Monday, 29 April 2013

My Little Honey Dew!!!!



 Special for Kak Nurul yang sambut birthday hari ni ;-)..Mama sweet pada puteri2 yang sangat comel!..Kak nurul ni memang rajin komen..selalu komen pukal2 masuk ooo..hihi..tak pernah jumpa lagi kan..walaupun akak dekat Putrajaya ja..hehe..inshaallah ada kesempatan nanti teringin jugak nak jumpa..hihi...



nampak tu?sweet kan happy family ja tengok..hehe..mesti ada surprise harini..kak Nurul cuti kan..hehe..

Buat Kak Nurul :

Selamat hari lahir Kak Nurul
Semoga sentiasa bahagia di samping keluarga,
semoga panjang umur,murah rezeki,dipermudahkan urusan
dunia akhirat ..dan semoga yang baik2 saja untuk kak Nurul..hehe





17 comments:

miss anis said...

lawanya header dia :)

combi said...

happy birthday for her :)

jaakechik said...

hepy beday gak dari jaa utk kak NURUL!!

ejulz said...

yg ke berapa tu? hehe.. hepy bday jugak.. smoga beliau sntiasa bahagia di samping keluarga..

Kekzamanis said...

Selamat hari lahir buat Nurul! ^_^

Ayu, nak tanya.. Ayu tau tak kenapa Wanieys dah lama tak update blog? Huhu~~

Miss N™ said...

HB nurul...

Chic Na said...

happy birthday nurul..

BERT said...

memamng suweet... hb untuk dia juga :)

Unknown said...

selamat hari lahir utk kak nurul jugak.. :)

mummyrinazone beauty said...

ayuuu cumil..tq naa buat entri..ayu nnt datang lah cni.akak ada beli FM dr cameron nakkasi=)hehehe..

btw big thanx for sweet entri=)

Unknown said...

happy belated birthday kak nurul :)
kak nurul ni lawa kan??

Unknown said...

haa... pi la jumpa nurul... deqla dah byk kali jumpa tau.. jgn jeles... hihihi... hepi besday nurul...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir kak nurul..

Mrs Velentine said...

HB kak nurul

Anonymous said...

slmt hari lahir untuk dier yer

Cinta Misteri said...

Happy Birthday Nurul. sorry CiM tak smpt nak up entry :-(

9n0L4 said...

nyaris nyaris aritu nak jumpe si nurul ni tapi takde rezeki. huhuhu.