Monday, 29 April 2013

My Little Honey Dew!!!!



 Special for Kak Nurul yang sambut birthday hari ni ;-)..Mama sweet pada puteri2 yang sangat comel!..Kak nurul ni memang rajin komen..selalu komen pukal2 masuk ooo..hihi..tak pernah jumpa lagi kan..walaupun akak dekat Putrajaya ja..hehe..inshaallah ada kesempatan nanti teringin jugak nak jumpa..hihi...



nampak tu?sweet kan happy family ja tengok..hehe..mesti ada surprise harini..kak Nurul cuti kan..hehe..

Buat Kak Nurul :

Selamat hari lahir Kak Nurul
Semoga sentiasa bahagia di samping keluarga,
semoga panjang umur,murah rezeki,dipermudahkan urusan
dunia akhirat ..dan semoga yang baik2 saja untuk kak Nurul..hehe





17 comments:

NUR HAFIZAH said...

lawanya header dia :)

combi said...

happy birthday for her :)

jaakechik said...

hepy beday gak dari jaa utk kak NURUL!!

ejulz said...

yg ke berapa tu? hehe.. hepy bday jugak.. smoga beliau sntiasa bahagia di samping keluarga..

Rosmiza Ali said...

Selamat hari lahir buat Nurul! ^_^

Ayu, nak tanya.. Ayu tau tak kenapa Wanieys dah lama tak update blog? Huhu~~

Cik Nur™ said...

HB nurul...

Chic Na said...

happy birthday nurul..

BERT said...

memamng suweet... hb untuk dia juga :)

Nurlyla said...

selamat hari lahir utk kak nurul jugak.. :)

wan nurul hezrina abd halim said...

ayuuu cumil..tq naa buat entri..ayu nnt datang lah cni.akak ada beli FM dr cameron nakkasi=)hehehe..

btw big thanx for sweet entri=)

cik didiey said...

happy belated birthday kak nurul :)
kak nurul ni lawa kan??

Deqla Manjew said...

haa... pi la jumpa nurul... deqla dah byk kali jumpa tau.. jgn jeles... hihihi... hepi besday nurul...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir kak nurul..

Mrs Velentine said...

HB kak nurul

Kesuma Angsana said...

slmt hari lahir untuk dier yer

Cinta Misteri said...

Happy Birthday Nurul. sorry CiM tak smpt nak up entry :-(

9n0L4 said...

nyaris nyaris aritu nak jumpe si nurul ni tapi takde rezeki. huhuhu.