Monday, 18 February 2013

Jadual Hujung Minggu lepas

Salam Isnin semua..semoga sihat hendaknya..moga tak da lah buzy2 Isnin ni ya ;)..minggu lepas just teman BFF sebab dia sambung master dekat UPM..kiranya start hari Khamis ayu duduk hostel UPM teman Ain sebab rumatenya belum balik.


hari Sabtu pagi pulak balik Perak rumah Ain sebab ambil kereta dia dekat sini susah sikit kalau tak ada transport..so pagi Sabtu naik ETS ke Batu Gajah..hari Ahad pagi gerak balik Serdang..alhamdulillah selamat sampai..nasib tak sesat..dah lah dua2 hentam ja jalan..hehe..

tengok member2 pakat sambung semangat pulak nak sambung study..inshaallah hari ni nak daftar USM PJJ mintak2 dapatlah sambung nanti ;)..ada yang nak sambung tak..jomlah sambung tak ada kawan ni..hehe

ok jom kita sambung kerja pulak..no more blues2..hehe

37 comments:

NinaAz said...

Bestnyaaa sambung belajar.. sy pun teringin. Tp after tak pjj dgn suami kot. Skg pjj dgn suami. Huhu. Wang byk out utk fly.

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Nyue said...

selamat sambung stdy ayuu..seorg pun xpe..nty ad la kwn tuu..huhuhu

BERT said...

bagus ayau.. niat yang baik.. teruskan belajar.. akak sokong dr blakang yeay!

AyueJean AJ said...

Gudluck...
Semoga dapat sambung belajar.. =D

ejulz said...

Teringin nak smbg jugak tp x bpeluang.. :(

Cho Zila said...

jangan bertangguh kalau nak sambung belajar.. kalau dah rehat @ bekerja memang dah jadi malas... jangan jadi macam akakni...

Masz Sidek said...

salam ayu... best nye dpt sambung belajar balik... buat yg terbaik ye ayu... :)

Ratu Hatiku said...

Bestnya dpt smung study.. Good luck ya.. Semoga sentiasa sukses...:D

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh...best2 kalau dapat sambung blaja kat usm.hehe..gud luck eh :)

Kesuma Angsana said...

tpi mood mmg agak kelaut lah ayu ! hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayu nak buat pjj yer....bagus2 hehe

Nisa Greennnpanda said...

moge dpt la ayu smbung blaja ye.. amin.. :3

CikZaniff said...

teruskan smgt ye ayu..:)

trah zain said...

hehe,, no more blues,, jom sambung bw..hik3

ieda immi said...

sambung lah belajr dikk selagi rasa mampu .. kalau macam akak dulu , dah kawin dan ada anak .. malas lebih besar dari nak huhu
padahal borang dah amik , dah isi .. dah dpt keputusan terima masuk punn huhuh

Haryati Faizal said...

betul tu ayu sementara takde komitmen apa2 sambung lah...

Deqla manjew said...

deqla hari ni bz amat.. x smpt nk blogwalking sgt.. hukhuk...wahh padat eh jadual...huhu

9n0L4 said...

wahwah. ayu sambung belajar ye. best best. :)

diana said...

semoga semua nya dipermudahkan...

Sue PeLik said...

owhhh ayu nak sambung pjj ker?? huhuu besttnyaaa

lelamaisara said...

bagus la kalu nak belajar lagi...:) akak pon teringin jugak tau...

Ummi Iman said...

Good luck ayu

inche hlovate said...

jom2..sya pulak nk smbung degree kalo ada rezeki nnti :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

akak tringin gak nk smbng, tp mngenangkan anak2..x jadi plak

Chic Na said...

penuh aktiviti ayu. patutla senyap je. :)

Yana Libra said...

saya pun rasa cam nak sambung blaja gak la..hehe..tp, kawin dulu la kot? leonerz dah confirm nak sambung pas kawin ni..sy tengah pk lg..xkan dua2 nak sambung kot? huhu~

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana dah minggu nie ,minggu first. bosan ;) lecture tak masuk bnyk .

Cik Nur said...

teringin juga..tapi kena byk fikir ni..huhuhuh

BUNDA a.k.a KN said...

assalam dari bunda..

QasehnyaRania said...

chaiyok2 u.. semoga impian u termakbul.amin.

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya smbung study..

Mrs Velentine said...

Kak Mv ni sambung belajar juga tp belum lagi kot buat masa ni..

Cik Aini said...

chaiyok2..
cepat2 smbung lps tu nti kita smbg master berdua nak?hehehe

nanieybarnieylurviey said...

Bestnye.. Selamat mnjadi student kembali :) padat jadual Ayu. Ari ahad nani duk atas bas

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau jadual padat mcmnie jadi hari2 tak cukup 24jam.heheheh

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau jadual padat mcmnie jadi hari2 tak cukup 24jam.heheheh