiii
byknya..yg ai tau sebelum ni 4 je..rupa-rupanya....hahahaha
ketinggalan ketapi lah ai ni :)

kinara kinatara said...

wah..banyak nya kak:)

kina banyak dah keluar group sebab macam xdek function..:)

Ain Dzaya said...

peh...banyak lagi rupenya...

Ain Dzaya said...

peh...banyak lagi rupenya...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak join GSF je, tu pun tak aktif sangat :)

Che Rosliza Che mat said...

Banyaknya...kalau ayu tak share akak tak tahu...

N.Aima K said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaah banyaknyaaa GSF pun tak menang tangan hu hu

Perling Putih said...

Thks for sharing.....dah cuba brp group nampak OK....

IsabellaIdura in the blog.. said...

Thanks ayu,memang tengah cari list ni sebb nak tambah follower. Jgan lupa lawat blog i ok?

Mizzi Ifwat said...

banyak rupanya.. x penah tau pun.. huhu... tq for the info..

http://bisikan-hati-mizzi.blogspot.com