Monday, 26 November 2012

Rezeki bulan 11, BE kedua pula..


pagi tadi sesaja buka Nuffnang sebab 
minggu lepas cek tak da dapat pa2 pun kan..
Alhamdulillah BE kedua pula menapak dari Astro Fear Factor



dari 23 Nov ya,harini baru perasan..hihi

Tq Nuffnang kasi BE lagi..hehe...
walaupun tengah merangkak nak faham lagi ni
sebab tak tahu camna nak naikkan CTR tu
apa ke benda eh??hehe




betul ke Aaron Aziz pengacaranya??hehehe

41 comments:

Myra Jay said...

Tahniah ye :)

Myra Jay said...

Oh ya, CTR tu kita akan dapat kalau mana iklan BE ni keluar dan ada rakan klik, lebih dari 20% yang klik kita akan dapat income jugak ;D

MJ dah klik Fear Factor ni :D

Anum said...

tahniah

Mrs Velentine said...

tahniah

Cinta Misteri said...

CiM jrg nk check nuffnang ni..

IntaNBerliaN said...

ooo ctr bonus ni... actually, ianya bonus yg kita dapat hasil dr org klik iklan be kita tu... TAPI DENGAN SYARAT, ianya mestilah melebihi 0.20%, jika kurang dari tu, ctr bonus ni, kita xdapat jugak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/akhirnya-dah-dapat-jawapan-pasal-ctr.html

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah.. syoknye !! :) rmai yg dpt BE ni.. tp nani x la..

Fizalinolie said...

Tahniah! Mesti best kan :)

Nyue said...

tahniah ayu :))

♥ Miss Hearty ♥ said...

WAHHHH..tahniah dear :)

Si Matatajam said...

Tahniah Ayu.. Ha ah Aaron hosnya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah ayu..

aReLaN said...

tahniah.dah dapat BE tu, pe lagi kasi naik trafik jela.baru la bertambah sket duit tabung tu.hehehe

Azlina bt. Azis said...

akk pon x paham cam mana nak jadi kaya raya dengan mender alah ni ayu. nanti kongsi2lah yer hehe

QasehnyaRania said...

tahniah u:D

comfirm aaron sbb dah kuo pic dia kan ;D
suke le tu ;D

Deqla manjew said...

toksah tanya deqla..deqla lagi la x phm..hihi..tahniah tau.. :)

izan mama mia said...

tahniah ayu...akak be belum menyinggah...

Cik Nur said...

Alhamdulillah....
Rezekii..!
Tahniah ayu..

Nuffnang xbagi nur pun..mjuklah mcm ni..hehehe

kinara kinatara said...

huhu..wah tahniah kak..:)

kina pom x paham ape nyh..

Chic Na said...

tahniah ayu. bestnya dpt BE sokmo. ;)

Ikmal said...

tahniah... aku nie tak ada langsung... hahah

cerita best said...


jom kita join segmen pakjoe senang je bkn susah pun ....kita blh tambah kenalan baru seperti aaron aziz,farid kamil hahaha http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

Lynn Hamzah said...

wah...untungnya dapat BE...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah...bestnyer...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah ayu...rezeki tu ;-)

Misz Mieza said...

Wah! Ayu dapat BE lagi.. MM tak pernah dapat lagi ni.. Cane ni ? Huwaaaa! Btw, tahniah dear! ^^,

BERT said...

tahniah ayu... rezeki bulan nov nampaknye.. ha kawan2 ayu dah bg ctr tu ape... akk pun dapat tau jugak ni.. naiikan trafik lagi ya dan mentenkan.. kalau banyak, nuffnang blh kasik 2,3 be lagi tau

Deq's Qienz said...

wahh tahniahh ayu..AA laaaaaa..i likeeee

Solehah Shamsuddin said...

tahniah ye

boni kacak said...

tahniah ayu..hehehe..boleh lah belanja roti canai ni..hehehehe

Miss Zahirah said...

waa.. tahniah yer.. ;)

Bui Junaidi said...

OH,ABG ERON AJIS...TAHNIAH DIK..

dya bunga said...

wah..bestnya dpt be

Miss BaNu said...

tahniah yup aaron aziz pgacaranya shooting kat afrika selatan lgi

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

9n0L4 said...

waaaaaaaaaaaaaaa. nak jugak ayu. huhu. bagi la tips sket. :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

wan nurul hezrina said...

tang nuffnangnie mmg banyak2 lagi kena studi..tuhyang mana dapat jawab mmg dah teror.bleh tanya.hehe

Cik Aini said...

dah dpt...
x aci lah..ai smp skrg x dpt2 lagi tau..

::CIK LYNN:: said...

alhamdulillah...murah rezeki ayu :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak fail bab BE ni sebab BE tak pernah singgah kat blog akak pun. hehe