Friday, 29 March 2013

Alhamdulillah,Jumaat lagi



Salam Jumaat...Alhamdulillah syukur kita diberi peluang bernafas lagi pada Jumaat kali ini..rasa rindu sangat dekat blog and nak bw..huhu..rindu zaman kemeriahan dulu..hehe..memang sekarang buzy betul nak jenguk blog pun tak sempat..

Inshaallah ada kelapangan ayu singgah ya..jangan majuk tau..hehe..sekejap ja rasa minggu ni..esok dah cuti yeayy!!!..korang pergi mana??ayu dah dapat hobby baru lak..nanti ayu update..hehe..

minggu depan paling best nak balik Perlis kejap..hehe..rasa lama dah tak balik...aktiviti pun siap dah plan dengan mama..hehe..asyik tanya ja bila nak balik..;-)..ada nak pesan apa2 kan??;-)

minggu ni rasa nak buat macam2..semua benda nak try.. tak tau jadi ke tak..hehe..teringin nak keluar jalan2 jugak..haishhh macam2 la plak..tengok2 yang betul nya dok umah goyang kaki ja..haha



Alhamdulillah..moga memberi manfaat pada kita semua..
Salam Jumaat ;-)

36 comments:

Yumida Huda said...

nice sharing ayu
selamat balik kpg..hehe

Nurzakiah Hanum said...

syukur2

Cik Nur™ said...

selamat hari jumaat ayu

Cho Zila said...

cepatjerkan.. anak akakpun kata apa nak habis dah cuti???
apakah hobi barunyer???

tenku butang said...

mekaseh share.. Alhamdulillah.. =)

combi said...

salam jumaat.tq share :)

HeNRieTTa JoSe said...

Nk blik perlis...bestnye....yeyy esok cuti....ada jemputan kenduri kawen, tpi nk bncang ngn pak echek dulu nk pergi ke x.....

QasehnyaRania said...

hobi apa tu :)

blik perlis ye..dah musim buah pelam chokanan ke?

ciksu akalu tak da pa pe balik ipoh jap kot.in shaa ALLAH selepas settle semua urusan kt kl dulu

the malay male said...

perkongsian bermanfaat...tq

Deqla Manjew said...

apa la agaknye hobi baru ayu tu eh? kohkoh..nak tau nak tau...huhu.. salam jumaat ayu... =)

Farah Waheda Wahid said...

x pe pelan2 kayuh ek... nice sharing on the surah dear... ^_^

diana said...

Alhamdulillah...:)

fieda said...

sgt bermanfaat

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak sbr nak cuti..

Cinta Misteri said...

Alhamdulillah...jumaat yg sgt indah harini.

seronoklaaa Ayu balik Perlis. kem salam mama, take care yeppp

eita said...

hobi apa tu?..


moga jumaat ni membawa seribu rahmat untuk kita semua

nik ros said...

yeayy..jumaat dah kan.esok dah weekend.ramai yg seronok :)

Chic Na said...

InshaAllah. happy weekend ayu..

apa la agaknya hobi baru tu. ;)

nea lopah said...

best nye balik perlis..mkn laksa kuala perlis..p padang besaq.. mkn ketam berempah..ikan bakaq..blablabla.

Amanina said...

cuti kejap je kan..sama la nk bw pun susah skrg nie

N.Aima K said...

terima kasih perkongsiannya dear

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..Aaminnn

hana hadi said...

hobi baru? apa la agaknya tu kan

Siti(zoey) said...

owh...

nanieybarnieylurviey said...

Aamiin Ya Rabb.. Thanks atas perkongsian..
Ala esok da senin da Ayu

izan mama mia said...

bestnyer ayu balik kg!!

9n0L4 said...

jumaat yg penuh dgn kesakitan. huhu. demammmmmmmm.

ieda immi said...

TQ sharing dik ;)

Cinta Misteri said...

Salam ahad Ayu. Esok dah isnin...

Rosmiza Ali said...

Hai Ayu! Lama tak singgah sini.. Macam dah berwajah baru jer pulak blog ni.. Makin lama makin cantik! I loikeeee! ^_^

Aleeya Atinza Saaid said...

samala kita ayu...tak sempat bw..eh ayu nk balik perlis...kot2 tejumpa aweera kirim slm eyh haha

Nurul Ain Zulkarnaind said...

org perlis kee

Mrs Velentine said...

mesti plan nak buat kek kan..nt share k ayu

dya bunga said...

thanks sharing ayu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hobi apa tu ayu hihihi...tengs sharing tau :-)

Cik Aini said...

wahh
selamat pulang anak perantau.ewahh dh mcm nk raya lak.hehe

salam selasa ayu :)