Monday, 21 January 2013

Stok Charcoal Mask dah ada..

Salam Isnin semua..
hari ini tak buzy sangat nak kena bayar hutang BW la..hehe..
Ok Sabtu lepas sempat ambil stok Charcoal Mask 
tapi tak ambil banyak pun setakat yang dah order dengan ambil extra sikit..
so kalau ada yang cuba boleh contact ayu ya..
itu ja nak bagitau..hehe..
Semoga Monday kawan2 tak blues2 ya..;)


entry Charcoal mask ;>


Kalau ada yang nak order boleh contact ayu
010-3737834







KataAyu:Untuk GSF yang pergi Melaka hari tu,inshaallah ada masa ayu post cenderahati hari ni ya ;)

44 comments:

Anum said...

wow banyak nie

nuyui a.k.a miss YUI said...

tmpt yui pon byk stoknya.

nea lopah said...

menarik ni..

Nyue said...

wahhh...semakin maju bisness ayu..ehhehe..k.yu punya masih ada, skang semakin mls nk pakai..heehhe

iima ❥ said...

NAK ORDER AYU 2....

Ratu Hatiku said...

mcm best jerk...nnt nak order saya PM ayu k :D

Pokok Manggis Depan Rumah said...

wah menarik juga ni.. :-)

Cik Nur said...

Nur punya ada lagi ayu...
Nak tggu PMC dari MV..
baru nak pakai ni..
barulah terbaik kesannya.. :)

ejulz said...

ni mmg jaga muka betul2 ni.. hehe

lelamaisara said...

oh..dah ade ea ayu....

Kakzakie said...

Tempat kakak pun ada yg jual dah Ayu tapi kakak belum cuba lagi.

Warna Warni Kehidupan said...

ala.. kita sangat malas nak pakai mask ni.. kalau rajin pun mula2 beli je... pas tu dah biar sampai xpired.. cane tu?

Deqla manjew said...

yeayyy dpt charcoal mask ayu.. x sabarnyeeee.... hihi..

combi said...

sy punye xhbs lg..huhu

ros_reeza said...

semangat Ayu, semangat. Tak mau blues, blues ye..

Mrs Velentine said...

MV punya masih ada lagi...dah lama tak pakai..huhu

Kesuma Angsana said...

wah kencang business ye

♥ Miss Hearty ♥ said...

kite dah monday blues -_-'

Ema Blog said...

tak pernah lagi pakai mask kat muka ni..

BERT said...

makin maju biz ayu ye.. gudlak gurl :)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

menariks ni kan
ramai pakai ckp bgus

wan nurul hezrina abd halim said...

ayuuuu nak nak nak..tapi ayu tinggal kat pjayakan?hantar bleh?akk nak sebelum bercuti kalau bleh..nnt msg akk.ada numberkan??

nanieybarnieylurviey said...

:) nani punye xabis2 lagi.. Adesss :)
Bru ada masa nk bw .. Lame xnmpk ayu kat twitter

CikZaniff said...

sebotol bpa ayu jual tu..

Farina Hunny said...

haa amek num akak bole kacooo ;p

Fieda Rafli said...

mmg best la mask ni..semua duk memuji jer kehebatannya..

LYAfrina said...

owh..lya pnh beli sekali dulu.. lps ni klo nok order sngla..leh order dgn ayu je

Cik Aini said...

hihihihi
nak2..nk try gak :)

boni kacak said...

ramailah yang akan order ni..hehehehe

izan mama mia said...

hai ayu..selamat hr selasa

nanakimie said...

nana ada dapat mask ni,hee...adiah giveaway,tp xguna2 lg....nanti la bila tergerak nk guna nana ngk cara2 dia kt blog ayu ye...hee...

Nur farahiza said...

rase nak cube jew ayu , hehehe

Nisah Idham said...

bestnye.. ayu dah jadi bisneswoman.. semoga berjaya dikk

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mesti ramai yg nk beli tu hehe

Haryati Faizal said...

wah..bisnes kecik2 ye...

Misz Mieza said...

Yang beli hari tu pun tak abis lagi.. Hehe.. Nanti dah abis boleh la order lagi! ^_^

Misz Mieza said...

Yang beli hari tu pun tak abis lagi.. Hehe.. Nanti dah abis boleh la order lagi! ^_^

dya bunga said...

Dya punya ada lgi. Sbb dya pakai kt hidung je..hahah.. nnti dya punya dh abis dya mesti punya oder..hihi

Mardihah Mohamad said...

Harganya berape ek?

Yana Libra said...

ok bisnes ye ayu~ :)

QasehnyaRania said...

good luck ayu :D
semoga masyuk :D

Dayana Bahar said...

Semoga berjaya dalam bisness

Chic Na said...

cikna punya belum abis lagi ayu. sebab pakai sikit je kat hidung.. huhu..

9n0L4 said...

WAAAAAAAA. TAK BUAT LAGI TESTIMONI. HEE. BARU SEKALI PAKAI. Huuu. hambekkkkkk. skali kuar caps. :)