Monday, 7 January 2013

Monday ku BLUES

Fuh kiri fuh kanan..Alhamdulillah minggu kedua 2013 masuk kerja tak banyak sangat kerja..sebab bos ayu hujung bulan ni dah berhenti kerja..so kena tukar bos la lepas ni..ini kerja first aku dan dia juga bos pertama aku..memang best sangat sebab dia baik dan jaga kebajikan pekerja walaupun dia cina..huhu..bos lepas ni tak tau la camna plak..eh melalut teremosi plak..

sebenarnya nak cita hari ni aku buzy sangat bukan dengan kerja tapi dengan BW..hihi..banyak yang tertangguh tapi selalu ok ja..hari ni terasa penat pulak mcam kena jogging..haha..mau tak nya dekat 5o blog jugak lah singgah sesi pertama saja..haha..lepas ni sesi kedua plak..pas makan la eh..mana2 yang ayu tak terjah lagi sabar ya..pasti ayu kunjung pasni..hihi..

hari ni lapar nasi ayam..jom gi makan jom!mentang2 tak da kerja nak keluar awal plak kan..hehe..sebelum tu nak ucap terima kasih kepada rakan blogger..kerana anda yang rajin masuk blog ayu kini dah 50 000 views..alhamdulillah..tapi tak dalah banyak macam blog kawan2..hihi.terima kasih ya sudi berkawan dengan ayu ni ha..hehe..meh kasi tempek sikit..jutan terima kasih kepada anda kalau ini RM sekarang jugak kahwin..haha

kalau lah RM50ribu..kiah kayo ni..hihi


oklah nanti ayu sambung berjogging ke blog kawan2 lagi..nak pergi isi minyak jap..perut dah bunyi krok krok krok..hehe..happy lunch semua!

35 comments:

Anum said...

bestnya

BERT said...

ingt2 le kt kita mkn lunch tu ye hihi.. wahh meningkat byk tu ayu PVnye..bgus2 terus kn usaha.. klu tukar jd duit kn best kn hihi

Warna Warni Kehidupan said...

Selamat berjoging.. jangan lupa joging kat belog kite ye... hehe

Cik Nur said...

selamat bkerja ayu..nur pun duk blusee gak hari ni..
mengantukk..hihihi..

harap bos baru ayu ni nanti lagi ok kan.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pon bz..ni bru lega skit..

Haryati Faizal said...

betul kdg2 penat gak nak BW lagi2 bila kita bizi dan tek sempat nak BW beberapa ari....

Deqla manjew said...

deqla tgh bermonday pinkies ni dear..hihi.. wahh byknyeee.. bestnye la kalo ditukar dgn wang ringgit..hikhik.. (mata duitan) :p

UmmiSyarni said...

happy luncheon ayu :)

Farina Hunny said...

bestnya kalu 1 review blog kita dapat RM1 :D

maknanya duit akak RM50067 . dapat ler myvi satu . heee

CikZaniff said...

wa..rmainya..pemes la nnti eh..:)

Si Matatajam said...

Akak pun dok berjogging plan2 ni...

hana hadi said...

mohon belanja nasi ayam..hehe

hana hadi said...

mohon belanja nasi ayam..hehe

QasehnyaRania said...

as-salam ayu ;)
kalau tukar RM pass kat ciksu sama noh..
semoga dapat bos yang baik2 aje nanti ..

ejulz said...

waaa.. BW sakan la ni ek? hehe

Jna marcello said...

oaky tak sabar nak tggu ayu joging kat blog Na..
HAHAHHA

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

semoga dapat bos baru yg baik jugak :)

nik ros said...

dah ramai pengunjung. moga bertambah nnt
nik pun makan nasi ayam arini..hehe

Misz Mieza said...

Singgah di petang hari senin.. Hikhik! ^_^

Nisah Idham said...

kalaulah 50k tu bole di cash out kan ??
kaya makcik kan !! hehe

Chic Na said...

selamat bekerja & berBW ayu. hope bos baru lg sporting. ;)

Ema Blog said...

dulu rajin gak buat dua tiga entry sehari..skrg satu jer..

Mrs Velentine said...

MV pun monday blues..wakaka

nanieybarnieylurviey said...

Makcik kayo kalau duit :) heee..
Da abis jogging belum... ??

Arina Shamsul said...

mama pun bz bw juga dear..hehehe.banyak hutang tertangguh juga ni..heheh.

Yana Libra said...

bestnye keje camtu,.hehe~ :p

kinara kinatara said...

harap2 lah bos baru nanti baik jugak orangnya..:)

Cik Aini said...

aiseh....kalo monday je trs jd blues kan..kalo friday lak...hahahaha sendiri tau la kan :)

fieda said...

kak fieda pun bz gak..cewah...hihihi..pagi jer la tak bz sbb anak2 semua gi sekolah..

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg sedap kalau duit bnyk..hehe

ros_reeza said...

meh joging kat blog Ros pulak.. hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak ni lg la slow2 jenguk kawan2 hihi

::CIK LYNN:: said...

bila dh bz, xsmpat nk bw...pstu blonggok2 la kna terjah blik... :P plg xbes bila line slow...dan2 hilang mood bw...

Dayana Bahar said...

jadi staf yang baik ye.. hehe

9n0L4 said...

wahwah. 50k tu. byk tu yu. nnt naik lagi jadi 100k. ;)