Friday, 9 November 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui


Syarat-syarat yang wajib dipatuhi :

1) Buat entry dengan tajuk " Saya join GA 2012 Nurul Yui "

2) Jangan lupa letakkan banner kat atas dan linkkan
dalam entry tersebut

3) Boleh gunakan blog personal atau blog join sana sini

4) Tinggalkan link entry tersebut pada komen entry ini
{ link blog sahaja TIDAK diterima }

5) Lengkapkan ayat ini dalam entry anda
Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana _________  
{ perlu lebih dari 10 patah perkataan }



Mudah kan??

Ok sekarang ayu nak penuhi syarat no 5.

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana sebagai tanda
 ayu support GA Yui yang comel ni..hihi
selain tu ofkos nak menang hadiah yang ditawarkan.
sangat menarik!tipu kalau cakap tak nak.haha..
no 3 kerana ayu nak meriahkan GA Yui sebagai salah seorang
 komentar hebat kat blog ayu ni ;-)..
apalagi yang lain moh ler join ;-)
klik saja banner ;-)

27 comments:

ejulz said...

gud luck ayu.. :)

nur anis said...

good luck ayu..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok, lengkap! hihi,tq syg..ayu no 4 ea.. =)

Nyue said...

wahhhh....selamat berGA ayu..ehehehe...hope dpt menang hadiah..eheheh..

Tertarik nk join jugak ni,... :)

Deqla manjew said...

good luck ye ayu... mmg comel GA nurul yui! :)

Detective Fiqa said...

goodluckk :D hehehe

izan mama mia said...

gd luck ayu

Ikmal said...

Assalam, good Luck!

Jna marcello said...

all the best ;))

♥ Miss Hearty ♥ said...

gud luck ayu :)

Karukord Jagau's said...

Good luck

Cik Nur said...

semoga berjaya ya ayu.. :)

mama aryan said...

gud luck ayu

Chic Na said...

selamat berGA ayu.

fieda said...

good luck ayu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck ayu ;-)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gd luck! :)

QasehnyaRania said...

good luck u
insyaALLAH ada masa leh join..;D

Nurfara Hani said...

saya pon join jugak GA ni.. Bw n follow sini:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

NoEn said...

good luck

Che Rosliza Che mat said...

good luck ya..

wan nurul hezrina said...

selamat bersegmen ayu..

Saya Disini said...

gud luck...sy pon join

Miss azieni said...

salam. dari segmen yang same. done follow. ^^! sudi2 lah jenguk blog azie juga~

http://missazieni.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

sesi kedua ni ayu =)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

misz jue said...

jom join GA saya..=)