Wednesday, 27 March 2013

Vene Slimming Lotion







Losyen perlansingan badan mengandungi pati rumpai laut (phyllacantha fibrosa)
yang bertindak jauh ke dalam kulit untuk memecahkan
selulit dan lemak di bawah kulit melalui proses 'lipolisis'.
Dengan penggunaan losyen ini,toksin yang menyebabkan 
penyimpanan lebihan air dan pengumpulan selulit/lemak juga
akan di keluarkan seterusnya membantu anda mendapatkan bentuk 
badan(lengan,peha,pinggul) yang menarik dan tegang.









Penggunaan yang konsisten membantu :

• memecahkan lemak
• menghilangkan selulit
• menurunkan berat badan
• melangsing dan mencantikkan bentuk badan
• melembut dan menyegarkan kulit
• membuang lebihan angin dalam badan
• mengurangkan rasa sakit senggugut/sakit sendi




Ciri-ciri Vene Slimming Lotion:

• kesan serta merta
• Bebas Paraben (kimia pengawet)
• tidak melekit
• tidak terlalu panas
• berbau wangi
• boleh diguna bila-bila masa
• mudah digunakan
• menggunakan bahan yang halal




Cara Penggunaan Vene Slimming Lotion



-Sapu secukup losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin
dikurangkan lemak seperti pada abdomen (perut dan badan), punggung,
paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3minit.
Sebaik-baiknya sapukan losyen dua kali sehariselepas mandi.

-Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada
bahagian dagu dan leher. Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari
 bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.

-Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma
 badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air
hangat. Pada ketika ini, rasa hangatlosyen akan lebih dirasai.

-Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan Vene Losyen adalah
dinasihati supaya menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan
kulit sebelum sapuan yang lebih banyak.

-Vene Losyen boleh digunakan bersama-sama dengan korset,
girdle atau alat-alat bantuan senaman (seperti slimming belt).

-Sapu Vene Losyen untuk membantu melegakan senggugut dan
sakit sendi yang ringan.



untuk order sila klik dan isi maklumat di web di bawah



<<VeneSlimming Lotion>>

boleh terus order,settle isi borang dan pembayaran mereka akan terus pos
segala pertanyaan boleh msg 0103737834(ayu)




ayu pakai jugak..tapi bila period pain,alhamdulillah memang mujarab.sekejap ja dah baik.kalau untuk kurus penggunaan harus konsisten kena sungguh ya ;-)

28 comments:

jaakechik said...

ayu jual ke krim ni...??

p/s : lama jaa x singgah sini. ayu sihat?

Mrs Velentine said...

mcm fellina..berpa ni ayu

Haryati Faizal said...

lagi product tuk cantikkan bdn...

HeNRieTTa JoSe said...

first time dgr...thanks for the share...currently finishing yang sediada...might give it a try later....

nea lopah said...

produk bagus ni. Tq share! hehehe

Si Matatajam said...

Vene pulakkkkk..sblm ni dok heboh felina...macam2 kan Ayu

Cho Zila said...

tak penah tau pasal veneni.. macam2 gak sekarangnikan...

Kesuma Angsana said...

bagus yer produk ni !

izan mama mia said...

wah..jenama baru ker,..ehhe..akak mmg xpernah tgk..

Ratu Hatiku said...

menarik nie..

Chic Na said...

produk baru ke ayu? ;)

Yumida Huda said...

byk manfaat guna losyen tu
blog ayu berwajah baru..nice
xde yg rintik2 tu..hehe..cepat loading

nik ros said...

wah, mcm2 produk skarang ni kan. so byk la pilihan pengguna nak guna produk mana

Che Rosliza Che Mat said...

wah...dah bisnes ya ayu...

Cik Nur™ said...

mcm menarik je...

ehh..ayu, blog ayu berwajah baru kan...
lain nur tgk ni...

Cinta Misteri said...

yuk yuk slim slim...
nnti sesiapa yg dah slim, meh join pertandingan wanita anggun anjuran alumni sekolah CiM

Nadia Elena said...

tak minat pakai losyen.
kalau x mst da beli ni. haha~

fieda said...

ada rumpai laut jugak ye..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mnrik ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mkin cntik blog ayu..

Cik Aini said...

oh rumpai laut jugak eh?
bagus ka Ayu? ai pakai Felina ja skrg..

nanieybarnieylurviey said...

byk jgk kelebihan lotion ni .. :)

boni kacak said...

sekarang ni semuanya berasaskan rumpai laut kan? bermakna rumpai laut ni sangat-sangat bagus...

QasehnyaRania said...

menarik ni tp ciksu tgh nak menery felinna..

Deqla Manjew said...

perghhh.. promot produk.. ehh blog wajah baru laa.. kina edit eh? hihi

9n0L4 said...

jual krim ni plak ke yu. hehehe.

dya bunga said...

mcm nk try..tpi...haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

produk baru kew ayu..leh lawan fellina pas ni hikss