Thursday, 7 March 2013

Pesanan Ayu..

Hari ni rasa free sikit kerja tak banyak macam semalam..boleh terjah teratak kawan-kawan..macam tak percaya ja semalam dalam sejarah tak bw langsung..huhu..


habis kerja dah 4 lebih..terasa penat terasa terasa pening terus rehat tanpa bw..hehe..rasanya hari ni boleh kot bw semangat dah ada ni..perut pun dah kenyang..hehe

opsss terlupa nak bagi tau,yang entry semalam tu kan..pasal nak resign..ramai yang salah paham rupanya..hihi..ayu pun tersilap tulis kot sebab tak baca balik kan..sebenarnya bulan 7 ni resign sebagai AJK Aktiviti ja..hehe..kerja belum masanya lagi.still mencari kerja lain..hihi

itulah saja pesanan dan iklan untuk pagi ni..;)..tunggu ya,sempat ayu terjah rumah korang!



KataAyu:semangat esok nak pergi ceramah Ustaz Don.;)

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning :)

Cik Nur™ said...

selamat berBW ayu...
sebenarnyakan....
hari ni khamis kan...
bukan jumaat..hihi

Mooniqueen said...

betul tu.. ada hari2 memang bz sgt smpi tak perasan dah time balik.. Bila dah stop kerja baru terasa penatnya..

Tihara said...

akak duk nak cover bw..tak terhabis2 lagi nih

:: Mrs.Eady :: said...

layannnn :)

AyueJean AJ said...

Hehhehehe... Yang tang nak resign bulan 7 tu AJ faham... =D

CikZaniff said...

oo..ingtkan benti keja ttrus..hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

msti ayu pnt...

lelamaisara said...

ingakan pesanan ape tadi..hehehe

Deqla manjew said...

owhhh...... ingatkan nk benti keje dah.. ish.. cakap biaq terang na.... hahahaha...

Kesuma Angsana said...

singgah dtg bila sakit berkurang . tq doanyer yer

PILOT LOVER said...

hye sis..... jgn lupe terjah naz taw bila dah tak buzy... :)

PILOT LOVER said...

hye sis.. jgn lupa jenguk2 naz ye.. :)

lia said...

kat opis ni internet tgh down... pakai hp through data lak lambat huarghhhh

Nisa Greennnpanda said...

owh..resign AJK, hehe..
msti pnat kn jd AJK tue, busy je memanjang..

Ratu Hatiku said...

Semalam cuti hrni baru nk bls BW :D

Mrs Velentine said...

tak pe ayu..pelan2 k

wan nurul hezrina abd halim said...

ooo ramai org salah paham ek?sorry ayu baru nak singgah umah ayu yang biru nie=)

Cik Aini said...

hehehehe..salah phn la tu..

selamat berjunpa ustaz Don ye Ayu..

Cinta Misteri said...

owhhh resign dpd ajk jimba2 tu ke?

bestnyaaaa nk jumpa u.Don ♡

Chic Na said...

oooo.. cakap la betul2. hehehe.. salah faham rupanya. ;)

TiranaAduka said...

ceritalah sikit ttg ceramah tu..tak sabr rasanya nak tau.

nanieybarnieylurviey said...

At first nani ingtkan ayu nk resign dri keje jgk rupenye dri ajk :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pun skang ni jrg nk blh bw ayu...asyik busy jer

Si Matatajam said...

Kiranya Ayu wat saspen ja la tu..ha ha..mesti ramai ingat Ayu resign betoi2 tu..