Thursday, 8 November 2012

Bakal balik Perlis lagi??


nampaknya hujung-hujung tahun ni kerap pulak aku balik..hehe..
tak jangka sebenarnya disebabkan semua pakat nak cuti minggu depan,
aku pun tumpang sekaki lah boring jugak duduk ofis tak da kerja nanti..
sambil tu boleh pergi kenduri kawan-kawan yang nak kahwin..hehe..
so dimaklumkan Jummat malam 9 November ni
 aku balik naik tren ke Padang Besar..hehe..

ambil cuti seminggu kali sebabnya minggu depankan 
ada 2 public holiday untunglah sikit apply 3 hari dapat seminggu..hihi..
ada lagi 3 hari cuti aku ingat na abiskan bulan 12
 tak pun bawak ke tahun depan saja lah..hehe..
so sapa ambil cuti gak??rasa macam baru ja balik kampung
 tapi tak pelah dari tak da buat apa2 baik balik rest kat kampung ;-)..

line inernet dekat rumah tak berapa ok,so kalau aku menyepi
seminggu tu faham2 sajalah ya..hihi
jom kita bercuti jom!!!!!

ini happy ka terkejut ni??hihi


Cuti aku bermula pada 
10-18 November 2012
yeayy a long holiday..hehe




BR1M untuk smartphone ini pun ok gak

44 comments:

nanieybarnieylurviey said...

UNTUNGLAH DPT CUTI LAME.. JELES!! HEHE.. turn ayu lak cuti lame..

Anum said...

itu tomei2 haha

Che Rosliza Che mat said...

Lamanya cuti ayu...Selamat holiday ya..

~capital N~ said...

WAH,WAH...

LAME YER CUTI..

CN XDAPAT CUTI LAME2
CUME DAPAT CUTI UTK ARI ISNIN JER..
HUHUHU..

SEDIHH.. :(

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..lama cuti tu..besh2.

NoEn said...

selamat bercuti :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

lamanye cuti.. slmat bercuti

♥ Miss Hearty ♥ said...

selamat berholiday ayu ! :)

Chegu Anuar said...

Kirim pelam harumanis 3 kilo Ayu.. Nanti den bayo..

Cik Zaniff said...

waa...bestnya cuti..saya ni cuti, keja, keja, cuti..sobsob..
tp, xpe xyh blik kg dh..hihi

Deqla manjew said...

haha.. betul2..untung cuti 3 hari dpt trs seminggu...tp deqla x cuti pun..xde apa nk dibuat pun..hubby pun keje...huhuhu...

BERT said...

amboi ayu.. sonoknya bercuti ya hehe.. jg dri bebaik ye masa cuti nti.. slamat bercoti sakan... yeay!

Kakzakie said...

Kalau Kelantan lagilah Ayu hari Isnin Keputraan Sultan, Selasa Deepavali kerja sehari Khamis dah awal muharram.

Kakak di Johor selangseli isnin kerja, selasa cuti, rabu kerja, khamis cuti.

nanakimie said...

nana balek esok jugak,cuti midsem:)

Harith Iskandar said...

rajin sungguh balik :) ooo line tenet kt perlis ni mmg mcm ni ek?slow bangat, nape la dorang xbuat bg laju.dh balik perlis baru tau..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bestnya cuti panjang.. selmat bercuti ayu, hati2 balik kg :)

Cik Nur said...

seronoknya ayu..!
dapat bersantai2 di kampung... :)

jeless..!hihihi

Mimie Najib said...

bestnya..selamat bercuti... :)

Si Matatajam said...

Selamat bercuti Ayu...kita wassap2 pun bleh...

boni kacak said...

nak ikut nak ikut nak ikut..hehehehhehe

wan nurul hezrina said...

selamat bercuti kay..jalan elok2 jangan lupe belikan nurul ole2 dr sana.hikhik.

ayu yang krim2 banyak ek kat fb??mahal cketkan?tapi tulah nurul mmg nak trylah dulu mcm mana..serasi ker tak jadi ker dok..kalau jadi nurul boleh keep guna=)

wan nurul hezrina said...

tulah mmg mahai..so try dulu mcm mana..huhu..tapi nurul jaga gak makanlah senang cket nak turun sbb still berpegang pd prinsip makananpun mainkan peranan..mmg lately makan banyakkk tak jaga..tapi takleh plak diet sangat sbb nurul menyusu sofia..huhu..

Misz Mieza said...

Waaa! Lama ayu bercuti.. Tak dapatlah nak baca2 entri kat sini selama seminggu.. Apa pun have a safe journey going home & happy holiday! ^_^

lelamaisara said...

wah lamenye cuti...best la...selamat bercuti ayu...

Haryati Faizal said...

selamat bercuti ye...beshnye dpt balik kg...

Detective Fiqa said...

cuti datang melaka. hehehe. :P

::CIK LYNN:: said...

ayu, sama la kita...holiday sminggu :)

happy holiday ya :)

Chic Na said...

hujung2 tahun mmg selalu banyak cuti kan. seronoknya balik kampung. :)

cerita best said...

wahhhh lama cuti...pakjoe je x cuti2 lg hehehe

LYAfrina said...

selamat bercuti ye..
enjoy ur day!

Cik Aini said...

yeayyyy...
bleh jumpa la kan..kali ni bebetul,ai x lupa dah..huhuhu
kira esok mlm la kan ayu blk perlis..ai pun cuti gak..nti ai roger2 eh..jgn lupa krim tu tau :)

therosputih said...

singgah sini...

jemput join giveaway saya

http://therosputih.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

Miss BaNu said...

slmt bercuti yer ayu

Jna marcello said...

lama nyee cutiiii jeless nyeeeee ;|

Aleeya Atinza Saaid said...

lamanye cuti..syoklah..dok perlis?lagi la syok..nak harumanis satu!hehehe slmt bercuti ya..

lia said...

Balik perlis ke? Tskkk tskkkk rindu nasi kandar peelis... Rindu arwah tokwan sobsob..

sHaRiNa eLyaNa said...

happy holiday dear..org perlis upanya hehe

C'Jai said...

selamat bercuti ayu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dpt blk kg best kan...dpt la ayu lepas rindu kt family hihi

Dayana Bahar said...

sakan bercuti ye... hehe takpelah leh hilangkan segala tekanan.. hehe

9n0L4 said...

lame dah tak gi perlis. sotong celup tepung sane best jugak kan. :)

QasehnyaRania said...

oh ayu..ada masa
insyaALLAH boleh jumpa kt MAHA..
tak nak janji,kalau janji susah ..kene terkezut baru menjadi kan..

wan nurul hezrina said...

JELESNYER NAK CT JUGAKKKK.

nik ros said...

seronok dapat balik kg ni kan.balik selalu pun tak kisah :)