Friday, 26 April 2013

Masa






Salam Jumaat semua..moga dengan limpah kurniaNya kita sentiasa diberkati ;-)...baru sempat menghadap blog kesayangan di petang Jummat yg indah ni..hehe

Maaf tak sempat nak bw..minggu depan dapat projek baru..yahuuu!!!kerja lagi..nampak tak happy??hehe..tak apalah kita redha jala kan..apa boleh buat..kalau gaji di bayar tapi tak bagi kerja kan..habis selama ni bukan di nama kerja??tak paham lah...ok tak payah paham k..ayu pun tak faham..haha

minggu depan balik kampung..korang balik mana??ada yang balik Perlis tak??hehe..tak sabar pulak kali pertama nak mengundi..moga kita memilih pemimpin yang betul ya..nak kata kenal dorang tak kenal jugak ayu dengan yang nak bertanding tu..kena balik berkenalan dulu ni..hehe..

selamat berhujung minggu semua!!!!!!


p/s:petang ni pergi gym jom..turun berat..badan sihat..haha

22 comments:

:: Cik Viva :: said...

eksited nak balik mengundi nih..

Harith Iskandar said...

lps bw kena la rajin komen :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Selamat mengundi :-)

Rosmiza Ali said...

Takpe Ayu.. Kerja makin bertambah, insha Allah tak lama lagi gaji pun bertambah.. Mieza balik Terengganu mgu depan insha Allah.. =)

combi said...

minggu depan mengundi :D

Cik Nur™ said...

selamat berhujung mingggu....

nak ikut pegi gym....!

Chic Na said...

okla ada projek dr takde keja boring je. tggu masa nk balik pun rasa lambat. huhu..

Chegu Anuar said...

Selamat Mengundi.. Sayangi Peghelih, Yakini BN.. Hehehe

hana hadi said...

minggu depan mesti sibuk mengundi

nik ros said...

bagus2. tgk calonnya dulu. baru pilih ok.

Cinta Misteri said...

CiM odw balik kg ni. dekat jer, 2 jam prjalanan berkereta. huhuhu...mmg demi masa sgt brharga. CiMpown dh smakin busy dgn projek2 baru. tp...byk sbnarnya nk kongsi kt blog cjma tkde kesempatan. huhuhu

Kesuma Angsana said...

all the best untuk apa saja yg dirancangkan yer

Amanina said...

balik jgn tak balik..hehehe
tahniah berat dh trun :)

HeNRieTTa JoSe said...

Hujung minggu dpn rietta blk kg jgk....errr...separuh jalanjerr...ke penang...

eita said...

hati2 balik kampung...

BUNDA a.k.a KN said...

SELAMAT HARI BURUH, SELAMAT MENGUDI..UNDI ITU RAHSIA..

Deqla Manjew said...

happy jgk bila tgk ayu happy..hihi.so rabu ni ayu cuti trs ke blk mengundi ???

Mrs Velentine said...

wah balik kg yea ayu

wan nurul hezrina abd halim said...

tak sabar untuk banyak perkara ayu..

*pstttt akk dah turun 6kilo dah berat..hahahaha*

cik didiey said...

didiey ngundi kt kwsn umah didiey je..hehe

jaakechik said...

wah ayu pon main gym? hebat laa...

9n0L4 said...

takyah gi gim sgt la. nnt kang kurusss kering. hehe.