Wednesday, 28 November 2012

WW: Tuk-Tuk Thailand


Pengankutan dekat Hatyai
namanya Tuk-Tuk..hehe..tapi aku panggil Tut-Tut plak..haha
kita maybe bas atau teksi dorang pakai tuk-tuk.hehe

57 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh nek g..hihi

Cik Zaniff said...

rindu nak naik tut tut tu..masa mula anik rasa jakun sekejap..hihi

Anum said...

syonya

nanakimie said...

hehe..comey je tuk tuk:)

Cinta Misteri said...

My mum said, kat makkah pun ada toot toot ni... Laju tau toot toot thailand ni, pkai tudung pasti brtebangan kena muka pesenger sebelah

♥ Miss Hearty ♥ said...

ohh,baru tau nie..hehe..peliknye la nama mende tuw :)

:::aZiE::: said...

tyr 4 ke 4?hihihi

Mrs Velentine said...

kat sabah ada juga mcm ni di KB tp drg pakai pick up

nur anis said...

macam lori..hehe

Deqla manjew said...

wahh...byk ruang udara..boleh terbang ditiup angin.. haha.. kalo hujan camno? kena tempias kot..huhu

Nyue said...

mesti comel je kalu naik benda ni kan..ahahahaha...

BERT said...

besar2 tingkpnye.. naik kompom x pns hihi

nanieybarnieylurviey said...

mesti best kan.. ada angin...

KesumaMaruku SueQistina said...

terima kasih follow saya. Done follow u.

Miss Zahirah said...

tut tut pn ok jgk.. hehehe

-meeSUPERGIRL- said...

tuk tuk ketuk kpala . haha . indon pun ad kan ?

Kakzakie said...

Ayu baru balik dari sana ke?

Deq's Qienz said...

tut..tut..dq xpernah naik lag la.hihii

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tak sabarnya nak tunggu Jan 2013, walaupon dah pi jan lepas (",)

Lynn Hamzah said...

x pernah naik sebab x pernah ke thailand pun...

Zie said...

DAH PERNAH NAIK.. BEST...

Bui Junaidi said...

KALAU G THAI,X NAK MISS LA NAIK NI..

Chic Na said...

aircond original lg. huhu..

Che Rosliza Che mat said...

baru tahu hihihihi

Cik Nur said...

sempoi eh..!
comel jee..hihihih

wan nurul hezrina said...

TUT TUT lain bunyiknyer2..

zila manaf said...

dh penah naik! hehe

Misz Mieza said...

Ooooo.. Tuk Tuk! Baru tau.. Selama ni duk panggil teksi thai.. Haha! ^_^

Si Matatajam said...

My parent dah naik..akak ja belum lg...nak naik gak..hu hu

LYAfrina said...

x pernah sampai..apa lg nk naik ni..

Misz Mieza said...

Hai Ayu! MM ada TAG Ayu kat sini tau --> Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim



Jom join! ^_~

sHaRiNa eLyaNa said...

nak naik..heheh

Jna marcello said...

Ayu sms kat Na no acc ayu..Na nk beli yg mask muka tu laa..

izan mama mia said...

ayu pernah naik tut-tut ker

L said...

sawadikap. hehe. thx for d info.. tut tut.. haha

Jom singgah baca sebentar.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

TiranaAduka said...

salam
Tu lates photo ke..lama dah x turun sana..

N.Aima K said...

kat cni kami pggl pikap..taktau masih ada ka tidak perkhidmatan pengangkutan mcm ni..tapi dulu adaa kat kampung-kampung

Aleeya Atinza Saaid said...

eh tut tuuutt!!!rindu la mendalah neh hehehe, penah naik msa ikot rombongan opis g songkhla n hatyai..hehehe bestkan..dok belakang tew hehehe

E'in said...

ayu pegi thailand ke? ole2 ein mane? hehe

Arina Shamsul said...

kat sabah pun ada ni,tapi lain sikit pesennya..kekeke.

cikeyrah said...

waa . .mcm besh jek naik nie . .

ieda said...

comel kann
ada fresh air ..
x yah aircond2 dahh
hurmm bilelahh nak ke thai nie
tapi risau keadaan disana x selamat lagi

boni kacak said...

sempoi je kan?hehehe..tapi kenderaan ni senang terbalik tau..hahaha

Cik Aini said...

selalu tgk kalo masuk siam..
yg lawaknya kan aritu ada skali ai nmpk pakcik tu jual air tebu ats tuk-tuk..sng kot x pyh bentang meja bagai.hahaha

dya bunga said...

xpernah naik lagi..haha..jejak thailand pun xpernah naik tuk2 lagi lah xpernah..haha

zOeY zAu YaH said...

slh satu tarikan thai kan.

Jna marcello said...

Eh ayu jgn bgtw org suara Na mcm Dhila Hamzah taw hihihi

Yana Libra said...

Dah g sana eh ayu?

C'Jai said...

Ayu pernah naik ke...tentu seronok..

PILOT LOVER said...

unik sgt kan.. heheh boleh dapat aircorn free...heheh

Pykaa Pdott said...

pyka tak pnah naik lagi .

::CIK LYNN:: said...

xpenah sampai ke siam lagi ni..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hr tu pergi thai xnaik pun huhu...cuma nampak kt jalan jer hikss

Haryati Faizal said...

simple je kan?

9n0L4 said...

bile pulak ayu gi hatyai ni. :)

Dayana Bahar said...

Klu tgk cerita indon.. ade gak tuk tuk ni kan

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak g thailand la naik tuk tuk ni. hehe