Wednesday, 20 February 2013

WW:Unik nya..


Terpegun tengok kat FB tadi
upload dekat blog..;)

Unik tak?dekat mana eh?

39 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Aziela said...

Hihihihi...Rasanya ini kat Langkawi. Kilim Geopark River. Tapi, batu2 tu dah di edit tu. Ianya tak lah macam tu pun. Cuma sebelah kiri ada rupa Red Indian punya kepala dan sebelah kiri bawah ada kepala atau muka baby.

NinaAz said...

macam KRABI ISLAND... hihi. teringin nak honeymoon kat krabi

Ratu Hatiku said...

Subhannallah..... mmg unik

Nyue said...

sgt unik ayu...keajaiban ciptaan tuhan

diana said...

betul ke tu??

Cik Nur said...

SubhanaAllah..Uniknya... :)

:: Mrs.Eady :: said...

kene tnye cik google..

AyueJean AJ said...

Rasa macam kat Thailand....

BERT said...

betul ke edit ni..? cantik betull

Mrs Lurve said...

pernah tgk pic nie, cantik...xtau gak kat mana..krabi kah?

Kesuma Angsana said...

mmg uniklah

kisah si dairy said...

boleh gi sni x...santek

♥ Miss Hearty ♥ said...

subhanAllah..unik sangat ciptaan Allah :)

izan mama mia said...

gambar betol ker tu ayu ??

Karukord jagau said...

Dkt pulau kapas :D

Cik Aini said...

cantiknya..subhanallah
kat mn eh ayu..thailand kot..

shameel Iskandar said...

unik dan cantik gua ni. Itu tanda kebesaran Allah

:: Cik Viva :: said...

hai.. tempat ni mmg ade tapi tak tau katne....tapi pic ni nampak macam dah di edit je. :)

Mrs Velentine said...

subahanallah mmg unik

wan nurul hezrina abd halim said...

dekat mana tuh?betul2 wujudker atau sekadar gambaran?

ejulz said...

cantik.. teringin nak ada kamera yg boleh tangkap gambar camni.. hehe

N.Aima K said...

betul2 ada ka tempat ni? teringin jg nak pegi

Haryati Faizal said...

macam tengah dok bersembang kan...

9n0L4 said...

haah la. cantikkk. masha Allah. :)

Yumida Huda said...

wah...ohsem la ayu...

Chic Na said...

amazing! ;)

Sally Yatiey said...

uniknyaaaaaa

Si Matatajam said...

Subhanallah Unik sangat....

Deqla manjew said...

ehhh betul ke ni? atau ukiran semata?? tp mmg unik la!

wan nurul hezrina abd halim said...

DATANG JENGUK AYU=)

fieda said...

ctk..mcm rupa muka org..

Izara4eva™ said...

subhanallah. kt mane ni ?

Ummi Iman said...

Kalau betul. Mmg kagum dgn kuasa Allah

nanieybarnieylurviey said...

Cntik :) :)

Yana Libra said...

cantiknye~

dya bunga said...

cantik sgt

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg unik la

Cinta Misteri said...

nampak mcm gambar ini diedit sedikit.

tp keadaan air laut mmg cun....hurmmm, pantang CiM dgn pulau ni.