Monday, 11 March 2013

Happy Belated Birthday Mama LYA

oppsss terlambat wish birthday buat mama cute n comel ni..hehe..
semalam 10 Mac 2013..
kelahiran Kak Lya@ Mama Asya..
Mak dan anak sama comel kan?hehe..
suka tengok senyuman Ka Lya dan Asya..sweet!

Sory K.lya tersengaja curi pic..hihi



Doa Buat K.lya :

Selamat Hari Lahir K.lya..
moga dimurahkan rezeki,dipanjang umur
diberi kesihatan yang baik.
dikuatkan semangan menghadapi ujianNya
semoga terus diberi kekuatan demi hubby dan asya tersayang ;)
AMIN





KataAyu:ada besday seseorang lagi lah arini..hehe
nanti ayu up entry eh yang comey omey tu??hehe

18 comments:

NinaAz said...

Eh.eh. besday nina xnk wish kea.. hihi . Just kidding.
Btw. Happy besday sis lya toooo ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

happy berthday buat beliau =)

Deqla manjew said...

hepi belated besday si manis lya... ehh sape tu eh??? jeng3.. hahahaha

Mrs Velentine said...

Happy belated birthday lya..& happy birthday deqla..haha

ejulz said...

hepy blated bday jugak buat mama lya.. smogo panjang umo, murah rezeki dan bahagia di samping keluarga tercinta.. :)

Si Matatajam said...

Hepi belated besday Lya..
p/s:Besday lady yg cun tu kena cepat2 up entry tau Ayu nnt majuk plak dia..hi hi...

Nurzakiah Hanum said...

Salam isnin...(^_^)

Ratu Hatiku said...

Amin...

Amanina said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

Happy bufday..

HeNRieTTa JoSe said...

selamat hari lahir juga buat tuan punya badan...

Kakzakie said...

Ohh... birthday Lya ye..
Moga Lya terus diberi kesihatan yg terbaik dan bahagia disamping keluarga..

Haryati Faizal said...

hepi besday lya!

QasehnyaRania said...

hb juga buat lya..:)

Cik Nur™ said...

HBB lya.. :)

Chic Na said...

banyak betul bday bulan 3 ni kan.

happy birthday lya.

Cik Aini said...

hepi belated besday Lya

Che Rosliza Che Mat said...

Happy birthday untuk lya...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HB lya