Wednesday, 6 March 2013

Saat-saat busy

fuhh baru selesai meeting AJK untuk aktiviti company untuk tahun 2012/2013..di sebabkan ayu AJK untuk aktiviti..so kena jalankan aktiviti jela kerjanya..ini bukan kerja dapat gaji eh..tak sabar tunggu saat letak jawatan bulan 7 ni..hihi..


next aktiviti ialah Treasure Hunt yang kena ganti dinner..sebab Head RnD yang baru tak nak buat dinner.dia arah buat aktiviti yang semua kena terlibat tanpa duduk saja ja..haha..haish macam2 komen negatif yang dapat bila first time tak da dinner ni..tapi nak buat macam mana arahan bos kan..

so minggu depan 16/3/2013 Treasure Hunt diadakan di Wetland Putrajaya..agak sibuk lah..dengan nak prepare hadiah,tempat,makan lagi..nasib dah bahagi tugas..

hari-hari yang sangat busy sebelum semua ni berakhir,mintak2 lah aktiviti kali ni berjaya..yang best hadiah  lucky draw menarik!haraplah dapat 1..hihi

itulah sebabnya ayu busy sebelum jawatan di tukar ganti..nanti ayu terjah korang eh..Salam Rabu!!

24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

busy day

NinaAz said...

Wahhhh. Mrnariknya treasurehunt.. aktiviti y nina minat. Tp skg dah xd join. Zmn u dulu jea selalu join. Huuu

AyueJean AJ said...

Busynya....
Memang bila organise event ni busy...
Semoga semua berjalan lancar..

Nisa Greennnpanda said...

owh..xpe3..
slamat m'jlnkn tugas, ngehehe.. XD

ejulz said...

Kira AJK Rekreasi la ni ek.? hehe

gud luck.. :)

Deqla manjew said...

letak jawatan??? ayu dpt keja lain ke ayu???

Mrs Velentine said...

selamat berbusy ayu..hehehe...

CikZaniff said...

bznya dia..hrap dapat la hadiah tu

Cinta Misteri said...

wahhhh bestnya nak pi treasure hunt. company CiM kalau buat event mesti akan suruh organizer yg arrange, tak dan laaa kitorg nak planning apa2, so ktorg sumer pegi enjoy jerrr

Cho Zila said...

takper ler dapat pahala ... kalau com bagi dinner dan treasure hunt sekalikan best... lepas buat treasure hunt bagi hadiah masa dinner... lagiler ayu banyak keje yerk...

Nyue said...

bulan 7 ayu dh berenti erk..selamat mjalankan aktvt...

Norizan J said...

kte pun tak saabr nak resign haha.. Jun.. hope so... hihi

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

busynya ayu..xpela..take time utk blogwalking bila free nnti ye:)slmt bkerja:)

diana said...

bestnya ada treasure hunt..hadiah mesti best2..kan??

9n0L4 said...

ayu smbg blaja sepenuh mase ehhh. :)

Yumida Huda said...

moga dipermudahkan segala urusan ayu

nanieybarnieylurviey said...

Busynye Ayu.. Same here !!! :)

Chic Na said...

bestnya treasure hunt. ayu nak resign kenapa? bukan sambung study pjj ke?

Cik Aini said...

wahhh
best2..aktiviti riadah smbil sihatkan badan ni Ayu :)

selamat membz kan diri.ngeee

hana hadi said...

ajk xtvt sangat sibuk. setiausaha juga, kalau boleh nak elak pegang jawatan tu.hehe

Cik Nur™ said...

Bz nya ayuu...
Nur baca pun penat...

jgn lupa jgn kesihatan ye ayu....
keja2 juga..kesihatan jaga.. :)

lelamaisara said...

selamat membusykan diri ye ayu...heheh

wan nurul hezrina abd halim said...

akk bz ngan anak2 laa nie..banayk yang tak sihat..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sama2 busy kita ayu haha