Wednesday, 10 April 2013

Aku kembali ;-)

Salam Semua...Alhamdulillah kembali sebagai perantau harini demi sesuap nasi..hehe..lama rasa tak berblog..dah tenggelam timbul dah ha kat blog ni..bw pun dah lama tak buat..kalah menteri buzy nya..haha


lama tak jenguk korang nak tau gak berita terkini kan..nanti free ayu terja eh..baru masuk kerja hari ni confirm kena buat yang tertinggal sebelum ni..huhu

eh bila PRU13??warghhh kena balik lagi..nak tanya boleh claim ke balik mengundi?claim dekat mana eh?ada yang tau tak?

ok jom sambung kerja..nanti ayu terjah ya ;-)

29 comments:

lia said...

boleh claim tp rate x pasti berapa... claim jer kat markas parti yg bertanding... nak claim dari 3 penjuru pon boleh (kalau ada 3 calon bertanding)

HeNRieTTa JoSe said...

Eeehhhh blk kg ker...bestnye...xsabar nk blk hjg mggu nie....

Psss...hmm pru yg lps...ada tmpt yg bleh claim...

Nurfaezah Abdullah said...

waa kemana ayu pegi lama x timbul? hehe

Deqla Manjew said...

undi pos pun bole kan? hihi.. selamat kembali bertugas ayu.... ;)

Nadia Elena said...

haha suka2 je nak claim. ayu kn dah kerja..
xpelah, balik jela lagi. harap2 dapat cuti lebih sikit.. =D

Kakzakie said...

Kakak rasa macam lama betul tak masuk rumah Ayu ni... selamat kemabli berblog Ayu

AyueJean AJ said...

Selamat kembali.... =D

Amanina said...

tak sabar nk mengundi..perang bendera dh banyak nie :)

Farah Waheda Wahid said...

selamat kembali dear... ^_^

Ratu Hatiku said...

Lama x dgr citer Ayu... welcome back :)

Nazayiena Ayiena said...

ok sambung buat kerja tu.

Rosmiza Ali said...

Hai Ayu! Selamat kembali! Hehe.. Samalah kita skang ni asyik tenggelam timbul jer kat blog.. Bz sgt kengkunun.. Uhuhu~~

Ntah, dengar katanya bulan 5 ni PRU13.. Boleh claim Ayu.. MM selalu kalau balik mengundi kompem dapat claim.. Kena tanya kerani yang bertanggungjawabla.. MM senang coz my kakak & ex-kakak ipar yang handle semua.. Hehe.. =)

Pssstt! Klik2! ^_~

N.Aima K said...

tak pe kita jumpa kat instagram je keh3x

ni dah buat comeback dan dah boleh komen blog akak..dah boleh lah join contest kih3x

http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

izan mama mia said...

selamat kembali ayu....

Kesuma Angsana said...

tq singgah blog kA juga ye ayu !

MAZLIZA ABD RAZAK said...

:)

boni kacak said...

selamat kembali ayu :)

Si Matatajam said...

Mengundi 5 Mei ni..undi jgn tak undi

dya bunga said...

dya xthu claim kt mne..hihi..

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

Cik Nur™ said...

selamat kembali ayu... :)

Chic Na said...

ayu balik kg ke? patutla lama tak nampak. ;)

nik ros said...

yeay...tak sabar nak balik kg ni.dah lama tak balik..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama tak tgk ayu update..

wan nurul hezrina abd halim said...

akk pun baru bertandang umah ayu nie..k welcame back

lelamaisara said...

ooo rupenye lame tak timbol kat sini ye..:)
selamat kembali Ayu...

Cik Aini said...

eh kalo bleh claim ok gak lah..ai nk bgtau dok jauh2 skit boleh x?hahahahhaa

nanieybarnieylurviey said...

Welcome back

9n0L4 said...

boleh claim ehhh. huhu. tak pernah buat pulak. baru skali je pun ngundi. haha.