Thursday, 10 January 2013

Taip padam Taip padam

Aduii Adui Aduii...hahaha..pinjam dialog Khalish anak K.M kejap..itu lah yang jadi dekat aku pagi ni..asal nak buat entri taip sekerat aku padam taip sekerat aku padam..ntah bapa kali padam lah..haha..

idea ada mood tak ada..macam2 nak cerita pun tak jadi cerita..haish..macam2 betul..ini yang tak padam sebab tu terjadi gak entri...nak tunjuk korang satu pic ni..korang kenal tak??



Subhanaallah cantikkan dia..ciptaan Allah memang tiada tandingannya...lepas terpegun tengok pic dia..selalu jugak search nak tengok lagi..hikhik..tak jemu mata memandang..ini perempuan yang cakap belum lelaki kan?hehe

inilah Lynda Roslan..model tudung untuk Radiusite yang tengah femes amos tu..tunang kepada Aizul Marcello abang kepada blogger popular tu Irine Nadia..memang cantik kan??nak tengok lagi??korang search la eh..hihi..



kataAyu:mood ke laut daa...entri pun ke laut..haha

36 comments:

ejulz said...

mmg cantik.. smoga hubungannya bersama tunang kekal hingga ke jinjang pelamin dan seterusnya hingga akhir hayat..

lia said...

model ni mmg lawoooo... lg satu akak suka tgk diana amir semenjak btudung, Subhanallah lawa sgt...

abah khalisha said...

Mmg cantik!

nik ros said...

dia mmg cantik.dia pun pelakon bawah mig kan.

Deqla manjew said...

lorh.. x kenal la dear...huhu.. mmg cantik..tp ayu pun apa kurangnya cantik jugak..smua yg diciptakan Allah cantik2 belaka...tp yg pasti kita hanya manusia biasa yg tak sempurna.. hanya Allah yg sempurna.. :)

nanieybarnieylurviey said...

Subhanallah.. memang cntik!!! :)
bru tau tu tunang aizul..

p/s: pergi jala balik mood tu ayu

Cik Nur said...

Nur pun kekontangan idea jugak..huhuh

CikZaniff said...

mmg kelaut eh ayu dengan tajuk entry tu..hihi
tgk skali dh tau model radiusuite tu..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt comel..

Che Rosliza Che Mat said...

memang cantik...tak jemu di pandang...

lelamaisara said...

cantik,,rezeki die dikurniakan wajah yg cantik...eh ayu pon cantik jugak la....

Cheq Kaq said...

Comel comel..Ayu pon comel gak..hahaha

boni kacak said...

memang comel orangnya.. rasanya ramai lelaki2 yang jatuh cinta pada dia ni..hehehe

Warna Warni Kehidupan said...

kadang2 idea menulis memang tak nak bekerjasama.. blur je

Mrs Velentine said...

Mv suka model tudung pearl haya

Mrs Velentine said...

Mv suka model tudung pearl haya

Lynn Hamzah said...

huhuhuh...ada masa memang mood nak update ke laut...

Farina Hunny said...

wanita bertudung memang cantik (: indahh lagiii ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg cantik...xjemu mata memandang org kata hehehe

jaakechik said...

tulis padam..tulis padam...tapi at least siap gak entry ini kan..hihi...

Arina Shamsul said...

Kita lg cantik kot yu..muahahaha.. Dia mmg cantik :)

Cik Aini said...

lawanya..cantik sgt
hidung mancung..padan la ngan abg Irine tu..Irine tu pun cantik kan :)

ros_reeza said...

serba tak menjadi ye Ayu.. relax.. cari idea dulu k :) hihi

N.Aima K said...

cntklah dear!!

Dayana Bahar said...

blogger cari blogger juga.. memang dia cantik.. ayu pun cantik...

Cinta Misteri said...

Subhanallah....mmg cantik.

Haaaaaa stalker yeapppp! Tp apa salahnya kan, dia mmg cantik lgpun kita muhrim, pandang kelip mata 100 kali pown takpa.

Jagau tu, kalau tengok jgn kelip2. Dosa

dya bunga said...

cantiknya

LYAfrina said...

cantiknyer.. alhamdulillah..kurniaan ilahi

Fieda Rafli said...

dia ni mmg comel..geram tgk pakai tudung ape pun sume kena..

::CIK LYNN:: said...

cantiknya...selalunya camtu gk...taip padam taip padam..hehe

QasehnyaRania said...

ya memang cantik ;D
semoga hubungan mereka bahagia selamanya :D

QasehnyaRania said...

hihi..ciksu kalau taip padam..taip padam bila guna hp..

Yana Libra said...

hehe...mmg cantik~ :)

wan nurul hezrina abd halim said...

cumil sangat..adik aizul2 mmg cun jugak..dia baru2nie preggykan...umil tgk suka2

9n0L4 said...

indahnya ciptaan Allah. ayu okey lagi taip padam, akak ni tak taipppp pun. hee.

Chic Na said...

bestnya jadi orang cun ni. hihi..
cikna langsung tak taip ayu. lagi teruk. kihkihkih..