Tuesday, 12 March 2013

Orang yang Sabar



Bersabarlah hadapi dugaan dan ujian dariNya..pasti ada hikmah yang mendatang..






Kata Ayu:kepada anynomous,kalau awak salah faham boleh tanya,tak perlu nak marah2 dekat  blog saya ok ;-)..kita bijak sebelum kata fikir habis2 dulu akibatnya,siapa kita nak menentukan hukuman utk hambaNya.moga Allah turunkan hidayah buat kita semua ;-)

33 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

AyueJean AJ said...

Bersabarlah...

Cik Nur™ said...

byk2 bsabar ye ayu..
Ayu pun de problem dengan Anon ke?

Nur dah sorokkan komen untuk anon..
skarang ni, hnya yg berdaftar je boleh komen blog nur...

bukan apa ayu, anon suka cari masalah...

Si Matatajam said...

Betoi tu banyak2 bersabaq...errrr apa yg Cik Anon tu dok meroyan kat Ayu?

izan mama mia said...

sabar...

Kakzakie said...

Untuk menajdi sabar kena ada kekuatan iman dan mental juga kalau tak susah nak capai itu semua Ayu..

:: Mrs.Eady :: said...

:)

Farah Waheda Wahid said...

sabar ek ayu...dan pada anonymous tu...jujurlah dan berterus terang secara bersemuka dan bukannya merahsiakan identiti...betul tak?

Mooniqueen said...

Good sharing..

Deqla manjew said...

ishh.. nape cik enon tu ayu??? bikin apa?? ye la sabar je la kan... Allah sentiasa bersama org2 yg sabar.. =)

nanieybarnieylurviey said...

sabar ye Ayu.. :)


blog je anon ni.. grrr...

aizu's life said...

sabar tu pntg :)
npe, ade anon yg buat kacau ke.. normal la tu ayu.. kdg2 diorg 'menyerang' tanpa usul.. tp xnk lak dia komen gune email.. npe perlu gune anon?? huhu

Nisah Idham said...

AsSobru Minal Iimannn..

Ayu, akak jarang2 singgah umah ayu ni. sibuk dik..

>> ni email akak tau.
nisahidham@yahoo.com

Kesuma Angsana said...

perlunyer kesabaran itu sebenarnyer dlm kehidupan kita !

Cinta Misteri said...

sabar itu iman...iman terletak dlm hati.... hati pula yg mengawal segala tindakan. jd yg paling penting disini....jagalah hati, kawal tindakan,dgn itu iman ttp akn teguh.

jgn lyn dgn anamos, diorg tu umpama sampah daun yg brtebangan mengotori laman....

Rara Nasiha said...

Laaa, kenapa ni? Orang tu buat apa? Sabar dear. Abaikan je benda-benda macam tu.

Mrs Velentine said...

sabar tu separuh drpd iman kan..

ejulz said...

Insyaallah. Akan cuba terus bersabar semampu yang boleh..

eCha said...

sabar kan separuh daripada iman.. :D

Alia Laila said...

Besar sangat ganjaran bagi orang yang bersabar kan ? :)

Sally Yatiey said...

Sabar2 :)

Haryati Faizal said...

takpe sabar byk2 ye dik... tak rugi pun klu bersabar...

Ratu Hatiku said...

Sape yg marah Ayu tu? Akk x marah tau.. :D

nik ros said...

sabar yea.
tu mls nak bukak komen tuk en anon.pasti ada komen yg sesuka hati jeaa.

mama3heroo said...

sabar itu separuh daripada iman..nice share..

BaNu Syah said...

betul tu ayu..semua ada hikmahnyer..

Aine Ainun said...

die komen ape tu Ayu..??

yela...banyak kelebihan utk org yg sabar.

lelamaisara said...

siapa la org tu yek ayu...sabar k...

Chic Na said...

betul tu. sabar. jgn layan sgt si anon tu.

Che Rosliza Che Mat said...

Sabar ya ayu...sabar itu separuh daripda iman...kepada cik anoy tue kena sabar jugak hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyak2 bersabar yer ayu...dugaan

♥ Miss Hearty ♥ said...

sabar itu separuh daripada iman =) sabar ye ayu..

Cik Aini said...

ayu hidekn aje anon dr komen..biar yg berdaftar je boleh komen..
masalah sbrnya anon ni.mentanglah kita x tahu sapa kn..dh mcm penceroboh lahad datu dah.hahaha