Thursday, 28 February 2013

Dah mula dapat tanda2 busyyyy

Salam Khamis semua...alhadulillah kita masih dihidupkan pagi ini..syukur....hari ni tak da bebelan panjang...masuk kerja terus buat kerja..nampaknya bila dah mula projek ini tanda-tanda busy tu dah mula nampak..hehe...


mungkin ayu tak dapat nak seligat bw seperti sebelum ni...tapi inshaallah lambat pun pasti ayu terjah korang eh...mungkin kalau susah sangat nak bw hari-hari..lepas ni kena buat bw secara pukal la eh?..hehe

kekangan masa sekarang mencemburui untuk terus aktif blogging..mood pun kadang ada kadang tak kan...so ayu terjah lambat sikit lah ya...

selamat bekerja semua.....moga hari anda semua secara ceria-ceria belaka ;-)

31 comments:

xila dot said...

pentingkan yg utama oke...cayokkk!

Nurzakiah Hanum said...

busy2

Bui Junaidi said...

TAKPER,KALAU DH TAK BUZY BARU LA BW..KAK BUI PUN MCM TU..HEHE

CikZaniff said...

slmt m'bz kan diri ye ayu..:)

Deqla manjew said...

takpe ayu.. wat keje tu yg pntg.. blogging sokmo pun x leh gak.. hihi...

Ema Blog said...

selamat bekerja..

MaMa3HerOO said...

kalo bab masa mmg x pernah ckup..he3..x bekerja jd surirumah ni pun bz jgk tau.aptah lg yg bekerja kan..ni pun curi2 masa bw

Nurfaezah Abdullah said...

happy working sis ayu :)

NinaAz said...

Selamat bekerja ayuuu.hihi. nina skg tgh mesyuarat. Smpt lg bw. Hohoho

Mrs Lurve said...

akak fhm nie, sbb akak pun bila handle projek..memg super duper bz..

Sally Yatiey said...

Selamat bekerja! ^_^

Mrs Velentine said...

MV pun busy ni..huhu

Haryati Faizal said...

selamat bekerja ayu...

nn lylyn said...

sama la =) dah lma x bw..

BaNu Syah said...

Slmt bekerja jugak utk Ayu n senyum sokmo k..

the malay male said...

utamakan yg utama

lelamaisara said...

tak pe la ayu ..pelan2 kayuh....

Ratu Hatiku said...

Selamat bekerja ya Ayu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper ayu slow2 k...ada masa singgah la rumah kami :-)

lia said...

owhhhh sy pon bizi semedang.. ni dok BW dpn bos ha3

Si Matatajam said...

Buat yang penting dulu dear...blogging bila free nnt yek...Miss u Ayu yg ayu...

Nurul Najihah said...

5 perkara sebelom datang 5 perkara an sis ~

Lapang sebelom sibuk ~
Sihat sebelom sakit
Hidup sebelom mati
Kaya sebelom miskin

Chic Na said...

takpe ayu. yg penting keja siap. :)

Cik Nur said...

Dear ayu sayang,

Nur pun skrang BW and buat entry mlm2..
siang mmg bz laa..xsempat..huhu

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,

dulu kan kerja yang lebih pentin, blog bile2 pun bolih......

QasehnyaRania said...

sama2 la kita ye..hihi

tp jg lupa alert dgn result pemenang kat intan berlian ye..hihi
mana tau kot2 ada rezeki ayu nnti

Cinta Misteri said...

samalah CiM...kekangan masa tu. update blog tak ada asalah sgt, nak berbalas kunjungan tue. kdg kaa naik segan dgn rakan2 yg rajin dtg dan komen ke blog

N.Aima K said...

kita semua faham sayang

Chegu Anuar said...

Pencapaian Didahulukan, Pendapatan Diutamakan... Baru pi shopping.. Berkat.. Selamat Kebizian

nanieybarnieylurviey said...

Nani pun lambat terjah sni. Maaf ye. Tp nani ttp dtg. Cume lewat skit

9n0L4 said...

akak pun tak tahu la bile time tak busy. huhu. rindu nye zaman bw tiap hari, update blog tiap hari. :)