Wednesday, 23 January 2013

WW: Terharu!





Antara baju yang masih mama simpan dengan baik
walaupun anak dara nya dah 24 tahun sekarang
baju masa umur 4,5,6 tahun still ada lagi ;)

rindu zaman kecik2.. ;)






KataAyu:Last day kerja tak sabar nak balik peluk mama..huhu

45 comments:

Anum said...

cute

♥ Miss Hearty ♥ said...

aloooo...comelnyer baju ayu kecik2 dulu :)

Cik Nur said...

Lawa lagi haaa....
Simpan elok2 ayu...nanti boleh bagi anak pakai.. :)

Nyue said...

aww...la..masih elok dlm pakaian ayu..hehehe

last day keje gak...xsabar nk balik kmpg

Sue PeLik said...

alololoooo comeynyaaaa!! baju sapa tu ayu?? huhu

Nisah Idham said...

erm baju akak dulu semua dh xde .. dah di tyelan dek banjir 10 tahun yang lalu.. hurmmmmmmm

lelamaisara said...

alolo...comilnye baju ayu mase kecik..boleh bagi kat anak ayu la nanti..warisan zaman berzaman....

Kakzakie said...

Heee... masih ada?
Tunggu Ayu dapat anak (cepatlah kawen) boleh pakai baju ini:)

izan mama mia said...

simpan untuk anak ayu lak nnt

AyueJean said...

AJ punya semua dah turun temurun kat sedara mara.....
Ada jugaklah sampai sekarang tengok 2-3 orang dah pakai.....
Hehehhehe..

Deq's Qienz said...

alahaiii nmpk cantek la..ayu nk adiahkan kat qhayra ka?hahaha

ayu, umah tuh masih dibuka lg ayu.dekat desa bayan mas bukit kayu itam.kalo berminat gtau dq ader kupon % huhuu

Mrs Velentine said...

boleh bagi anak ayu pakai nnt..

nuyui a.k.a miss YUI said...

elok g tu..leh bg pd anak ayu..hihi

Ema Blog said...

masih elok..cantik

Deqla manjew said...

alaaa comelnye baju...sweet jek still smpn kan.. baju deqla pulak byk bg kat ank buah je tau..hahaha.. :p

Warna Warni Kehidupan said...

kiut nya baju2 tu... tak lapok dek zaman..

Kesuma Angsana said...

alamk betul2 kenangan tu .. sweet sgt

Cik Aini said...

cantik lagi eh..syg nya bila tgk..simpan tuk next generasi ayu..generasi ayu.hehehe

eh blk kg gak ka..ai dh selamat kat kg ni.yeahhhhh

Ratu Hatiku said...

wah....bagusnya.....msh elok tersimpan...akk pya ntah mak msh simpan ke tdk maklumlah anknya da 34thn skrg nie mau reput dah baju2 tu...hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

masih elok lagi tu ayu

Jna marcello said...

Na pun rindu zaman kecik2 dan paling rindu kat ayu...
eee lama dah tak dtg blog ni...
=)

BERT said...

amboiiiiiiiiiiii ader lg smpn.. leh bygkn ayu pkai mst comel ek hihi

nanakimie said...

hehe,tetiba nk jadi zaman kecik2 balik,nk pakai gaun gini:)

Harith Iskandar said...

lawa baju:)

ros_reeza said...

simpan lagi ye?.. Ros punya dah bagi pada sedara mara dah.. hati-hati ye balik kampung :)

Haryati Faizal said...

baju ayu ms kecik2 ke...elok lg ye..

Aleeya Atinza Saaid said...

woaaaa bestnye ade kenangannya lagik...=)

Cheq Kaq said...

Mak cheqkaq pon masih simpan baju cheqkaq yang mase baby..walupun anaknya dh menjangkau 31 tahun..huhu..itulaa ibu..

Solehah Shamsuddin said...

wah masih elok lagi bajunya tu :)

Mrs Lurve said...

boleh simpan bg anak2 pakai pulak nti..sentimental value nie, beharga sgt

Misz Mieza said...

Ada nilai sentimental tu.. =)

nanieybarnieylurviey said...

Ayu nnti leg turunkan kat anak :)

Bestnye Ayu cuti..

Che Rosliza Che Mat said...

alahai comelnya...masih elok lagi...

sHaRiNa eLyaNa said...

wah hbt..mc elok lg tu

CikZaniff said...

sweetnya la haii..hihi..

Yana Libra said...

wah..comel2 bj ayu ni..hehe~

Yana Libra said...

pasni leh bg anak pakai lak..hehe~ :P

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.simpan baik2 mana tau utk bb ayu pulak nnti ye :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah masih elok lg tu...

Dayana Bahar said...

Trrbayang lak wajah ayu.. masa kecil memakai pakaian ni hehe

jaakechik said...

wahh comel2 baju ayu masa zaman kecik2 dulu. bgus la mak ayu simpan boleh wat kenangan. jaa pun ada niat nak simpan baju fikri masa baby 4-5 helai utk kenangan. hihi.

Chic Na said...

ayu.. boleh simpan utk anak ayu nanti. hihi.. masih cantik lagi kan.

LYAfrina said...

wah..mesti teringat balik zaman2 tu.. baju2 lya time kecik dulu ntah kemana dah... bju ayu ni blh turunkan kat bakal ank ayu nanti

BaNu Syah said...

SWEETnyerrrr

Fieda Rafli said...

wah..bestnyer ayu masih ada simpanan baju masa kecik..nanti dapatlah kasi kat anak plk..