Tuesday, 5 March 2013

Kasut ZALORA dah sampai!


jeng..jeng..jeng..hehe

Salam Selasa semua..ingat tak Jumaat lepas ayu ada buat entry pasal voucher RM50 dari ZALORA kan?hari tu jugak order kasut ZALORA tu..


ingat sampai hari ni..rupanya semalam lagi dah sampai..cepatkan?Jumaat order..Isnin sampai..tak payah lama2 nak tunggu order..hehe

apa lagi,eksaited la nak try kan..dapat2 ja terus try..hehe..

pink gitu..hehe

saiz pun memang ok dengan ayu..padan!warna n corak memang sebijik dalam pic..kira tip top lah semua sama..hehe

itulah pengalaman membeli dengan ZALORA. bagi ayu service ok..order pun cepat..nanti kalau ada berkenan boleh lah shopping lagi..hehe

TQ ZALORA!!!!!



35 comments:

Cik Nur™ said...

wahhh...bestnyaa..!
cantikk.. :)

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

izan mama mia said...

pink,..cantik....

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh cantik!

Deqla manjew said...

owhh padan yer ayu.. amboii pink gitu.. sesuai dah ngan skirt ayu pakai tu.. eh skirt ke tu? hihi...

AyueJean AJ said...

Zalora dah banyak improvement dah.... =D

lia said...

ecececehhhh comey nyerrrr... pink lg...

Kakzakie said...

Selesa tak Ayu? Cantiklah..

ejulz said...

peminat jambu ni.. hehe

:: Cik Viva :: said...

untung laa dapat voucher free...zalora pulak tu... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,pinky gitu..

Kesuma Angsana said...

cantik & nice color lah ayu !

Ema Blog said...

kaler pink gituu... nice

CikZaniff said...

comel je kasut..pinky..:)

nik ros said...

cantik.suka kaler dia :)
skarang dgr2 servis diorg dah ok.so bagus la. ramai la nnt yg pi shopping snaa kan

Siti Shaera Salleh said...

waa . teringat pulak cerita lecturer sy . dia nampak advrtsment kasut jenama scorpion kat zalora . normally harga jenama scorpion ni rm300 above, tp zalora jual murah gile rm100+ je , so he was so exited nak beli . but unfortunately , bila kasut tu sampai , it's not scorpion , tp black scorpion . kiranya kena kelentong la .. haha . anyway kasut anda cntik :')

#PrayForSabah

Tihara said...

wahh cumelnya kasut dia :)

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....comei....cepat jerr kan dah smpai.....

Hans said...

cantik juga kasut Zalora

elyna mirsada said...

cantik..pink tue..

syafiqakarim said...

amboiii
zalora gituwww

NinaAz said...

Wahhhhh.. belang2 gituuu

Cinta Misteri said...

wahhhh....leh jalan laju2 skang pakai kasut flat ni. cantik o_O

kinara kinatara said...

wah cantiknya kak...suka suka...

Chic Na said...

comeynya. pink karer. hehe.. pasni boleh la shopping lagi. ;)

Dianaa said...

wahh! tahniah :D

QasehnyaRania said...

cepat kan :)
rasa macm beru je bc n3 ayu buat :)

jom join segmen


http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-suka-makan.html

KesumaMaruku SueQistina said...

warna pink.. salam singgah rabu ye

Nisa Greennnpanda said...

comel nye kasut ayu bli.. :3

Mrs Velentine said...

akak pun beli hari tue guna boucher

9n0L4 said...

perghhhh kasut die, sejibik macam kasut ku. hehe. warne aje yg lain. :)

nanieybarnieylurviey said...

Comeynye pink!!!!! :)

wan nurul hezrina abd halim said...

comeynya tapi akk paling susah nak beli kasut sbb kaki mmg tak mudah2 nak selesa..nak2 kasut bertutup.jenis kulit cepat sangat melecet..so kalu online mmg kasut daku takkan beli=)

Alia Laila said...

YaAllah comelnyaaaaa (T_T)
*nangis*

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah pinky lagi tuh