Wednesday, 17 April 2013

Mencari ruang waktu..



Salam semua..apa khabarmu di sana??harap sihat selalu ya..lama tak berblog..terasa janggal pulak..hehe..inshaallah hari ni cuba marathon lari pecut ke rumah kawan2 ya..hehe


makin buzy la sekarang..hari Sabtu pun kena datang ofis..aiiyaa..syukur2 ada kerja kan..ramai lagi tak da kerja jangan nak merungut eh..hehe..

Alhamdulillah hari masih bernafas dan mampu jugak menaip entry untuk hari ni..moga semangat jugak kembali untuk terjah rumah korang!hehe



tempek sikit tuan belog untuk yang rindu!hahah..harap tak tertipu ya..comey tak kak ton??hahaha..see apps sekarang tak cantik pun boleh jadi cantik!haha..tiada yang mustahil dah..nak try tak??sila download perfect365 untuk android ya..hihi


kataAyu:Jom nak marathon!!!hihi

41 comments:

NinaAz said...

sweetnyer tuan tanah nihh.. cantik solek mata. bila laa nina nak reti bersolek cenggitu. uuuuu

izan mama mia said...

ayu nampak ayu sangat

Farah Waheda Wahid said...

selamat kembali...pelan2 kayuh ye nak ke blog kawan2 semua...

Azlina bt. Azis said...

baru nak comment comel benar ayu sekarang ni. tapi still comel kalau yg betul2 pon.

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya

sHaRiNa eLyaNa said...

wah comelnya..mcm fida la hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

done dg n milo

ejulz said...

Comel Kak TOn!! hehe

Haruno Hana 하나 said...

welcome home! hehe :D settle mana yg penting dulu ^^

lia said...

Sabtu pon keje? Hu3 terasa bebannyer...

Tihara said...

sekarng ni musim orang downloas apps ni..comey gojes sangat :)

Ratu Hatiku said...

Cantik.. :D

Mrs Velentine said...

amboi cantiknya dia

Kakzakie said...

Busy ye Ayu.. kakak dulu tiap hari dapat masuk blog Ayu sekarang macam dah jarang atau mungkin Ayu published malam - kakak malam tak buka blog..

Mieya Atiera said...

Takpe. take ur time. Masa sentiasa ada.

Mieya Atiera said...

Takpe. take ur time. Masa sentiasa ada.

Kesuma Angsana said...

wow makin ayu kak ton ayu ni hehehe

Deqla Manjew said...

sehari x berblogging pun rasa semcm dah kan ayu? hihi? ish .. mmg tertpu ni.. baru nk puji cantik.. x jadi la.. hahahaha.. tp apepun ayu mmg ayu..x dinafikan tu...hihi...nnti nk donlod arr... perfect!! muka jadi barbie doll kan.. ;)

MissGigi Besi said...

sama la kita.. lama x berBW.. rindu rasanya.. baru arini dpt bnapas.comel la ayu kat gambar :)

lelamaisara said...

hehehe...cun melecun gitu ayu..tertipu kejap...

lelamaisara said...

tapi ayu tetap cun kalu tak edit pon...:)

Busyra Bt Takiyudin said...

kalo keja bnyak tak sempat nak bukak blog kan.. huhu.. tak pe la time free bukak la..

HeNRieTTa JoSe said...

mmg comei...xpkai apps pown mmg dh comei...

Nisah Idham said...

alahai Ayu, lame akak tak menyinggah..

>> akak nk minta tolong kat ayu, tolong kirimkan alamat ayu. aritu email yg ayu bg, entah kemana die hilang.

whatasapp kat sini ye >> 0125457067

eita said...

amboi...bukan main lagi tuan belog

Si Matatajam said...

Comeyyyyyyy kak ton..muahahaa...

Chic Na said...

wah wah... lama tak tengok ayu. makin comey. ;)

Cik Nur™ said...

selamat berblogjogging ayu..
tomei ayu..kalah kak ton..
hahaha

9n0L4 said...

amboiiii. lawa nye die. berseri seri mcm kak ton. hehehe.

aReLaN said...

hohohoh...alahai..comey nya. tak sempat dah nak marathon cam dulu

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah kita diberi kesempatan bernafas lagi hari ini..

♥ Miss Hearty ♥ said...

sama lah..kita pon agak kebizian -_-'
walaupun tak edit ayu tetap cun ! :)

ros_reeza said...

samalah dengan Ros.. pun makin bz di tempat baru :)

Rosmiza Ali said...

Comeynya Ayu.. Makin comey la ni.. Kalah Kal Ton.. =)

Haryati Faizal said...

tu la rindu jugak nk bc entri br dr ayu...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dh lama akak x bukak blog. ayu mkin comey :)

nanieybarnieylurviey said...

Ramai yg download 365.. Hehe.. Nani pun busy :)

nik ros said...

comel jea tuan blognye.

besyukur ada kerja kan. walaupun kdg2 memeningkan jugak..huhu

Cik Aini said...

hahaha
skrg suma dh cantik sbb appa tu Ayu..hadoii bikin tertipu tau :)

Che Rosliza Che Mat said...

cantiklah....akak nak download jugaklah hihihi

wan nurul hezrina abd halim said...

cantik sungguh kak ton nya=)hilhik