Tuesday, 15 January 2013

Semangat yang hilang


Hari ni ada 1 azam baru nak mencari
 semangat yang hilang entah kemana..
mood dah ke laut tak tau fikir apa..merudum jauh ja sekarang ni..
rasa lemah ja badan..semangat kerja hilang.blogging hialng..
haish kalau biarkan lama2 gini boleh kena buang kerja ni..
so hari ni tetap azam baru mencari semangat 
yang hilang tu tak kiralah kat mana..haha..
hati kena kuat lah gitu..kalau tak azam tiggal azam ja lah..
mulakan dengan langkah yang pertama!Jom!hehe


''Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,
tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah''



KataAyu:otw ke rumah korang naik basikal tau,tu yang lambat sikit.hehe

43 comments:

AyueJean said...

Semangat2...
hwhhehehe... =D

CikZaniff said...

jemput dtg rumah..nnti saya bagi air..penat naik basikal tu..hihi..:p

Saya Disini said...

cr balik semangat yg ilang tu

iima ❥ said...

laa semngat hilang pi mana? hehe :)

Mrs Lurve said...

chaiyok2....kuatkan semangat

Fathiyah Selamat said...

Salam dear.. sya tag awk join contest ni....
http://itsmeyaya.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dr-norzi.html

Deqla manjew said...

Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,
tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah'

like kata2 tu dear.. huhu..so takmo mengalah ok.. jgn pthkan semngt ayu.. ehh kemon la..ayu kan strong gurl.. ngee.. :)

ejulz said...

betul tu.. kuat fizikal blm pasti kuat mentalnya.. tapi kalau dah kuat mental, fizikal pun akan jd kuat.. :)

jgn hilang semangat k.. :)

Misz Mieza said...

Kentalkan jiwa Ayu.. MM dulu yang lama tak update blog tu kes canilah jugak.. Mood swing.. Jenuh mencari mood.. Huhu~~
DONE! ^^,

♥ Miss Hearty ♥ said...

semoga ayu mendapat kembali semangat yang hilang tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semangat ayu hidup ayu hehehehe...mood kelaut ker...akak pn dok merangkak bw n balas komen ni ayu hehe

combi said...

okeyh...chayok2

nuyui a.k.a miss YUI said...

cpt2 smgt ye ayu.

Kakzakie said...

Lawan ayu lawan semangat lemah tu.

Haryati Faizal said...

good luck ye...

Kesuma Angsana said...

doakn yg baik2 aje ye utk ayu!

Mrs Velentine said...

tarik nafas then rst..Insyallah semangat & mood kemabali ok

Warna Warni Kehidupan said...

cari balik semangat tu, lupakan yang sedih-sedih.. hidup ini terlalu singkat untuk bersedih.. hadapi dengan senyuman.. :)

Cik Nur said...

caiyok ayu...!
Jangan lemah2 tau.. kena bersemangattt.. :)

BERT said...

ape yg mlemahkn smngt ayu ni.. buang tang ntiatif.. positifkan diri insyaallah smngt tu dtg nti

Solehah Shamsuddin said...

chaiyok! chaiyok ayu! mari kita mulakan semangat yang baru!

hana hadi said...

sama lah.. xda idea nak wat entri

boni kacak said...

awak seru nama saya 50 kali sehari.. pasti mood tu datang terus.. hahahahaha :P

nea lopah said...

singgah sini.. terima kasih singgah blog akak yer. Kuat kan semangat, semoga Azam tercapai!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

aippp..nape gitu? cari balik semangat tu... hehehehe

Izara4eva™ said...

ara pun nk cri smgt yg ilang ni.. -.-

Ummi Iman said...

Semoga semangat kembali

nanieybarnieylurviey said...

Ya betolll... Sama la. Mood blogging mcm suam2 kuku je lately ni. :)

dya bunga said...

dya punya semangat pun dh hilg.hahaha..

zila manaf said...

uihhh jgn mengalah! cayok2!

Farina Hunny said...

chaiyokkk chaiyokkk akak :D

::CIK LYNN:: said...

chaiyok2 ayu!!

QasehnyaRania said...

teruskan ..in shaa ALLAH ;D

Deq's Qienz said...

nyanyi la sikit ayu..lagu xpdc tuh..hehee

N.Aima K said...

Hadapi dengan senyuman :)

ros_reeza said...

Kenape ni ayu? Think positif and be strong girl!

Yana Libra said...

nape semangat leh hilang tu ayu~

Cik Aini said...

chaiyok2..
jgn biar hilang lelama yu..nti ssh nk cari takut sesat..huhu

wan nurul hezrina abd halim said...

akk ingat lagi awah abah akak pesan..selagi masa belum sampai sekiranya diberi ujian jgn sesekali patah semangat..mcm awah walaupun dr dulu lagi diduga ngan sakit tapi pantang menyerah...semangat lawan penyakit2 kuat kalau tak takda nikmat kehidupan tak da semangat=)so ayu wake up dear

9n0L4 said...

tu laaaaa. aritu tak gi alamanda. hehe. (ade kaitan ke. haha)

Si Matatajam said...

Cepat panggil semangat tu balik...

LYAfrina said...

bertabahlah..
inilah kehidupan namanya.. dlm kehidupan ttp ada liku2nya.. semoga semangat ayu cpt pulih ye.. jgn biarkan terlalu lma semangat tu hilang

Chic Na said...

let's get started ayu! huhuhu..