Wednesday, 2 January 2013

Cenderahati dari 6 blogger awesome!


Rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari kan..hehe..alhamdulillah masa Gathering haritu buka saja dapat jumpa blogger2 segar ni tapi dapat macam2 saguhati pulak tu..terharu sangat..maklumlah diri ni pergi bawak diri ja..maaf ya korang..inshaallah nanti ayu postkan saguhati korang ya..ingat nak bagi charcoal mask sorang 1 hari tu..tapi tak cukuplah..ada 4 ja dekat ayu.inshaallah kalau ada stok ayu post kan dekat yang teringin nak pakai..kalau tak cukup..ayu ganti hadiah lain lah yer..huhu..ok baiklah mari ayu tunjuk saguhati yang ayu dapat.

Rama-Rama dari NUR..hehe

ini hadiah utama yang ayu dapat time untuk pertukaran hadiah kitaorang cabut nombor,dan ayu dapat no 1,pemilik hadiah nombor 1 pula dari Nur..hehe..so rama-rama ni dah bertukar tuan lah jadinya..hehe..tq Nur..suka rama-rama ni first time ayu tengok..dah letak atas katil pun..hihi..setiap hari dapat tengok..hehe..hadiah ayu sapa yang dapat ya??haha


Dari Mama Arina pula,ayu dapat keychain dari bandung dan Sabah serta tudung bawal warna pelangi..nanti nak pakailah..hihi....Dari Kak M pula dapat minyak gamat dan kipas comey..dah rasmi pun minyak gamat tu..luka kat lutut sikit masa seronok kat Melaka haritu ..hihi..dah berjasa pun pada ayu ka..hehe..terima kasih buat Mama dan Kak M ;-)



Dapat 2 hadiah dari Nur,ni yang saguhati pula Nur bagi beg yang warna pink tu..sebelum balik lagi dah guna letak barang2 saguhati..hihi...yang bawah tu pula dari Kak Lela,dapat kepik kuku,pen dan cermin..comel Kak Lela letak dalam uncang tu rasa macam pergi kenduri kahwinpula..hihi..tak rasmi lagi hadiah ni..sayang ja nak buka..hihi..terima kasih banyak2 buat Nur dan Kak Lela..;-)



Hadiah yang terakhir dari Ai,dapat kerongsang sepasang yang sangat cantik!Ai pi Padang ka??hihi...dah rasmi pun masa hari nak balik tu..tu yang nampak berseri tu..ada kerongsang Ai..haha..dan yang tepi tu pula dari Dya..walaupun tak dapat datang sempat lagi Dya kirim keychain dari genting highland..hehe...Syukran buat Ai dan Dya ya ;-)


Moga rezeki korang semua dimurahkan olehNya,terasa pantas sangat masa berlalu kan ;-)..tunggu ya..nanti ayu post kan cenderahati untuk korang semua..hari tu bawak tangan tadah hadiah ja..haha..nanti abang posmen hulurkan dekat korang pula ya..hihi

44 comments:

eimah siti said...

niceeee....tahniah...=)

Mrs Velentine said...

murah rezeki semuanya amin.

lelamaisara said...

same2 ayu...heee..malu je..tak de ape pon sebenarnye....sesaja je tu..:)

wan nurul hezrina said...

banyaknyer cendera hati...makin hati daku..hahaha takper2 pasnie bleh join.banyak terlepas sebenarnya..baju,gathering..tapi nak buek lagu mana dah betul2 takder rezeki=)nnt lain kali harap sangat dapat jupe korang..

Mimie said...

byknye dpt.....tahniah

Chic Na said...

bestnya banyak dapat hadiah. geng2 gsf semuanya baik hati & pemurah.

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..berguna gak hadiah akak kat Ayu.. Memang best kan pi gath ari tu, akak pi satu beg balik jadi dua plak..hi hi.. Nanti kita jumpa lagi..kalau pjg umur akak bawak hadiah utk hari kawin Ayu plak nnt..hi hi..cepat2 tau..

CikZaniff said...

bestnya..hihi..tahniah ye ayu..:)

nanakimie said...

wah,bestnya....comel rama2 tu:)

Ummi Iman said...

Byknya hadiah... mesti seronok jumpa rakan blogger.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah banyaknya ayu dapat hadiah..bestnyerrr...comel2 hadiah ayu dapat..tahniah hehe

Cinta Misteri said...

ssweet jer kan. hehehe statement tk menahan, mcm balik dr kenduri kawin.

apa2pun GSFian mmg best

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki
berkenan ciksu dgn rama2 tu ;)

izan mama mia said...

amboi..banyak dapat hadiah yer..jelez laa nnt nk bt lg ker..hihii...

Cik Gee said...

bestnyer dapat banyak hadiah.. juling mata tengok wooo..

combi said...

haha..xkesempatan lagi nk join gathering blogger ..

Yana Libra said...

bnyak dpt hadiah..hehe~

nik ros said...

bestnyer.selain dapat jumpa dapat gak hadiah kan :)

Cik Aini said...

hihihi
sama2..
mmg x janji pun nk bgkan so xdak slah nya aih..sj ja Ai bawa dah ingt kita x ramai kan..at list nti bleh la Ayu pakai kan..pastu dh pakai tu ingt2 la kat Ai ni.heheheehe

brooch tu x beli kat pdg besaq tp beli kat changloon..opsss terpecah sudah.hahahaha

Harith Iskandar said...

uhuk uhuk dpt gak hadiah kan?sy xpernah plak dpt hadiah2 yg comei2 camtu...agaknyer sape lah yg comei sgt nk bg hadiah comei2 kt sy yerk :p

aReLaN said...

banyak nye dapat cenderamata.nak gak

Misz Mieza said...

Untungnya geng2 GSF ni.. Selalu dapat cenderehati dari sesama gSF.. =)

ejulz said...

kalau ejulz pegi, mesti ejulz yg dpt adiah tu.. kih kih kih.. :P

Cik Nur said...

kalau rindu nur peluk rama2 tu ye.. :)kalau geram kat nur..picit rama2 tu..hihihi.. :)

ayu dapat beg pink ye..hihihi

harap ayu sudi terima.. :)

boni kacak said...

rama-rama tu cantik betullah...hehehe.. nak pinjam setahun.. :P

Deqla manjew said...

hadiah smua cantik2... deqla pulak bkn je dpt jmpa depa, dpt hadiah juga.. dan bawak pulang ilmu tau.. deqla kan dpt buku fiqh wanita... hihihi..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm2 dpt..murh rezeki..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah..rezeki2..ada kenangan dari rakan blogger :)

Haryati Faizal said...

banyaknya dapat hadiah...tahniah ye...

Ema Blog said...

cantik semuanya..

fieda said...

seronoknyer ayu dapat byk hadiah..

::CIK LYNN:: said...

comel rama2 tu...gebu je...hehe

hnahdy said...

cantik2 semua.. rama2 tu lampu ka?

Aleeya Atinza Saaid said...

wahhh byknyeee...best3

Saya Disini said...

cutenye

sHaRiNa eLyaNa said...

cute heheh

Arina Shamsul said...

sama2 kasih yu :)

eh ayu cedera ke time gathering tu dear..anyonyonyo..tak tahu lak mama..huhuhu.

best kan dear dapat banyak hadiah..hehehe..

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer dpt adiah

Deq's Qienz said...

byknya yu..nak satu..hikhik

jaakechik said...

besnta kan? byk betul dapat hadiah... untuk semua yg pergi gathering tuu...

kinara kinatara said...

semuanya comel2 belaka...:)

Natasha said...

wah seronoknye dpt gifts.. nk jugak.. haha

9n0L4 said...

waaaaaaaaaaaaaaaa. tak aci la korang. huhu. :)

Dayana Bahar said...

nak jugak hadiah tu... huhuhu