Monday, 29 April 2013

Kini lebih Yakin!






Salam semua..alhamdulillah,tarik nafas dulu..hehe..minggu ni best jugak kan..cuti tengah2 weekdays..minggu bersesak untuk pulang ke kampung jugak...hehe..5 Mei 2013 penentu segala kan ;-)

Hari ni dah start dapat projek baru...may be petang  sikit ayu terjah eh..jumaat hari tu tak sempat nak singgah banyak..

oppss berkaitan dengan tajuk..alhamdulillah muka ayu sekarang dah bertambah ok!hasil berbulan jugak bertungkus lumus akhirnya dah makin ok..parut makin pudar..hehe..hari tu masa pergi Melaka GSF Gathering tengah aktif jugak jerawat..sekarang jerawat dah jarang naik..parut la lambat sikit..



 ni pic weekend hari tu..pakai foundation ja..yang berkilat tu sebab tak pakai bedak kot..haha..still ada lagi parut..cuma makin pudar..tengah usaha lagi nak hapuskan..haha..kalau perempuan mesti tak suka kan jerawat bagai ni..yang kulit sememangnya tak da masalah ni memang lah tersangat happy..hihi..eh ni memang tak edit tau fresh dari ladang..haha


ok2 nak bebel itu ja pagi2 ni.hihi..nanti free ayu terjah ya...yang pastinya bersyukur dengan apa yang ada ok! ;-)




 

30 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntikla syg..pakai foundation apa? siyes nampk licin je.

Farina Hunny said...

alhamdulillah makin berseri cik kak ni ^^

shahfir said...

tahniah..huhu

Nisah Idham said...

cer ayu bgtau akak, cane ayu boleh hilangkan parut, muke akak ni boleh tahan parutnye ni..

lia said...

Alhmdlh...

akak ni stok x pandai pasal kechantekan ni... makanyer redha jer la jerawat naik pon ekekekeee

Ratu Hatiku said...

Cantik... :D

Deqla Manjew said...

alhamdulillah...makin cun melecun! hihi.. lps ni kalo jerawat tumbuh jgn sesekali pegang atau picit jerawat tau.. itu petua nak bg xde parut/bekas jerawat.. =)

Iehah Farihah said...

ayu pakai product apa..

the malay male said...

yakin itu bagus, jgn riak sudahlah :-)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

berjaya juga menghalang jerawat yea.
Tahiah-tahniah.

Syuhada Salleh said...

btol tu..klau xde jerawat, keyakinan tu lg tggi..aish, bilalah jerawat kt muka nie nak hlg..


p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

Haryati Faizal said...

alhamdulillah.... makin comeiii... dah ayu...

Hanna Zainal said...

Sekali pandang cm ayu raudhah pulak . Hehe . Tapi takpe . Ada ayu pun jadi lah kan sys :)

Rosmiza Ali said...

Apa rahsianya cik Ayu? ^_^

Kakzakie said...

Dah cantik benarlah tu Ayu nak macam mana lagi. Jgn cuba tukar-tukar jenama lagi - sikit-sikit jerawat mestilah ada sebab masih remaja lagi...

Cinta Misteri said...

wah ayu, apa rahsianya? tknk kongsikan ke? ni hasil masker yg ayu promot tu ehhh?

cantik.....

Nyue said...

adik kita ni semakin cantik sudah..eheheheh...semakin berseri2 gituu..

Mrs Velentine said...

ya makin cantik..ayu pakai apa?

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..makin berseri wajah Ayu tu..bertambah ayuuuu gitew

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..kulit ayu dah cantek.taknak share tips2 kecantikan ke? hehe

shu said...

share la Ayu pkai apa :)

Cik Nur™ said...

ayu mkin comell..:)

Chic Na said...

hasil usaha yg berbaloi. mestila happy.. ;)

Nurlyla said...

konsisten je.. insyaAllah nnti mkin cntiklah.. :) hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh bertambah ayu dahlah ayu sekarang=)

cik didiey said...

cmne hilangkan parut tu??pakai apa?

jaakechik said...

makin licin jer kulit muka ayu skrg ni, pakai produk apa tuuu?

unsecretostory said...

makin ayu makin berseri . Cantik !

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.
usaha lagi k..

jgn lupa share apa yg ayu buat ye :)

9n0L4 said...

lawa gmbr ni. org nye pun mmg dh lawa. :)