Friday, 23 November 2012

No entry!


kesengalan bermula apabila 
minggu ni banyak kerja..huhu..
terjah pun tak sempat..
tiba2 masuk ofis tadi blank kejap
 eh nak tulis entri apa hari ni???haha..
agaknya banyak sangat kerja sampai kekok nak taip entri..
so entri ni tercipta tapi janganlah korang
 tak masuk pulak lepas tengok tajuk tu..hihi...
inshaaAllah ada kelapangan hari ni ayu cuba
 balas hutang BW untuk semalam 1 pun tak sempat terjah..

Jom lapangkan 1 minit untuk berdoa hari ini ;-)


Amin...
moga doa kita diperkenankan dan
diberikan kebaikan di dunia dan di akhirat...






KataAyu:MAHA 2012 bermula hari ini 23/11-2/12/2012..
selamat berjalan dan menambah ilmu ;-)

49 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

buat keje bg settle ea..

Aleeya Atinza Saaid said...

amin...

ayu semoga dipermudahkan keje2 ayu..=)

Cik Syida said...

hari jumaat mmg hari blank, sebab esok cuti!! :D

Anum said...

amin

Deqla manjew said...

haha.. itu la cuti seminggu smpai keje pun menimbun...takpe pelan2 settle hutang BW k. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh sibuk nie... hehe :)

sHaRiNa eLyaNa said...

amin :)

nanieybarnieylurviey said...

Salam Jumaat Ayu.. :)
ramai yg busy lately ni.. selamat menyiapkan keje.. nani pun busy nk keluar jap lagi

Mrs Velentine said...

ayu..xpe perlhan2..nnt skill nk buat entry dtg balik gk

Nyue said...

yup...time bz,mmg blank nk buat entry..nyue ad kerajinan ad lah entry..ehehhe...kalu x..bw je la..ehhee

kinara kinatara said...

huhu..take u time kak ayu..huhu:)

Chic Na said...

Ameen. no entry tp siap gak satu entry. :)

dya bunga said...

dya dh sediakan karpet merah ni..haha

Nur farahiza said...

amin , thanks ayu for sharing

nur anis said...

amin..:)

ieda said...

aminnnnnnnnnnnnnnnn ;)

Izara4eva™ said...

siapkan keje dulu, blog di kemudiankan ye.. hehe..

salam jumaat ayu :)

C'Jai said...

doakan ayu elok baca setiap kali lepas solat...

Jna marcello said...

Amin..

;)

Cik Nur said...

Kate No Entry, tapi ade je entry..hihih..

sebenarnya ayu, bebealan pun boleh di buat entry.. tgk..kan ayu dah ade satu entry hari ni..heeeee

sempoikan.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

salam jumaat ayu.. buat kerja buat kerja :)

boni kacak said...

amin....

dalam pada tak tau nak taip entri, siap jugak satu entri ye??hehehehe

BERT said...

smoga dprkenankn doa itu.. bz ye... setel keje bru bw ya hehehe

Deqla manjew said...

ayuuuuu.... tulun deqlaaaaa... tulun tnya nanie kenapa dia p tukar url blog?!!! deqla dah x boleh terjah blog dia sbb dia guna url .com.. xde blogspot!!! uwaaaa...dah x boleh la mai komen2 blog dia sbb deqla aktif komen2 ni kat opis je...hukhuk :(

Dayana Bahar said...

aamin...

Karukord Jagau's said...

amiiinnn...

Bui Junaidi said...

AMIN YA RABBAL ALAMIN

♥ Miss Hearty ♥ said...

Amin :) jgn blank2 selalu tau.tak elok utk minda.hehe

Si Matatajam said...

Aaaminnnn..semoga dipermudahkan..

misshannajr said...

saya pun baru smpt nak terjah blog org hehe.. :D

izan mama mia said...

amin...hr ni,..(sabtu)keja gak ker ayu

Che Rosliza Che mat said...

banyak kerja ya...Amin...

lelamaisara said...

buat kerje baik2 ye Ayu..kalu dah boring buat kerje mari kite ber whatsup..hehhe

Solehah Shamsuddin said...

buat keje elok2 naa :)

pha is said...

ameen..

Misz Mieza said...

Amin.. Keje rajin2! ^_^

Pykaa Pdott said...

amin mntak dipermudahkan semua urusan jugakk . :)

Cik Aini said...

amin :)
lps ni nti cuti pnjg2 lg ye Ayu..nti kang malas mengusai diri..eh2 tetiba mcm rs pedas lak tp x mkn cili pun.hahahaha

Arina Shamsul said...

amin~ :)

E'in said...

amin amin amin...

Yana Libra said...

ayu duk serdang katne? hehe~

QasehnyaRania said...

aamin ;D

LYAfrina said...

amin.. tq for sharing

9n0L4 said...

alaaaaaaa. tak sempat nk gi maha. teringin jugak nak gi.

N.Aima K said...

antara doa wajib lepas solat

Myra Jay said...

Amin Ya Rabbal A'lamin... :)


MJ klik Fear Factor kat sini :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jd juga entry kan hehe

aryocahyalesmana said...

Will Say : be ur self sister... always to support ur blog sister...

wan nurul hezrina said...

nurulpun tak bernapas this week.dengan keje melambak2,dengan berita abah sakit kuar masuk ward..huh mmg mencabar,..sib anak2 sihat..