Monday, 25 March 2013

Happy Belated Birthday Adik Kina ;-)




23 March 2013..ada besday gurlz lagi..hehe..muda lagi adik ni.baru masuk 20 tahun kan?still belajar lagi kan?hehe..buzy bebenor kan,ayu pun pernah rasa masa kat zaman u dulu..banyak aktiviti kena ikut kena buat..huhu..yang penting sabar ya..teruskan semangat!!chaiyok2!!hehe..lupa nak gitau Kina pun ada buat bisnes jual tudung..bolehlah terjah blog Kina untuk tengok ;-)



yang mana 1 kina?hehe


Wish untuk Kina :

Selamat Hari Lahir Kina...
semoga panjang umur,murah rezeki,
dipermudahkan urusan,diberkatiNya
moga berjaya dunia akhirat
dan dimakbulkan segala impian Kina
Amin...


Kek Strawberry special untuk Kina..
ambil lah ye..hihi

36 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

selamat hari lahir....

Farah Waheda Wahid said...

happy belated burfday buat beliau... ^_^

9n0L4 said...

baru up entri smlm. huhuhu. tu pun sekaligus 8 org. :)

Ratu Hatiku said...

HB buat Kina.. Ok nk terjah blog dia.. :)

Kesuma Angsana said...

happy birthday untuk dier juga ye

AyueJean AJ said...

Selamat hari lahir....
Semoga panjang umur dan murah rezeki..

nea lopah said...

happy bestday Kina!

combi said...

kek cantik!happy belated besday :D

Chic Na said...

happy belated birthday. ;)

fieda said...

selamat hari lahir kina..kak fieda tak sempat nk buat entry..

Haryati Faizal said...

hepi besday tuk kawan ayu...

Nisah Idham said...

Happy Belated Besday Kina.
semoga ceria-ceria selalu...

eCha said...

cantek nye kek.. huhu

saya tag awak http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1-giveaway-by-ara-craft.html

diana said...

selamat harilahir jugak untuk kina..:)

eita said...

selamat hari lahir ye untuk kina

aReLaN said...

hepi birthday to her.hehehe

Amanina said...

Hepi bufday :)

nik ros said...

happy bday kina. cantik nyer kek tu.mesti sedap ni

LYAfrina said...

hb kina

Cik Aini said...

hepi belated besday Kina

Deqla Manjew said...

hbb kina.. deqla lom up entri utk kina lagi.. huhu

nanakimie said...

epy besday too kina!heee

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Cinta Misteri said...

hb kina...

Yumida Huda said...

hp bday ye kina
sedapnye kek tu ayu..cam nk makan je

lelamaisara said...

Happy besday adik kina

Cik Nur™ said...

HBB kina...

boni kacak said...

happy birthday untuk dia, semoga umurnya diberkati, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila2. amin..

Mrs Velentine said...

Hpy borthday kina

kinara kinatara said...

thanks kak untuk entry nya,,..:)

kinara kinatara said...

huhu terharu taw...cepat teka kina yang mana..nanti kina bagi sepuluh sen..huhu

Si Matatajam said...

Menggoda sungguh kek tu...Hb Kina..

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat kina

N.Aima K said...

Happy Belated Birthday :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB kina :-)