Friday, 1 March 2013

Shopping With ZALORA...

Semalam ada dapat email dari ZALORA..alhamdulillah rezeki tahun 2013...ramai jugak blogger dapat voucher RM50 ni kan? so harini ayu claim voucher ZALORA tu..first time tau shopping dengan ZALORA ni..nak rasa jugakkan macam mana pengalaman berurusan dengan ZALORA..selalu baca blog orang ja..hehe

bagi ayu email yang di jawab oleh zalora memang pantas.sekejap ja pertanyaan ayu dah dijawab.dalam 1 hari terus dah dapat kod voucher untuk shopping..hehe..itu yang lagi eksaited.

terus pergi godek2 ZALORA..kalau sebelum ni cuci mata ja..sekarang turn memilih pulak..hehe..ingat sekejap ja nak pilih..tapi disebabkan harga ok jugak kira mampu beli memang lama jugak lah nak pilih-pilih.

haddooiii rambang betul mata tak tau nak pilih yang mana...Blouse cantik..kasut pun cantik2...memang banyak kali jugak kena buat pilihan...di sebabkan baru ja lepas shopping baju..so untuk kali ni shopping lah kasut pulak...


Koumi Koumi
Multi Colors Stripes Ballerina Flats


Inilah pilihan hati ayu..hehe..ada 4 warna sebenarnya kasut ni..biru dan pink jadi pilihan..warna-warna yang lain boleh tengok kat sini -->>Koumi Koumi

Di sebabkan sejak akhir2 ni banyak beli baju warna pink..so pink jugaklah pilihan hati..hehe...cantik tak? ;-)...tak sabar pulak nak tunggu sampai nanti..hehe..nanti dah sampai kita tengok ya..senang pilih kasut bertutup..boleh datang kerja sama..so memang sesuai sangatlah pilihan hati ni ;-)

masa godek-godek ZALORA tadi..baru perasan kebanyakkan barangannya ada diskaun sekarang..yang paling best bawah RM50 tu cantik2 jugak semuanya..sempat tengok untuk blouse dengan kasut ja tadi..tak boleh tengok banyak2 tak tau nak pilih yang mana nanti..hihi

lepas ni bolehlah selalu intai ZALORA,sebab boleh katakan ayu ni agak cerewet kalau nak beli barang.kena betul berkenan kat mata ni.haha..bila tengok barang ZALORA kira banyak yang berkenan dengan harga mampu milik..

yang tengah semangat nak shopping tu boleh lah pergi terjah website ZALORA.. ;-) kot-kot ada yang berkenan di hati ;-)



39 comments:

Kakzakie said...

Cantiklah Ayu... Ayu tak apa tak ada yg nak jerit terperanjat macam kat iklan dia di TV. Kalau kakak bimbang abang terjerit macam iklan...

eimah siti said...

nice! cik siti pun suka ballerina flat ni....hehhe

♥ Miss Hearty ♥ said...

wowww..comel jer kasut pink tuw..nak jugak..weeee~ :p

Nurzakiah Hanum said...

:)

Mrs Velentine said...

cantiknya pink pulak tue

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer ayu !

HeNRieTTa JoSe said...

rietta pown ada masuk ZALORA....tapi sekadar masuk jer la...blom pernah beli pape lagik...

Deqla manjew said...

wow.. pink!! bijak ayu pilih..haha.. mmg sgt cantik...teringin nk beli on9 gak..tp takot nnti x betul saiznya..huhuhuuh

Nazayiena Ayiena said...

Tahniah dpt voucher RM50,lepas nie selalulah ayu akan shopping di Zalora tu.

Solehah Shamsuddin said...

haah ayu. rata-rata skrg byk harga barang yg bwh rm20

Alia Laila said...

Waa comelnya flat tu ^^
Bestnya dapat voucher shopping :D

Nur farahiza said...

mnood belom nak menyoping lagi nie ,. hhehhehe

Sally Yatiey said...

Cantik kasut tu ^_^

Chic Na said...

tak pernah lg shopping kat zalora. slalu gak terjah. window2 je.. hehe..

combi said...

xpnh lg shop kat zalora..huhu

eita said...

waaa..best jugak kan....

Cinta Misteri said...

wahhh, kena check email yahoo ngan gmail ni. mana tau kannn CiM pown dpt voucher zalora ni.

kasut pink tu comel lah, mcm barbiedoll aau ayu pkai nnti.

Cik Nur™ said...

wahhh....bestnyaa..!
Nur tak dapat..huhuhu

Nasuha said...

Awk suka makan? Jom join segmen http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

Lyaa Suriany said...

cantik pinky tuuu
lya dok usha je.
nk beli ntah bila

ieda immi said...

cute je ;)

izan mama mia said...

tahniah
wah comelnyer pilihan ayu

Si Matatajam said...

Cantik la kasut tu..akak pun suka sgt pink2 ni..

ejulz said...

waaaaa.. shoping aje.. hehe

N.Aima K said...

wah mcm mana nak dapat voucher RM50 dari zalora?

Nisah Idham said...

Ayu.. cantik kasut tu..
akak pernah beli sekali je kat Zalora..

>> Ayu, nnti drop alamat kat email akak ye yang...

the malay male said...

harap2 isteri saya tidak tahu kewujudan zalora ini...huhu

QasehnyaRania said...

Rezeki2..cantik..simple

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah.. Rezeki Ayu.. Rmai jgk blogger yg dapat :)

Hans said...

wah
seronoknya

Nisa Greennnpanda said...

wah..bestnye ayu..
shopping kat zalora..

nuyui a.k.a miss YUI said...

beruntungnya dpt vaucer..

QasehnyaRania said...

cantik la yu :D
ciksu ada singgah jap tak sat :)
kalau ciksu pilih biru ..hihi

nik ros said...

cantik la kasut tu.warna pin lagi
tak pernah lagi shooping kat zalora.nnt blh cuba

Cik Aini said...

comell lg pula kaler pink..cantik!

9n0L4 said...

nape akak tak dpt baucer tu. eh? haha.

wan nurul hezrina abd halim said...

selalu jugak zalora antar email tgk barang2 dia.mmg juling biji mata tgk

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah rezeki ayu tu

QasehnyaRania said...

u, ciksu ada dapat komen dari zalorateam.dorang soh reply email..just reply je ke yang :)