Wednesday, 13 February 2013

Cuti-cuti,Jalan-jalan,Surprise!!

Tajuk tak boleh blah..semua nak letak..hehe..cuti CNY hari tu banyak plan nak jalan pergi Melaka la,Genting lah..last2 tak jadi pun..haha..Kek Coklat Cheese pun hampeh tak sempat buat..semua plan tak menjadi..yang sempat buat keluar cari hadiah buat en Anip dan Abah ja.huhu..

hahh sempat jugak sambut CNY ni ;-P

Nak buat surprise lah konon..pergi  Alamanda lepas tengok Hantu Kak Limah 2..suruh lah en Anip pilih baju..nak bagi hadiah besday lah konon..mak aiii memang susah benor dia cari baju semua tak berkenan..haha..kalah perempuan ni..last2 pergi KL..masuk Pavillion keluar Lot 10 ..tak jumpa jugak!hadooii hebatlah kau Mat Anip..dekat 2 jam setengah tak jumpa..last2 pergi B.Glove dia ambil jugak lah..kesian kot dera minah sebelah dia tu jalan penat..haha..

antara banyak2 tu pun awak tak berkenan..hehe

last sekali..baju ni lah dia pilih gak..haddoii

siap pesan lagi..nanti besday kamu jangan buat camtu kat dia eh..tak kiro jugak..4 jam plak nanti kena jalan..baru adil!..haha

Itu kisah 10.2.2013, besday en Anip plak 12.2.2013..sempatlah sambut jugak sebab cuti kan..so je lah yang sempat ayu buat surprise..

Kek Besday Surprise..hehe



Sempat belanja pizza je lah buat Anip..huhu..sebab semalam dia dah nak balik Johor..so sempat singgah kejap jelah untuk makan..tak sangka banyak plak sampai tak habis makan..hehe..


inilah rupa budak 24 tahun..hehe..bukan budak lagi ya..dah tua dah pun..hehe..kena gempaq nak letak dekat blog baru nak pose elok2 eh..tau pun takut..hehe..apa pun Selamat Hari Lahir buat Kamu..moga segala impian kamu tercapai ;-)..harap surprise tahun ni awak terkejut lah ya.haha..turn saya tahun  ni sebab tahun lepas turn dia kasi surprise kat sini ha -->>surprise


Last sekali ni surprise untuk Abah pulak,1.3.2013 ni besday abah yang ke 53 tahun..harap2 abah suka n padan lah dengan abah..hehe..kena pos lah jawab nya..nak balik lambat lagi.huhu


KataAyu:banyak yang tak sempat terjah.nanti ayu terjah eh

36 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syok jalan2

Che Rosliza Che Mat said...

sedapnya kek gan pizza...untung ayu hihihi

AyueJean AJ said...

Hehhehe... Memang lelaki sebenarnya lagi cerewet bab shopping2, pilih baju ni...

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..bestnyerr die jalan2 dgn buah hati :)

Deqla manjew said...

owhh... tu yg surprisenya.. smua tajuk nk letak..haha.. haihh incek anip.. kemain cerewet kalah pompuan dah ni.haha..kalo hubby deqla kan kemain sng beli brg.. kalo deqla kata ok, dia trs amek..x ckp byk.. sbb dia x suka buang masa..haha.. hepi besday eh incek anip.. muda lagi tu, baru 24.. muda sgt2 hah dari deqla ni.. hikhik

Mrs Velentine said...

happy birthday...baju utk abah tue cantik

mama aryan said...

memang lelaki pun cerewet kalu bab memilih baju ni kan,suami akak pun kdg2 mcm tu jgk..
happy besday utk en anip ye

lia said...

itu bukan dera la yang... itu dia ajak xcercise ekekekkeeee....

Abil Fikri Ahmad said...

Lelaki memang gitu, bukan cerewet memilih baju hanya di pilih sekiranya baju tu perkenan dek mata dengan sekali pandang saja...

Anyway..Happy bday bro..

Rosmiza Ali said...

Baju yang Mr. Anip Ayu pakai dalam gambar last tu tshirt brand adidas ea? Ke Nike ? Macam serupa plak ngan baju hubby Mieza.. Heheh..

Nyue said...

sweet couple..hehe..

nasib dh kenal en.anip ni..hehehe...ishh...prghh kalah pompuan bab pilih baju..sama la dgn fh k.yu pun..huhu...

TiranaAduka said...

bestnya!

Warna Warni Kehidupan said...

nak tengok citer kak limah tu.. tapi orang kata tak best.. ye ke?

Chic Na said...

lain kali ayu beli je terus tunggu bagi je kat dia. mesti dia suka punya. hihihi..

Karukord jagau said...

heppy besday juga buat beliau dan juga abah ^_^

the malay male said...

mesti ayah terharu terima hadiah tu nnt

Yana Libra said...

seronoklah dpt berdating..hehe~ :p

hepi belated besday utk 'ehem' ayu & hepi coming besdy utk ayah ayu~ :)

Cik Nur said...

amboii anip..!
4 jam dera ayu ye..

xpe yu, nanti ayu dera dia 6 jam pulak.
hahaha...

HB buat anip...a.k.a buah hati ayu... :)

Nizam Ijam said...

sonoknyer jalan2

sy nak mintak tolong... kali ni senang... ade tulis kat blog sy

diana said...

balik la bagi hadiah tu..baru betul2 surprise,..heheh

NinaAz said...

Haiiiii. Salam kenallll ♥

BUNDA a.k.a KN said...

salam kenal dari BUNDA..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai brthday ksygn ayu ya..hiih

Ayuni said...

sye paling x pandai pilih baju lelaki....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi, kalah org pompuan shopping baju ehh..hehe

xila dot said...

wah wah kemain uols...happy belated bf awak dah abah huu

nanieybarnieylurviey said...

Mmg best la jln2.. Hee memilih lamenye.. :) hehe

Ain Dzaya said...

kalau jemput ain semeja makan..kompem habes kak ayu..tak rugi punnn...

Ain Dzaya said...

kalau jemput ain semeja makan..kompem habes kak ayu..tak rugi punnn...

Mrs Lurve said...

owhh heavennya nampak pizza tue...

Haryati Faizal said...

syoknya dpt jln2 ngan buah hati...

Cik Aini said...

peewittttt.manis lah amoii tu.hehehe

hepi besday ye Cik Anip..moga bahagia selalu..thanks jugak ye sbb dulu jd photograper kitaorg kat Melaka..jasa Cik Anip di kenang tau.hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul kalau harijadi husband tak tau dah nak kasi apa..dia tak cerewet...semuanya ok sampai tak geti nak kasi apa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

husband akak pn cerewet mcm en anip gak kihkihkih

9n0L4 said...

untung anip dpt ayu. huhu. nnt bapak mertua pulak dpt hadiah befday. :)

QasehnyaRania said...

mak aii..susah juga ye carik baju yg berkenan di hati.sama mcm suami ciksu.susah nk bg surprise.selalu pergi carik sama2.puas hati ;)